Arkadaşlar YouTube'a güncelleme geldi yaptım ama ondan sonra videoların altındaki yorumlar görünmemeye başladı. Neden olabilir, fikri olan var mı? YouTube yorumlarını göremiyorum.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar YouTube'a güncelleme geldi yaptım ama ondan sonra videoların altındaki yorumlar görünmemeye başladı. Neden olabilir, fikri olan var mı? YouTube yorumlarını göremiyorum.

YouTube seven herkese selamlar. :)
YouTube yorumları açma mümkün olmuyorsa ve YouTube yorumlar gözükmüyorsa okumaya devam edin. Geçen gün benim de başıma geldiği için birkaç şey denedim.
Bazen YouTube veya internet kaynaklı bu problem oluşabiliyor. Bu bağlamda eğer YouTube yorumlarını görmüyorsanız aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.
Sorun tarayıcı önbelleğinden kaynaklanıyor olabilir. Şimdi, adımları takip ederek bu önbelleği temizleyebilirsiniz:
Gizli mod, tarayıcınızın geçmişini kaydetmeyen bir moddur. Bu modda YouTube'a giriş yaparak, herhangi bir eklenti veya önbellek sorununu atlayabilirsiniz. Gizli modu kullanmak için:
Tarayıcı uzantıları YouTube yorumlarının görünmemesine neden olabilir. Bu yüzden, tarayıcınızda etkin olan uzantıları kontrol etmek gerek.
Yukarıdaki yöntemler sorunu çözmezse, tarayıcınızı sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Aşağıdaki yöntem tarayıcınızı varsayılan ayarlarına geri getirecektir.
Bu dört yöntemi denedikten sonra, YouTube yorumlarının tekrar sorunsuz bir şekilde görünmesi gerekmelidir. Sevgilerimle. :) Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Videonun altında yorum işareti var, ona tıkla.
https://i.hizliresim.com/O04Omn.png
Bak şu 39 yazan yer
Farklı tarayıcıdan girmeyi deneyebilirsin.
Cevap
3Cevap
merhaba google kırmızı temada vazgeçmek istiyor bu aralar hatalar verebilir bilgin olsun beyaz veya farklı bir temaya gitme peşinde
Ha ha ha :)) Başlık güldürmeye yetti beni...
Şu an gizli görümüyor...
şu an öyle mi?
Yorumlar görünüyor, çevrimiçi olmamama rağmen...
hepsi değil bir kısmı ..
video dan çok yorumları okuyorum :D çok güzel malzeme çıkıyor yorumlardan :D
Hmm ama benimki hepsi gizlenmiş.. bugün aniden öyle oldu.
göstercem şimdi.. herhalde bende sorun var.
ya da ayarlardan hallet
Bende de oldu güncelledim geri geldi yorumlar
insan bazen dudaktaki bir kalp parçası olmak ister
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?