Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu arada sadece uçak modu açık olunca da bunlar olur mu yani mesajı okuyunca okunmadı diye görünüyor peki konuşma yapılır mı o sırada
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben hatsız kullanıyorum wp olan telefonumu ve her turlu durumun belli oluyor (bir kere kaydettiğin numara üzerinden işlem devam ediyor aynı hatin takiliymis gibi)
Yani uçak modu ve wifi açıkken hem çevrimiçi görünür hem okunan mesaj belli olur öyle mi
aynen arkadaşım
Peki sadece uçak modu açıkken whatsappta sohbet edilir mi
internet ile bağlantın olmadan hiç bir türlü edemezsin
Bunu şundan dolayı sordum kız arkadaşım telini uçak moduna alıyor ve bir süre wpden yazmıyor sonra atıyor mesajı nedenini de ailemin yanındaydım diyor neden olabilir sence
Bir süre derken 1 saat falan
Bundan dolayı aldattığını düşünüyorum
yok arkadaşım öyle birşey yoktur wifi alıp açıyordur ondan dolayı kendine kuruntu yapma
Hicbir mesajım görüldü olmuyor bir müddet uçak moduna alıyorum diyor senin anlattığına göre çevrimiçi olmadığına göre wifi kapalı yani
sen yazdigin da tek mı oluyor çift mi
Tek
yok arkadaşım sen rahat ol yengenin dediği gibi :-) :-)
Zaten sıçtı ağzıma ben bacım muyum lan diyerek 2 senedir her kavgada ayrılık lafı açtım beni aldatıyor musun sana güvenmiyorum hiç dedim son 1 ayda 3 4 kere güvensizlik duyduğumu söyledim ayrılmak istiyorum dedim kavga yaptı ve bikac gün küstü ama yine ayrılmadı affetti hatta geçen ay ilk aldatıyor musun lafimda faceden konuşmamzı engelledi profilimi değil yani ve şifresini değiştirdi bu süre içinde wpden konuştuk engeli kaldır şifreyi ver diyorum güvenene kadar ve ayrılık lafı etmeyene kadar yok diyor ayrılık lafını 2 senelik ilişkimizde 100 kere demisimdir hiç birinde tamam ayrılalım demedi
demek seviyor seni, ayrılık lafı genelde bir kere açılınca sorun üstüne sorunlar olur ayrılmak istiyorsan açıkça söyle bence
Onu haksız yere terketmek istemiyorum diyiyim
Elimde hiç kanıt yokken dedim o güvensizlik sözlerini her saniye beni aldattığını düşünüyorum ama
Sonra da mantıklı düşünüyorum sevmese beni neden çeksin diye günün her saatinde fikrim değişiyor son zamanlarda oldu bunlar
evlilik falan mı var yoksam ufukta :-/
Düşünüyoruz zaten ama benim için zor galiba o da diyor kuruntu yapıyorsun biktim artık yapma diye çok üzdüm onu soğuyan bir kız ayrılık lafını kabul eder mi sence
Ya ben mesaj atmadan atmaz merak etmez facebookuma girmez ama buluşunca küs te olsak sarılır kalbini kırarım sonra canım diye konuşur madem böyle beni neden takip etmiyor belki ben onu aldatcam bunlar gidiyor zoruma
Yoksa onun beni aldatacagini düşünmüyorum asla ama günün belli saatlerinde beynim ağrıyor acaba yapıyor mu diye beynim çıkıyor yerinden hiç kanıtım yokken üstelik
Bikac gün mesaj falan atmayim o atsa bile atmaym başını dinlesin biraz ne diyosun
eğer kendini iyi hissedeceksen yap kardeşim ama genede sen bilirsin
Peki teşekkürler o atınca atarım o zaman niye atmadın derse biraz kendini dinlendir diye derim
böyle birseyde mı var
Sadece uçak modu açık olunca mesajı okuyabiliyorsun ama atamiyorsun diye biliyorum wifi ve uçak modunu açınca da oluyor mu böyle
ben uçak moduna alsam wifi kendiliğinden kapanır
Önce uçak moduna al sonra wifiyi ac öyle oluyor
oldu valla😅😅
Yani whatsappta iken çevrimdışı görünüp mesajlarda tek tik görünüp sohbet edilir mi bunu öğrenir misin benim için 😋
Uçak modunda wifi çalışmaz
Önce uçak modunu ac sonra wifi çalışıyor belki telefondan telefona değişiyordur bilemem