Arkadaşlar online bir oyun oynuyorum ama nicklerimden çok sıkıldım. Bana önerebileceğiniz 4 harfli nickler var mı? Sizce en güzel 4 harfli nickleri anlamlarıyla yazar ve sıralar mısınız? Online oyun için en güzel nickler önerir misiniz?Online oyun için nick önerileri neler?
Online oyun için en güzel nickler hangileridir? Öneriniz var mı?
Online Oyunlar İçin En Güzel Nick Önerileri Neler?
Merhabalar. İnternet dünyasında nick nameler kullanıcı kimliğini oluşturur. O yüzden alacağınız nick sizin hem kimliğiniz hem de karakteriniz olacaktır. Buna göre daha dikkat çekici, sizinke özdeşleşen ve sizinle anılan bir nick seçmeniz daha iyi olacaktır.
en güzel nick önerileri neler?
1. Kendi isminizi kullanın
Oyun nicki belirlerken en büyük klişelerden biride kendi isim ve soy isimden oluşan bir kombinasyon kullanmaktır. Buna kendi göbek adınızı da dahil edebilirsiniz. Bu nicki güzel bir renk ile kombine ederseniz daha şık olacaktır.
2. Sıra dışı olmalı
Nick seçerken özgün olmayan dikkat edin. Yaratıcı, ilgi çekici ve merak uyandırıcı olmalı. Nick bir gizemli bir havalı vermeli ve dikkat çekici olmalıdır. Böylelikle daha görünür olabilirsiniz.
Bazı nick ve anlamlar;
Born2Kill - Doğuştan katil
Lightning - Şimşek gibi
Revenge - İntikamcı
RomantikSovalye - Her zaman romantik
MilitaryMan - Asker adam
HeadSh0t - Kafaya sıkan
Dante - Entel katil
CrazyBoy - Çılgın çocuk
Welcome2Hell - Cehenneme hoş geldin
OneShot - Tek atış
Legendary - Efsane
Casanova - Çapkın
Alpha - Lider
Darker - Karanlık
Commando - Komando
Kız Oyun Nickleri
SinnerGirl - Günahkar kız
QueenPlayer - Kraliçe
BlackWidow - Karadul
DollFace - Bebek yüzlü
Blondie - Sarışın güzel
CrazyLady - Çılgın kadın
NightWish - Gece arzusu
MortalDance - Ölümcül dans
Yunan Mitolojisi
Aristalos : Arıcılık Tanrısı
Eros : Aşk Tanrısı
Afrodit : Aşk ve Güzellik Tanrıçası
Atalante : Avcı Kız
Bendis : Ay Tanrıçası
Eirene : Barış Tanrıçası
Minemosyne : Bellek Tanrıçası
Hermes : Belagat Tanrısı
Ceres : Bereket Tanrıçası
Poros : Bereket Tanrısı
Okeanos : Bütün Irmakların Babası Sayılan Tanrı
Kirke : Büyücü Tanrıça
Amphitrite : Deniz Dibi Tanrıçası
Thetis : Deniz Tanrıçası
Febris : Sıcaklık Tanrıçası
Fides : Sözünde Durma Tanrıçası
Perimelis : Sürülere Gözcülük Eden Periler
Eos : Şafak Tanrıçası
Dionysos : Şarap ve Coşku Tanrısı
Ros : Şebnem Tanrısı
Bunlar benim aklıma gelen ve senin için araştırdıklarım. Oyun dünyası kocaman bir evren. Dediğim gibi nickler bu konuda çok önemli. Vurucu ve akılda kalıcı olması çok çok önemli
Online Oyun İçin En Güzel Nickler Nasıl Oluşturulur?
Online oyun için en güzel nickleri başkalarından almaktan ziyade kendinize özgü bir nick oluşturmaya ne dersin?
Nick = takma ad demektir.
Oyun içinde size nasıl seslenilmesi hoşunuza gidiyorsa onu belirleyin. Şimdiki zamanda bazen gerçek isminizi bırakıp size oyun içinde kullandığınız takma ad ile seslenebilirler...
Benim aktif olarak kullandığım bir kaç nick var birisi iSo. O sosyal yönümün ağır bastığı nick anlamı ise şaşkın iso, diğeri Bronowa bir arkadaşım ile birlikte uzun süre kardeş gibi takıldığım için brotherin kısaltılmışı bro ekledim nowa da büyücü karakteri kullandığımız için onun bir yetenek adıydı ve ölümcüldü bu sebeple Bronowa çıktı... bir diğeri abimin kullandığı yolcu dan gelen YoLcuBro yani yolcunun kardeşi... Abimin bunu kendi yazması sebebiyle öyle kaldı başka bir nickte X Virüs idi bunun anlamı da afrikada bulunan bir virüstü sanırım oyunda virüs gibi takıldığımız için her yere salça olduğumuz için ve grup tagı da virüs olduğu için bunu seçtim. Benden sana tavsiye değer verdiğin bir alan bir bölgeyle veya senle ilgili olmasına dikkat etmen. Gizli kalmayı seven biriysen eğer gizemli falan yazma benden sana demesi :D
Sana gidebileceğini düşündüğüm herhangi bir nick fikri yok ve bu kadar yazdığım şeylerden bir şeyler çıkarman ümidiyle iyi geceler :D
Grup tagı nedir derseniz; bir ittifak veya bir topluluğu temsil eden bir kelimedir. Biz kendimize virüs demişiz ve virüs tagını almışız gibi...
Nick önerisine doyurucu olmaz çünkü herkesin ruh haline ve karakterine göre nick seçimi olur. Kimi burda sert sever kullanıcı adı seçiyor kimi bir çizgi film karakteri kimi komedi filmi karakter adı kimi seksist kimi narsist kimi egoist kimi hümanist hatta kimi satanist. Örneğin lucifer insan sevgisi Battal gazi Humarin oğlu tımar
Saykodeli S2ci Bodyman Vs vs
Bu tamamen senin kendine yakistirdigin. ya da sana yakışmasa dahi sanal mecrada öyle bir karakter çizmek istemene göre değişken. Mesela burda kürk mantolu Hayri diye bir nick var. Hee bu kişi edebiyat sever. Sebahattin Ali nin kürk mantolu Madonna kitabını okumuş ya da duymuş. He adını Hayri yapmış demekki burdaki kişi aynı zamanda esprituel bir kişilik.
Benim için karakter kısıtlaması söz konusu değil yazacağım nick i hangi karaktere kadar yazmak istiyorsan kullanabilirsin zaten sadece bu özelliğiyle neredeyse diğer tüm nicklerden üstün diyebiliriz bunun dışındaki özellikleri kısaca şöyle kullanışlı, herkesin anlayamayacağı, farklı, kıskandıran, ilgi oluşturan ve hepsine rağmen herhangi bir toplululukta en kolay senin ki hatırlanabilecek veya tanınabilecek bir nitelikte.
Nick ise şu: 3141592653589793238462643383 ezbere bildiğim bu kadar eğer daha uzun yazmak istiyorsan google ye Pi sayısı yazarak sonsuza kadar uzatabilirsin
Ben ilk bilgisayar oyunları zamanında nick bulma konusunda sıkıntı çekerdim. Hani ismini koyarsın ya da sevdiğin bir futbolunun ismini falan ama sonra bu size sıkıcı gelir. Ben özgün ve benzersiz olmasını isterim ve bir defa oldu mu hep o olmasından yanayım. Bu felsefeyle kendime bir tane buldum ve 10 yılı aşkındır bu nicki kullanıyorum. Hani googleye aratsanız beni bulacak kadar özgün bir nick. Size de önerim özgün ve benzersiz bir nick koymanız.
Online oyun olarak bir sürü nick bulabilirsin ancak kendine özel bir nick bulmalısın. Çoğu nick zaten oyun kullanıcıları tarafından alınmış. İsminden yola çıkarak, sevdiğin bir nesne, oyundan kendine bir nick bulabilirsin. Ben mesela Naruto adlı animedeki Kyuubi adlı karakterin adını kullanıyorum oyunlarda. Tâbi özenti bir nick ama neyse 😅. Hiç bulamadıysan internette nickler paylaşan bir sürü site var oradan bakabilirsin. İyi oyunlar...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Murde = Ölüm Saçan
Lübyan = Ateşin Efendisi
Zeus = Şampiyon, birinci anlamında
Oldemar = Yunan alfabesinde mumya demek
Uzban = Mitolojik yaratık
Pektemar = Ejderha türü
Losko = japon savaşçı
(Kanka bildiklerim bunlar zamanım olsa daha fazla yazarım🙂)
Veba yap hem Türkçe hem de 4 harf😅 ben çok farklı nickler yaptım, oynadığın oyuna göre de değişir, bir ara hobbit filminin resmi oyunu oynamıştım, orada cüce ırkını seçtiğim için Heretic dwarf yapmıştım nicki. Kâfir cüce mealinde.
Rusça kız isimleri de var 4 harfli istersen ama bazıları işte tellafuzda 5harfli oluyorlar Юля-Yulia Анья-Anya Арья-Aria Коля-Kolia Жана-Cana Элья-Elya Таня-tania Соня-Sonia Надя-Nadia Софи-Sofi Роза-Roza Алла- Alla
Çalıştığım iş yerindeki Ruslara Türk isimleri taktığımı hatırlattın Mesela Yulia yerine Hülya Media (yazılı olarak bilmiyorum yunandı galiba bu) gibi bir ismi olana da Medine Dimitreçovuwawö gibi bir ismi olana Demi diyorlardı bende Demir ismini koymuştum :) yabancı insanları tanımak şüphesiz bakış açınızı genişletiyor mesela Demir abi Karadenizde dedesinin Türkler tarafından öldürüldüğünü söylemişti Türk tarih kitaplarında kesinlikle bundan bahsedilmez