Telefonum iphone 7 hep powerbank ile şarj ediyorum bir sıkıntı yaratır mı normal prizden mi şarj etmeliyim yoksa powerbankin telefonumunun bataryasına herhangi bir zararı olmaz mı?
Kullandığım power bank bu xiaomi 10000 mah
Hep power bank kullanmak telefonuma zarar verir mi?
Dogru olan kendi orjinal şarj cihazını kullanmanızdır, bununla birlikte her zaman priz bulamayabilecegimiz gerceginden yila çıkarsak powerbank iyi bir kurtarıcıdır, bence zorunluluk haricinde kullanmamak daha iyidir, zararı varmıdır hayır tabi eğer power bank telefona uygun parametrelere sahipse saygilarimla.
Ben tablette kullanıyorum 4 yıllık tabletim var tablet batarya şarjı %100 yapıp devamlı powerbanktan kullanıyorum zaten pil devreden çıkıp powerbanktan yiyor devamlı tabletin pil ömrü hala %80lerde
kullandığın power bank eğer yan sanayi bir ürünse telefonunun pil ömrünü ciddi derecede kısalatır. Benim tavsiyem prize takılı olarak kullandığın orijinal bir şarj cihazıdır.
iyi bir marka kullanmaya çalış telefonun Iphone sa zarar verebilir
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kullanmicam mecbur kalmadıkca prizden şarj etmek daha güvenlidir üzüldüm şimdi 2 ay falan düzenli kullandım powerbanki ama artık kullanmicam insallah bir zararı olmamıştır of ya
En İyi Cevaplar