Arkadaşlar telefonunuz açık olduğu halde karşı taraf size ulaşamıyor ve size arayanların mesajı geliyor bunu nasıl ne şekilde yapıyoruz bilen var mı? Vodafone bu sırada numarası varmış bunun bilen varsa acil göndersin noyu lazım.. Telefon açık olduğu halde ulaşılamıyor nasıl yapılır?çevrimdışı kalan telefon
Telefon açık ama ulaşılamıyor, nasıl yapılır? Turkcell, Vodafone, Türk Telekom şebeke sorunu nasıl çözülür?
Bu durumu maalesef ki bazen tüm operatörlerde yaşayabiliyoruz, bu sorunu aşmak için birkaç şey denemeliyiz. Daha önceden benimde başıma geldiği için denediğim şeyleri yazacağım.
Telefon Açık Olduğu Halde Ulaşılamıyor, Ne Yapmalıyım?
Şimdi birkaç tavsiye vereceğim, bunları deneyebilirsiniz.
"Telefon açıkken ulaşılamıyor" diyorsanız, uçuk modunun kapalı olduğundan emin olun.
telefon açık olduğu halde ulaşılamıyor nasıl yapılır
"Telefonum açık olduğu halde arayanlar ulaşamıyor" diye haykıranların en büyük problemi uçak modunu fark etmeden aktif etmeleri oluyor. Telefonunuzda eğer uçak modu açık ise size ulaşamazlar. Uçak modu, telefonu kapatmaya gerek kalmadan bağlantıları kesmek için kullanılır. Yanlışlıkla kapatmış olabilirsiniz. İlk olarak bunu kontrol edin, eğer açık ise kapatın.
Telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürün.
telefonum açık ama ulaşılamıyor vodafone
"Ben arayabiliyorum ama beni arayamıyorlar" diyorsanız zaten uçak modu aktif değildir çünkü siz arama yapabiliyorsunuz. Eğer şebekeniz çekiyorsa ve buna rağmen ulaşamıyor iseler telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürmek sorunu çözebilir. Yüklediğiniz programlar ya da sistem dosyalarında bir problem olabilir. Fabrika ayarlarına döndürmek ise bu sorunu aşmanızı sağlar.
Başka bir sim kartını takarak sorunun nerede olduğunu anlayın.
telefon açık ama ulaşılamıyor turkcell
Problem sizin sim kartınızda olabilir. Sim kartınızın çipi eskidiyse bazen okumuyor olabilir, bu durumda da size ulaşamazlar. Yeni bir sim kartı almanız sorunu çözer. Sim kartınızı başka bir telefona takarak sorunun sim kartında mı yoksa telefonda mı olduğunu anlayabilirsiniz.
Sorun sim kartından değil ise telefonunuzu servise gönderin.
şebeke var ama ulaşılamıyor
Her yöntemi denediniz ve telefonunuzda sorunun olduğunu anladıysanız telefonunuzu servise göstermeniz etkili olacaktır.
Yukarıda telefon açık ama ulaşılamıyor diyenler için denenmesi gereken önerilerimi söyledim, hepsini tek tek deneyin.
Benim bildiğim telefondan çevrimdışı gözükme diye bir şey var. Telefon açık ama karşıdakilere kapalı gözüküyor, mesajlar gelebiliyor. Resetlemeyi deneyebilirsin.
6
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet onu diyorum nasıl yapılıyor abim de yapıyo numaraya basıyo ve devre dışı oluyo ulaşamıyo kimse ver diyorum vermiyo numarayı nasıl nerden yapılıyor
**21*05427543000# tuşlayarak telefonunu tüm aramalara kapabilirsin ve ##21# tuşlayarak tekrar tüm aramaları aktif hale getirebilirsin... İşte bu kadar.
39
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
hıhh işte bu çok sagol şak diye anladın sen beni haa çok teşekkür ederim çok mutlu oldum
Yönlendirilmiş olabilir. Anlık bir şebeke sorunu olabilir. Eğer sık sık oluyorsa çevrimdışı oluyordur. Öncelikle **21*05427543000# tuşlayarak telefonunu tüm aramalara kapadıktan sonra ##21# tuşlayarak tekrar tüm aramaları aktif hale getirebilirsin.
Telefonu fabrika ayarlarına geri döndürün düzeliyor. Merak etmeyin sadece ayarlar dönüyor telefondaki her şey eskisi gibi kalıyor. Ayarlar kısmından fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz.
Telefonunuzun ayarlarını sıfırlamanızı tavsiye ederim. Genelde böyle bir durumda çözülüyor. Onun haricinde çözemezseniz en mantıklısı servise göstermek.
Bu şebekelerin bir oyunu. Oradan gelince pek kazançları olmuyor. O mesajı size ulaştırıyor ki Siz karşı tarafı arayın ve sizin kullandığınız GSM hattı kazansın. Bilmem anlatabildim mi? Bende de var aynı sorun. Hatta kavgaya bile neden olabiliyor bu durum. Neden kapalı idin? Gelde ver cevabı inandır adamı?
istediğin numarayada yönlendirebilirsin, istersen eski kullanmadığın numarana yönlendir ben genelde öyle yaparım.. Çünkü operatör sekreterleri yönlendirmeyi ücrenlendirebiliyorlar.
İnternet & Teknoloji konusunda 615 cevap paylaştı.
Şebekeden kaynaklı
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Telefon açık ama ulaşılamıyor, nasıl yapılır? Turkcell, Vodafone, Türk Telekom şebeke sorunu nasıl çözülür?