Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur Just Dance Now diye bir oyun var. Oyunda bir sorun var oynayanlar bilir. Girdiğinde dans edemiyorsun. Çözümünü buldum fakat yine yapamadım. Dili ayarlardan İngilizce yaptım tekrar girdim olmuyor. Oynayan ya da bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok iyi olacak gerçekten.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ubisoftsa uzak dur 😂😂
Niye? Bir EA Games kadar serefsiz degil.
Doğru oyuncuların isteklerini gözardı eden bir yapımcı yeni oyun gelince eskisine ait serverları kapatıyorlar amaçları sadece para :)
Sanki EA Games yapmiyor. Ubisoft en azindan sorun oldugunda ilgileniyor. Basima Uplayden sorun gelmisti ve 3 gun icinde param iade edildi. Ne var bunda? EA Games originde ayni sorunu yasadim ama edilmedi. Cok gec donduler ve ilgilenmediler bile kestirme bir cevapla.
@gamercookie Tamam sen haklısın :D
Bu kadar Ubisoft dusmanliginiz niye var anlamiyorum. Oyunlarini severek oynuyorum ben ve hic sorunda yasamadim. Hepsine de sahibim tek For Honor kaldi almadigim.
@gamercookie Benim Ubisoftla tanışmam Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms ile oldu hatta ondan önce Assassin's Creed oynardım ama online olarak değil... Adamlar GRP'yi onca oyuncunun isteğine rağmen kapattılar çok güzel bir ortam vardı böyle ne diyeyim sana sadece oyun olarak görmüyorduk biz onu... İmza kampanyası bile başlatılmıştı... Hatta oyuncular bir araya gelip oyunun açık kaynak kodlarını (server side) istemişlerdi parası neyse verelim dediler... Çünkü eşi benzeri yoktu çok keyifliydi... Fakat adamlardaki ticari zihniyet (server maliyetleri, yenilik getirmek için developerlara verilecek para vs. vs. vs.) yüzünden kimsenin gözünün yaşına bakmadılar... Sonra The Division çıktı ve ölümüde yakındır bu yılın sonunu bulmaz bile adamların amacı para kardeşim oynanabilirlik değil... En son GRP ile bitirdiler kendilerini, ha şu sıralar iyi grafik yakaladıkları oyun R6 Siege, belki Wildlands ilede tuttururlar birşeyler ama güvenilir bir firma değil :) çok konuştum yordun beni :D
Phantoms bende oynadim. Guzel oyundu kendisi haklisin ama eskidi. Belki bilemezsin Phantoms 2 cikarabilirler degil mi? R6 Siege ile iyi gidiyorlar mesela Şu an . Her oyunun bir omru illa ki olacak ki Phantoms senelerce iyi de gitti sonucta. Birkac oyun yuzunden firmayi silmek yanlis bana kalirsa. Simdi Wildlands cikti ama Phantoms gibi bir sey bekleme cunku alakasi dahi yok. The Division da beklentiyi yukselttikleri icin oyun kotu oldu. Aslinda fikir olarak muthis bir oyun olarak ortaya cikti. Madem AC seven birisin Identity mobil oyununu deneyebilirsin. Yanlis yazmis olabilirim affola... Yeni bir mobil oyunu da cikacak Tom Clancy's serisinin bilgin olsun. EA Games yaninda Ubisoft bin kat iyi firmadir.
@gamercookie benim gözümde en iyi firma oyuncuya değer veren firmadır Ubisoft'un her zaman yaptığı şey şudur E3 fuarlarında oyunumu tanıtırım beklentileri üst seviyeye çıkarırım (adamların oyunları sergiledikleri makineler senin benim kullandığım makinelerden değil bu arada !! ) sonrasındada satışımı yapar maliyetimi çıkarır ertesi sene yeni bir proje üretirim... Ama Valve mesela CS GO konusunda çok fedakarlar :) Oyunculara sınırsız bir değişiklik hakkı sunuyor Workshop gibi... yapmak zorundalarmı değiller? ArmA 3 gibi bir oyunun Dedicated Server olayı var kur kendi serverını oyna diyorlar peki bu adamlar kazanmıyorlarmı? Emin ol köpek gibi para kazanıyorlar kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez ;)
GRP nin yeni versiyonu gelirse o zaman Ubisoft'a helal olsun derim tekrar çünkü oyuncularını seviyormuş gerçekten dedirtir
Ubisoft surprizlerle doludur emin ol :)