ıphone kullanıcısıyım arkadaşlar musicon diye bir uygulama var müzik dinlerken altta hep virüs bulaştı diye reklam çıkıyordu ben yanlışlıkla üzerine tıkladım ama hemen orta tuşa basıp çıktım sonra bekledim hiç bir uyarı bildirim gelmedi sonra Apple storeden antivirüs programları indirdim bir kaç bişeye tıkladım baktım ama onları da kuramadım sildim sonra telefonu 2 kere sıfırladım sizce bişey olma ihtimali var mı onlar gerçekten virüs mü yardımcı olur musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım edecek Yok mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
o reklamlara tıklama sorun oaz
Hani bilerek tıklamamıştım müzik sitesin de hep çıkıyordu ama elim değdi Apple store uzmanlarının danışma hattını aradım bir kaç kere ıphone virüs bulaşmaz güvence sağlıyorum yazılım kodları gizli imkansız girmesi zaten hadi girmesi için tıkladığınız yere şifre falan girmeniz gerekir ama siz hemen çıkmışsınız dedi ablam a aynı uygulamadan aynı yere tıklamış bişey olmamış bazı arkadaşlarımda tıklamış Apple storeda ki uygulamaları önermiş
sorun olmaz ios a o kadar kolay virüs bulasmaz. programin kendi reklamidir tiklayinca baska bir programi onerir yuklemeniz icin kapatip cikarsiniz ya da yuklersiniz sizin isteginize kalmis birsey oda. yalniz fazla kurcalamayin yinede muzigi dinleyip çıkın ☺☺☺
Teşekkür ederim inşallah bir sorun yaşanmaz niye böyle reklamda virüs çıkıyor anlamıyorum
virus varmidir acaba diye kuskulandirip o reklamdaki programi yukletmek ☺☺☺
Hım anladım ama şunu sormak istiyorum ben bu olaydan sonra kendim iki tane antivirüs programı indirdim ya ondan bişey olur mu acaba onu şey yaptım
yok olmazda iki tane fazla birini kaldie telefonu yorar yavas çalıştırır
Yok yok ikisini de sildim zaten sıfırlamadan önce
iyi yapmışsınız ☺
Emin siniz yani sizde sorun olmayacağından yani neredeyse 10 telefoncuya sordum Apple şirketini aradım hiç bir şüpheniz olmasın dediler
eminim ☺
Ya benim içim böyle rahatlamayacak o uygulamaya girip tekrar aynı şeye tıklayacam ne olduğuna bakacam telefonu sıfırladım bişey olmaz heralde
deneyin iciniz rahatlar olur
sanmam
Bende emin olamıyorum korkuyorum
hmm
Hayır
Ama neden virüs yazıyor peki sebebi ne