İnternet & Teknoloji Powerpoint sorunu? siyahgiyenbayan Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar powerpoint 2016 da hiçbiseye tıklanmıyor slaytı mı yapamıyorum yardım edermisiniz Powerpoint sorunu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
yatanadam2 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 43% +1 yıl lisanssız utlrun yazıyor ya ondan. 1 21 Yorumla siyahgiyenbayan +1 yıl ne yapabilirim Yorumla yatanadam2 +1 yıl biraz bekle link atayim yukle kur ordan yuru. Yorumla siyahgiyenbayan +1 yıl tamam Yorumla yatanadam2 +1 yıl www.fullprogramlar.org/...-full-indir-x86-x64.html Yorumla yatanadam2 +1 yıl burdan indir. Yorumla yatanadam2 +1 yıl Yandex ten indir isletim sistemin ne. Yorumla yatanadam2 +1 yıl 32 bit 64 bit ona gore indir. Yorumla siyahgiyenbayan +1 yıl bilgisayardan girdim adres değiştirilmiş ya da kaldırılmış olabilir yazıyor Yorumla yatanadam2 +1 yıl simdi baktim Yorumla yatanadam2 +1 yıl bir iki dakkaya yenisini atiyorum. Yorumla yatanadam2 +1 yıl isletim sistemin 32 bit mi 64 bit mi Yorumla siyahgiyenbayan +1 yıl 64 bit Yorumla yatanadam2 +1 yıl https://yadi.sk/d/-km3_MxJ3C4hWE Yorumla yatanadam2 +1 yıl indir yukle yuru burdan. kolay gele... Yorumla siyahgiyenbayan +1 yıl attığın gözükmüyor Yorumla siyahgiyenbayan +1 yıl tamam açıldı Yorumla yatanadam2 +1 yıl yükledin mi ne oldu. Yorumla siyahgiyenbayan +1 yıl yok ya yapamadım bıraktım söylediklerin için sağol Yorumla yatanadam2 +1 yıl office.live.com/start/PowerPoint.aspx?omkt=tr-TR Yorumla yatanadam2 +1 yıl bunu dene program olmadan yaparsın. Yorumla siyahgiyenbayan +1 yıl denerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
lisanssız utlrun yazıyor ya ondan.
ne yapabilirim
biraz bekle link atayim yukle kur ordan yuru.
tamam
www.fullprogramlar.org/...-full-indir-x86-x64.html
burdan indir.
Yandex ten indir isletim sistemin ne.
32 bit 64 bit ona gore indir.
bilgisayardan girdim adres değiştirilmiş ya da kaldırılmış olabilir yazıyor
simdi baktim
bir iki dakkaya yenisini atiyorum.
isletim sistemin 32 bit mi 64 bit mi
64 bit
https://yadi.sk/d/-km3_MxJ3C4hWE
indir yukle yuru burdan. kolay gele...