18 yasindayim, önceden yandan hiç hiç kendime oyle pek dikkat etmezdim. yuzumu begenirim yani, mutluyum kendimle. herkes cok guzel oldugumu soyler, buda tabi beni mutlu ediyo. ama yan profilime dikkat ettimde çenem sanki hafif boyle genis kalin ve ilerde. çok kotu duruyo. burnumda sorun yok, burnum kucuk ve kemigi egri falan degil yani. sorun cenemde. yani söyle anlatayim yüzümü gören ne güzel kiz der, yandan iyy çok itici diye bilir. ama simdiye kadar kimse bana çenen senin boyle boyle diye bisey söylemedi kendim fark ettim :( ebru gündes gibi biraz sanki, ama onun ki yine guzel duruyor :( yandan çirkin
yandan çirkinse önden nasıl görünüyorsun ? insanlar % 45 önden % 50 arkadan %2 Sağ Yandan %2 Sol Yandan %1 Yukardan bakarlar İnsanlar :)
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
önden kendimi gayet iyi görüyorum ben. etrafimdakiler beni begeniyorlar.. guzel oldugum cok soyleniyo ne bileyim yaaa, belkide kimse yuzumun yandan kotu durdugunu soyleyemiyodur
Dişlerde sorun olabilir eğer dişleriniz yamuksa diş teli takın yüz oturur diyorlar bende diş teli takıyorum şu an bende yan profilimden nefret ediyorum ama inşallah düzelir 🥺😭😭
ayni şeyi ben de yasiyorum. Daha once hic dikkat etmemistim. Sevgilim olduktan sonra ilgilenirken fark ettim. Yandan bakmak istemiyorum o derece. Kimse boyle oldugunu falan da soylemedi, yani kqrdeslerim falan dalga gecerdi en azından. Belki de alışık olmadığımız icin oyle geliyordur
Her insan kendini çirkin görürmüş insanlar bir yere baktınmı bütün görür yani tren i görürsün vagonları değil eger yandan çirkin oldunu sölüosan cok ayrıntılı baktıgın içindir ;)
En İyi Cevaplar