İnternet & Teknoloji Flaş ve Kamera Çalışmıyor? Şclxj Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar Telefonum Iphone 5s ön kamera çalışıyor ama arka kamera çalışmıyor ayrıca flaş açmak istediğimde fotoğraftaki gibi Telefonun soğuması gerekiyor diyor Ne yapmalıyım? Flaş ve Kamera Çalışmıyor? Cevapla iPhone Soruları Telefon Soruları Kamera Soruları Beğen Paylaş Takip Et
erkek_fatma Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl bozulmuş o ztn Iphone lerin bir üst modeli çıktık ça bunlara sezondan yavaş yavaş kalkiyor 0 0 Yorumla
Siklerenkima Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl buzdolabina koy 0 2 Yorumla Şclxj +1 yıl Çok yaratıcı bir yorum En iyi görüş Yorumla Siklerenkima +1 yıl eyvallah kardeş Yorumla
SuqArbOy Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl kamera soketi gevşemiş ya da çıkmıştır. Aynı sorunu yaşadım öyle düzeldi :) 0 0 Yorumla
Naneli-parfüm Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Normal degil. 0 2 Yorumla Şclxj +1 yıl Yaptırdım telefoncuda Yorumla orkunylc +1 yıl Sorun ben imiş usta kaça patladı Yorumla
En İyi Cevaplar