öncelikle telefonunuzdan wifi bağlantınızı unut seçeceksiniz... tekrar bağlantı kurarken şifreyi girerken gelişmiş seçenekleri göster deyip (proxy ayarları yok seçili olacak... ip ayarları Statik seçip bölümleri manuel gireceksin. .. bu arada benim modem ara yüzüne 192.168.2.1 den giriyorum markası airties.. bu modemden modeme değişebilir. manuel gireceğin ip adresi de buna uyumlu olacak örneğin 192.168.2.45 (1 ile 99 arası istediğin rakam) - Ağ geçidi de 192.168.2.1 olacak... mesela... modemin arayüzüne 192.168.1.1 ise gireceğin ip de örneğin 192.168.1.77 Ag geçidi de 192.168.1.1 gireceksin. Ağ önek uzunluğu 24 kalacak. Dns 1 8.8.8.8 Dns 2 de 8.8.4.4 bağlan deyip bağlantıyı tamamlayacaksın
İnternet günümüzün en büyük nimeti. İletişimimiz, haber almamız, bilgiye ulaşmamızda en büyük araç. Hele ki sosyal medya uygulamaları var ki onlar hayatımızın büyük bir bölümünü kaplıyor. Ulaşmadığımız bir anda hayattan kopmuş gibi oluyoruz. Özellikle WhatsApp, Twitter, Instagram, Youtube ve Facebook uygulamalarına ulaşamamak insanları çileden çıkarabiliyor. Senin bahsetmiş olduğun wifi bazı uygulamalara giremiyorum sorunu birçok kullanıcı yaşayabiliyor. Wifi de instagram açılmıyorsa neler yapılabilir bakalım.
Wifi İle İnstagrama Giremiyorum, Neden?
Wifi modem
Bağlantı hatalarının birçok nedeni olabilir. Modem kaynaklı, telefon kaynaklı, internet sağlayıcı kaynaklı, uygulama kaynaklı sorunlar olabilir. Öncelikle sorunu tespit etmek gerek. Sonrasında da çözüm önerilerimi paylaşacağım.
Sorun gerçekten Wi-Fi kaynaklı mı emin olmak için mobil internet ile de Instagram'a girmeyi dene. Giremiyorsan sorun, Instagram kaynaklı genel bir sorun olabilir. Bu durumda beklemen gerekebilir. Eğer mobil veri ile girebiliyorsan sorunun Wi-Fi ile alakalı olduğunu düşünebiliriz. İnstagram wifi ile çalışmıyorsa neler yapmalısın adım adım bakalım;
İlk yapacağın şey modem resetlemek,
Uygulamayı kaldır, yeniden yükle,
Telefonunun Wi-Fi bağlantısını unut, yeniden ağa bağla,
Buna rağmen hala bağlanamıyorsan sorun internet sağlayıcınla alakalı olabilir. İnternet sağlayıcının müşteri hizmetlerini arayabilirsin bu durumda.
Hepsine rağmen hala bağlanamıyorsan sorun Instagram kaynaklı genel bir sorundur. Bu durumda beklemekten başka çaren yok.
Sorununun ilk 5 adımda çözülebileceğine inanıyorum. Umarım yanılmıyorumdur. :)
modem
Wifiden instagrama giremiyorum sorunu neden kaynaklanır, çözüm yolları nelerdir açıklamaya çalıştım. Buradaki içerikte de Instagram'da takip etmediğin kişinin hikayesine bakarsan görür mü? sorusu yanıtlanmış. Sıkı bir Instagram takipçisisin, bu içerikte gizli kullanıcısı hikayesine bakma da açıklanmış. Göz atmanı öneririm. :)
Biz neredeyse 4 gündür instagrama ve facebooka giremiyoruz. Diğer tüm uygulamalar açılırken sadece instagram falan acilmiyo. Ben instagrami silip yeniden yukledim fakat hesabımın adını girip girmeye çalışıyorum hiç bir şekilde hesabim acilmiyo bunun icin ne yapmamız gerek cidden bilmiyorum. Sorun kesinlikle internette olmalı