Bildiğiniz, kullanani çok, en iyi tanışma uygulaması hangisi?
En iyi arkadaşlık uygulaması hangisi?

Bildiğiniz, kullanani çok, en iyi tanışma uygulaması hangisi?
Sosyal medya artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olmuş durumda. Bu nedenle artık herkes sosyal medyanın içerisinde yaşıyor. Orada arkadaşlık kuruyor, eğleniyor, öğreniyor...
Bende size en iyi tanışma uygulamaları hangisi onları sıralamak istedim. Haydi başlayalım canlar!
Arkadaş bulma ve sohbet uygulamaları neler sorusunun yanıtını merak eden kişiler için bir sıralama yaptım hanımlar ve beyler!
Sizler için popüler hizmetlerin yer aldığı bir liste hazırladım. En iyi tanışma uygulaması hangisi siz karar verin :)
İlk olarak en iyi tanışma uygulamasını anlatırken Azar ile başlamak istedim. Azar, çevrendeki ve dünyadaki milyonlarca kişiyle anında bağlantı kurmanı sağlayan bir görüntülü sohbet uygulamasıdır.
Bir diğer en iyi tanışma uygulaması olarak adlandırabileceğimiz Tinder. Tinder, mobil cihazlarda kullanılabilen bir arkadaşlık uygulamasıdır. 2012'de ilk piyasaya sürüldüğünden beri hızlıca yaygınlaşmaya başlayan uygulama, 38 dilde ve 196 ülkede milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor.
Livu canlı sohbet uygulaması sayesinde dünyanın bir ucundaki birisiyle anında tanışabilir, sohbet edebilir ve yeni dostluklar edinebilirsiniz.
Sıradan en iyi tanışma uygulaması Skout. Skout, yeni insanlarla tanışılan global bir ağdır. Yakınında veya dünyanın öbür ucundaki insanlarla hemen tanış. Yakın bir barda ya da Barselona'da yeni arkadaşlar keşfet. Skout üzerinden her gün milyonlarca insan birbirine bağlanıyor.
Badoo'yu kendisini bir flört ağı olarak tanımlayan diğer flört sitelerinden ayıran en önemli özelliği ulaştığı bilinirlik seviyesi ve platformu kullanan kullanıcı sayısıdır. Badoo'nun 2016 itibarıyla 180 ülkeden ziyaretçisi olduğu iddia ediliyor.
Son olarak en iyi tanışma uygulamaları arasında Happn yer alıyor. Happn, kullanıcıların diğer kullanıcıları beğenerek ya da beğenmeyerek oyladıkları, karşılıklı beğeni durumunda iletişime izin veren, konum tabanlı bir sosyal arama mobil uygulamasıdır. Online randevu türündeki uygulama, Didier Rappaport tarafından kurulmuş ve FTW & Co tarafından geliştirilmiştir. Happn ile ilgili diğer gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.
Selamlar,
Eğer gerçekten vakit ayırabilirsen KS'de çok güzel arkadaşlıklar edinebilirsin. Bunun için biraz sabır ve emek gerekiyor. Eğer bunun dışında görüntülü bir şekilde arkadaşlık uygulaması arıyorsan da Azar bu konuda önde gelen uygulamalardan birisi. Bir bakıp kararını verebilirsin.
Merhaba, bence bu konuda en iyi platform burası ama kişiler yalnız takılmak istemediği ve özverili davrandığı zaman arkadaş ediniliyor diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Kizlar soruyor'dan başka sosyal medyada yokum haci😄
Cevap
45Cevap
Burası tabiki, kocişimle burada tanıştım mesela :D
Çok yabancıyım bu konuya aydınlanmaya ihtiyaçım var sanırım
en iyi arkadaşlık uygulaması sigaram bana tek iyi gelen şey
@endmuhh yak gitsin
Var
Çık biraz mahallede dolaş kim var kim yok tanı
Çok eskiden simsimi kullanıyodum tavaiye etmem sakıncalı çünkü
Hepsi testeron kokuyor. Aha burası da öyle.
Bilmiyorum ben sadece kızlar soruyor kullanıyorum
En güzeli burasi :/
Her türlü kisilik var :/
Bırda bılamadında ordamı bulacan 😂😂
burAYA takılıyom 1 aydr
Ask. fm diğerlerine göre iyi :)
nasıl bir uygulama
Ingilizcen varsa bir kaç tane sayabilirim
burası güzel kardeşim
KizlarSoruyor asjflkaşs
Burada kal iyi arkadaşlıklar olur
Tinderden memnun degil misin ac gôz 😂