Kırmızı yanan S şeklindeki gösterge tuz eksik göstergesi mi tuz var göstergesi mi?

Gösterdiği yerde tuz yeri vs yanmıyor anlamadığım ve sormak istediğim nokta şu an makinede tuz ve parlatıcı yeterli miktarda mı koymam mı gerek?

Tuzada parlatıcıyada gerek yok boşuna ödeme yapıp duruyorsunuz. Parlatıcı koyunca tabaklar süs diye büfedemi durucak? Tuz dediği olan aslında makine üreticilerinin kireçlemeyi engelliyor diyerek kullandıkları bir safsatadan ibaret. Tabiki kapitalizmin ayakta kalması için böyle gereksiz malzemelerinde üretilmesi gerekiyor. Tuz kullanmak yerine makinayı 2 ayda bir içine biraz sirke döküp boş çalıştırmak yeterlidir. Makinanıza hiç bişi olmaz :)
Sirke koku yapmaz mı.. parlatıcı bölmesine koyun deniyor internetten okudum fakat asit sonuçta zamanla yıpranma yapmaz mı ve dün ilk kez çalıştırdım finish kullandım iyisi diye tüm bardaklarım her şeyim çizik çizik pirile geçiş yapacağım bugün
Bakın onlar neyi daha çok öneriyorsa siz tersini yapıcaksınız. Hayır koku felan yapmaz. Oradaki ışıkları çok dikkate almayın. Yani şimdi anlyıorum sizi makinayı yeni aldığınız için üzerine titreyeceksiniz fakat buna gerçekten gerek yok. Her kul yapısının bir ömrü vardır. sürekli Finish kullananların ve tuz kullananlarında makinaları zamanla bozuluyor :)
Çok haklısınız atacağım hepsini bir daha da eve sokmam calgon finish aynı şey ikisi de..
.
Tuz ( ) eksik uyarı göstergesidir.
.
Ancak eğer ayarı var ise 4 ü bir arada kapsül kullanıyorsanız koymanıza gerek yok.
.
koyman lazım
Üstüne ekliyim o zaman. Bir paket tuz koydum yetmedi demek ki
oyle gözüküyor
Cevap
1Cevap
tuz ve parlatıcı bitmiş
Sorun şu ki tuzu da parlatıcıyı da daha yeni koydum. Anlamıyorum daha fazla mı eklemem gerek
fişi cek tak belki duzelir duzelmez ise az koymussun demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar