Hepsi büyük youtuberlar çoğu antalyada oturuyor yazın gidip hepsine g. tümü vericem sizce nasıl bir fikir beğendinizmi?
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
duygu önveri taniyon oda mememi gördüler videosu yapmişti onuda engelledim
ıyk hiç sevmiyorum onu
ama meryem can iyi
onuda sevmiyorum ekinle bir ara yakındı diye çünküm ekin benimmm
ekin arkadaşım la yaninda orospi taşiyor 😂😂
anlamadım ne diyosun xjcf
ekinin yanında bir kız vardı sürekli herhalde onunla evcilik oynamıyor. evli olmadıklarına göre
Ekin değişti allah yolunda artık önünde soyunsam bana bile dokunmaz son attığı videolarına bak
😂😂😂😂😂😂 ya bırak o değişmez onu 1 yıl önce engelledim ben ona inanma
hayır değişti cidden bende onlrdan sonra abonelikten çıkmıştım ama bu videosu trendlere girdi orda gördüm gerçekten inandım hatta sözler köşkü çay house falan bilirsin belki onlarlada görüştü
olabilir ama prensip olarak engelledigim birinin engelini kaldırmıyorum kafalar gibi dürüstçe ne ise o olsa sıkıntı yoktu ama o saçmaladı
kafalarıda çok severim favorim atakan 🖖🏻 dkhdkd nova prospekt ya da babofilmsi takip ediyormusun korkunç yerlere gidiyorlar
evet nova prospekti baya izledim hala yaşıyormu onlar 😂
ahahah yaşıyorlar henüz bişey olmadı dün yeni video atıcaklardı arıza olmuş bugün 7 de atıcaklar döhddlf
bir cin şunları çarpsada 1 saatimiz çöpe gitmese takip etmiyotum ama hepsini görmüşlüğüm var
ALLAHIM ÇILDIRIYORUM KDFKEKFKWKFJSFJEKFKWJFİSİDJDMSKDKWİFKWKDK
:/ bu ne şimdi
ne ya hepsini çok seviyorum ve gtümü vermek istiyorum ben onların videolarını izlerken zevk alıyorum onlarda beni hallederken zevk alsın
manyak ya :D
Cevap
2Cevap
Ekin Soyak ve Kaya Giray favorim 🌺
yorumlarınızı okuyorum2 yi izledinmi hepsini ezberledim ben deeeyamm
Onları ne yapcan ben varken
onların malafatları daha büyük
uuuu tamam sanada veririm
sen duygubie yi taniyomusun? youtuber görsün gözün
kız olduğu için takip edilen berbat oyun oynayan memeleriyle youtuber olan bir kız iğrenç
asla memesini falan gostermedi
hep ustruplu giyinip ustruplu konustu
bigit ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar