Samsung alayım dedim ama kamerası iyi olsun istiyorum bir de samsungun bu modellerine güncelleme gelmiyormuş galiba o yüzden sizce ne yapmalı?
LG G4 mü yoksa Samsung J7 Prime mı?
LG G4 mü yoksa Samsung J7 Prime mı?
Güzel bir selfie telefonu istiyor musun genç, ön kamerası arka kamerasından daha yakışıklı olan, 16 mp foto çeken ve ön kamera flash ı olan bir telefon var, ve fiyatı 1300 civarı, tam kızlara göre ama bende kullanmıyom 😁😁😁
bence j7 2016 almalısın. ekran yüzünden j7 prime ı tercih etmedim. en fazla ne kadar bütçen var? başka modeller de değerlendirebilirsin.
1500 tl bütçem ve samsung model almak istiyorum aslında
kavisli diye mi diyorsun
samsung istiyorsan a5 2016 alabilirsin. 1515 lira fiyatı var. ben j7 2016 kullanıyorum. şarj ve ekran boyutu için onu tercih ettim. a5 2016 ise ekran olarak j7 2016dan biraz küçük ve batarya kapasitesi olarak da biraz geride.
www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a5-2016-samsung-turkiye-garantili-p-TELCEPSAMA510-GD
https://www.youtube.com/watch?v=2LOHN3LVpX4
J7 alabilirsin kardeşim kullanıyor gayet iyi ama prime değil😄 Bu arada Lg g4 de sakın bulaşma derim sık kullanımlarda bir sürü sorun çıkıyor.. Ekran kartı ve ana kart ile ilgili..
prime niye değil :)
lg g4 sakın alma 1 sene dayanamadan ekran kartı yanıyor lgnin de kabul ettiği bir sorun bu ekran kartı sorunlu lg g4ün
Cevap
15Cevap
j7 prime kullanıyorum.
Harika bir telefon.
Benden sana tavsiye LG telefon alma.
Çerçeveleri çok çabuk çatlıyor
kamerası nasıl peki
Ben 2 sene boyunca Sony Xperia z2 kullandım, hata yapmışım.
J7 Prime gerçekten kat kat kat iyi.
Renkler cap canlı
tft ekran ama fark etmiyor mu ben amoled kullandım şimdi araştırıyorum prime çok iyi bir tek kamerası ekranı aklımı karıştırıyor
O kadar ayrıntıya girecek olursan her markanın birbirinden artılı yönleri var.
Öyle detaya girme.
j7 prime verdiği performans ve fiyat karşılaştırılınca çok uygun bile.
8mp ön kamera yani daha ne olsun
odaklanma sorunu var diyorlar, yani anlayacağın kamerası güzel mi arkadaşım :) iyi fotoğraflar çekiyor musun?
Hiçbir problem yaşamadım bugüne dek.
Gayet güzel bence.
Karalama kampanyalarına bakma bence :)
Ayrıca teknosa storelerde gidip deneyebilirsin
1500 tl şu an fiyatı da sınırım teşekkür ederim yorumun için :)
Evet 1.500 TL
Rica ederim :)
LG den uzak dur iğrenç bir marka ve servisleri de kötü paranı alana kadar ilgileniyorlar
lg g4 dü çok beğeniyorlar ama
LG 4 kullanan 3 tanıdığım var 1inin telefonu 3 kere değişti ve 3 kere bütün fotolar vs gitti birinin 2 kere değişti 1 ide 1 kere değiştirdi telefonun sarjı bitince kapanır ya sonra sarj etsende açılmıyo falan iğrenç durumöar ve her değilimde 45 gün normal süreç galiba ama 3 ay bekledi kuzenim değişmesini servis gram ilgilenmedi LG müşteri hizmetleride aynı şekilde ilgisizler
iki telefon arasında kaldım iphone istemiyorum
g 4 alma pişman olursun telefonun fabrika çıkısında sorun var
anakartını yakıyor başın belaya girer yeminle bizim arkadaşda vardı 4sefer anakart yandı g5 ile ücretsiz değişim yaptılar artık g5 de de anakart yandı
Bana kalırsa IPHONE 6 s ya da 7 amaa sorunuza gore ımkan yoksaa
SMSUNG J7 :)
prime ben kullanıyorum iyi cihan kasma falan yok sarı konusu da bitmeyen bir şarjı var
anlamadım?
kamerası peki?
J7PRİME prime
ekran tft amoled değil kamerası lg daha iyi sanki
j7 prime. G4 serisinde problemler var.
6 serisini almalıymışım galiba
J7 prime
kamerası iyi mi lg den?
meizu pro 6 al farkındalık olsun seveceksin
senin sectiginde iyi bataryasi üzer sanki insani :)
:D benkmki 2 gidio :D
:) :)
redmi pro 2016 aralik ayi
cok iyi kullanabiliosan xiaomi redmi pro ;)
yani az paraya xok is ararim herzamn Şu an kullaniom gayet iyi :D
samsung
iPhone 5s al
iphone istemiyorum arkadaşım
2 sinden de iyi ama pişman olmazsın
j7 prime kesinlikle
kameraSI PEKİ TFT EKRAN
g4 iyidir
j7 bence
J7 prime
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar