90'lara ait olduğunu düşündüğüm bir klip arıyorum, bilen varsa çok makbule geçer...

Selam herkese :)

Bir klip arıyorum tahminen 90'lara ait bir zamanlar arşivimdeydi bulamıyorum şimdi. Sadece klibi tarif edebilirim umarım bilen birileri çıkar.

Klipte bir kız araba kullanıyor. Arabanın üstü açık ve rengi (yanlış hatırlamıyorsam) kırmızı, klibin ilerleyen bölümlerinde kız ayağa kalkarak arabayı ayakta sürüyor ve direksiyonu ayağıyla kontrol ediyor. Klibin sonunda arabayı karşıdan gelen bir aracın üzerine sürüyor. Kaçınılmaz kaza oluyor ve kız arabanın üstünden yola fırlıyor kazadan sadece burun kanamasıyla kurtuluyor. Sonra ayağa kalkıp gidiyordu galiba. ( karşıdan gelen aracı tam hatırlamıyorum büyük ihtimalle Tır veya kamyondu) Klibin müziği ağırlıklı olarak gitarla yapılmıştı nakarat müziği özellikle. Kızın yüzünde sanrım piercing vardı dudak ya da burunda. Saçları tamamen ya da kısmen kızıl/turuncu bir renge boyanmıştı bunu yanlış hatırlıyor olabilirim koyu sarı, siyah ve kızıl/turuncu mor olabilir hafızam net değil bu konuda. klip daha eski de olabilir. Müzik tarzı için tam olarak bişey diyemem ama bir tür metal ya da rock diyebilirim sanırım. Herkese teşekkürler.
90'lara ait olduğunu düşündüğüm bir klip arıyorum, bilen varsa çok makbule geçer...