• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
İnternet & Teknoloji

Neden buluşmak istemiyor?

akasya_11
akasya_11 Takip Et
Xper 2 Yaş: 37
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Yeni tanıştık, bir defa buluştuk. Sonra sorunlarım var dedi. Mayısa giriyoruz yine tık yok. Mesaj atıyor günde iki defa falan, günaydın akşam arada özledim. Hem ilgisiz, artı buluşmak istemiyor gibi. Sizce sorun ne?
Neden buluşmak istemiyor?
Fal Soruları Mesaj Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• KoyBoy
    KoyBoy Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

zaten bir kere buluştuğunda elektrik alamamış olmalı ki 2.3.4... buluşmalar gelmemiş. senle olmaktan sanırım zevk almıyor. ayrılmak istiyor ama sana söyleyemiyor da olabilir. insan sevgilisiyle buluşmayı istemiyorsa yol ver gitsin geçerli hiçbir nedeni olamaz.

0
    10 Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

ama denedim ayrılmak istedim hani söyleyemiyor beni üzmek istemiyor diye düşündüm ama 5 dakka sonra arayıp seni seviyorum seni kaybetmek istemiyorum diyor nasıl bir çelişkii bu anlam veremiyorum kafayı yicem yakında yedekde durdugumu düşünmek cıldırtıyor acıgını bulmaya calışıyorum ama yokk bulamıyorum.msn devmlı bakıyorum iki günde bir kız ekleniyor ama giremediğini söylüyor gerçi profiline bakıyorum msnde ama

Yorumla
    • KoyBoy
      KoyBoy
      +1 yıl

bak şimdi sen ayrılıyorum dediğin sürece o sana bi ton laf döker zaten seviyorsun inanırsın. o seni seven kişi seninle buluşmayı istemiyor ben bu yüzden bi kaç kız ayrıldım diyordum buluşuruz dimi kız evet diyordu o zaman hazırlan geliyorum diyordum yaa bugün olmaz babam evde, yok sınav var bende benimle buluşmak istemeyen kız beni sevmiyordur diyorum ayrılıyorum. sana alışmıştır yoksa sevdiğinden falan değil

Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

bir kere buluştuk :) alışkanlık olaamz sanrıım belkide güven duyuyrdur sadece ama artık eminm galiba yedekde duruyorum biri daha var sankii.

Yorumla
    • KoyBoy
      KoyBoy
      +1 yıl

alışkanlık kısmı buluşmada değil senin onun hayatında olman kısmında sevmiyordur ama hayatındasın diye seviyorum diyordur alışmıştır sana bu süre zarfında. insan sevdiği kişiyle buluşmadan duramaz ki hele de hiç bir sebep yokken sen birde diyorsun msnde birilerini ekliyor açmadığı halde kesin birşeyler var bu işte

Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

bende öyle düşünüyorum şimdi yine msj attım ne yapıyorsun diye yine tık yok kesin 2/3 saat sonra cevap yazar :( ne yapmam gerekiyor ne diyim ona bilmiyorum

Yorumla
    • KoyBoy
      KoyBoy
      +1 yıl

çalışıyor mu işi ne çalışyorsa

Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

komik tarafıda o ya calışmıyor :) bir msjımı iki saatte bir cevplıyor

Yorumla
    • KoyBoy
      KoyBoy
      +1 yıl

başka işlerle uğraştığı kesin seni arada yemliyor işte k.bakma.

Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

yooo haklsınn apacık belli buu sağoll

Yorumla
    • KoyBoy
      KoyBoy
      +1 yıl

olayları biraz kalbinle değil de aklınla hareket ederek düşünürsen zaten doğru yol çıkar ama kalbin o kararı verirken devreye girmemeli. sadece mantıkla verdiğinde o kararı doğru olan tek birşey çıkar karşına

Yorumla

En İyi Cevaplar

• silent
    silent Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 47%
    +1 yıl

Senin ona karşı yaklaşımın nasıl oldu o önemli. Sen ona cok fazla ilgi göstermişsen o seni cantada keklik diye kenara koyar. Vesadece kendini hatırlatır. Başka kişilere yönelir. Kafasında 1 kişi daha olabilir. Ya seni ya onu secer.

0
    15 Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

inan artık bende öyle düşünüyorum.sanki iki kişi arasında kalmış gibi ama zamanını ona ayırdgını düşünüyorum cnkü msjlarıma çok gec cevap veriyor yada kısa kesip uyucam yada uyuyorum diyor iki hattı olabilir yada bilmiyorumm ya yedeksem günahım ne vok uyardım zaman ver dedi ayın 30 suna kadar nisan otuz bitti mayısa girdik yine aynı hep msjlarda surat asıyorum oralı bile olmuyr kıskanıyor aradada nasıl bir olaysa üstelik bu kişi calışmıyordaa artık ne zamn bulusalım demiyorum

Yorumla
    • silent
      silent
      +1 yıl

Denge önemli. Dengelemelisin. Geri çekil. biraz sana katılsın. ona yüklendikce ucuruma itiyorsun farkındamısın. Bırak o arasın. EGer birşeylerin farkına varacaksa bırak o varsın. Sen yeterince yıpratma kendini. Ama soguk degil ılıman kuşaga gec. Ve biliyorum aglıyorsundur ara sıra. Aglama artık. tamamm .ı ?

Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

gün içinde zaten 2/3 msj olayı onuda atmadıgımda yaşıyormusun diye kızıyor msjda elim kolu bağlanıyorr duygularını anyamıyorumm

Yorumla
    • silent
      silent
      +1 yıl

Sen paniklersin öyle mesajlarda. Yaşıyormusun bir nevi igneleme gibi gelir sana. Ve ne tür mesaj atacagını şaşırırısın. düşünemezsin o anda. O o mesajı atınca ona güzel bir mesajla cevap vermelisin. "Yaşıyorum ama birileri öldügümü düşünüyor sanırım unutuyor bazen" diye mesaj atabilirsin.

Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

peki ne yapmam gerekiyor sence? ne gibi bir msj atmalıyımm ona ne demeliyimm

Yorumla
    • silent
      silent
      +1 yıl

Mesaj atarken onun sevecegi tarzda mesaj atmalısın. O sana kısa mesaj atıyordur sense uzun muhtemelen. onun attıgı kelime kadar ona mesaj at.

Mesela o atmadan mesaj at 2 gün 3ncü ondan bekle ilk atmasını.

Kıskandırma yoluna da gidebilirsin. Aslında onun sana karşı ilgisiz davranmasının altında eminim birşeyler vardır.

Ayrıca calışmadıgı icin maddi sorunları da olabilir. Ailesinden alıyordur ama seninle biryere gidince para harcama korkusu da bir ihtimal

Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

ama ne kadarda olsa msj hakkı var tatlı bir kaç söz söyeyebilir.sorunlarını buluştugumuzda anlatırım diyor.ama nezamnsa buluşmak oda ayrı bir sorun iyi güzel diyorsunda ben neden ilgileneyimm yani elimden geleni yapıyorumm zatenn inan .ondan bekliyorum sanki hayatımda yokmuş gibi bir arkdaş misali arada yazıştıgım biri gibi.buluşmayla ilgili sence ne tür bir msj atmalıyım?peki

Yorumla
    • silent
      silent
      +1 yıl

Şimdi ikinizin dhangi gün zamanı oldugunu bilmiyorum. Ama ona bir suprizin oldugunu söyle. Evde kek yada o tip birşey yap. Tatlı yap. ve onun o tatlıyı yemesini sagla. Başlarda kibar olmayabilir.

Ya da sinemaya götürmesini teklif et.

Ya da havanın güzel oldugunndan bahset. ve biryerlere gidelimmi de. Can sıkıntımız da gecer hem diye tatlı tatlı mesaj at

ama asla :( bunu yazma

Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

artık inan keyfim kalmadıı iki defa buluşalım demiştim olmaz demişti işim var demişti üstelik calışmıyor vakit aksine çok ayırması gerekiyor bunları yapmak bile içimden gelmiyorr sanırım yavaş yavaş soguyorumm içimdeki bu yarattığı güvensizlikk onu aklımdada kalbimdede silmeye başlıyor

Yorumla
    • silent
      silent
      +1 yıl

yani sogumaya başlarken onun ısınma cabalarını görelim. ilişkiye ısıtmak için biraz ateşleme yapmazsa , onunla vakit kaybetmene degmez.Ve kendini üzmene...

Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

kendi gururmumu kaç defa yerlere düşürüp ben buluşmak istedim düşünsene ne kadar acı veriyor demin msj attım iyimisin diye iyiym sağol canım dedi bende iyisen problem yok byy dedm sustu birşey yazmadıı yanii ugraşmamn bir anlamı yok gibi düşünüyorum baştan beri beni üzen kıran oo birde benmi süpriz yapıcam bence bu adeletsizlk

Yorumla
    • tinacık
      tinacık
      +1 yıl

:( aynısı bendede var buluşmak istemyor asla ısrar etme diyor

Yorumla
    • silent
      silent
      +1 yıl

neden istemiyor ki?

Yorumla
    • tinacık
      tinacık
      +1 yıl

:( bılmıorum yorgunum işim var dıyor

Yorumla
    • silent
      silent
      +1 yıl

öyle birşey olamaz. bulusmak istemeyenden süphelenmelisin. belki de sevgilisi var

Yorumla
  • Mery_Bekrashova
    Mery_Bekrashova Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

bence para sorunlari var seninle bulusursa seni bi yere goturmek eglendirmek iyi bi yerde iyi bi vakit gecirmeniz lazim ...belki maddi olarak sikinti yasiyordur ve sana soylemeden tabiki cekiniyor ola bilir...

1
    1 Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

haklsınn bende cogu kez bunu düşündümm anlatamayabilir pekii söyle bana neden msj atamyor msj hakkı var güzel bir söz tatlı bir kelime çokmu zor çok nadir der seni özlüyurumm oda ben tirplere girdiğimde bu nasıl bir sevgi sanmıyorumm keşke dediğin gibi olsa hergün msnye yeni biri ekliyor onun yerine msn gel diyebilir göreyim diyebilirr ama yokk

Yorumla
  • popsi
    popsi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 49%
    +1 yıl

msj cevap bile yazma ararsa açma başlamadan bitiymiş çaba sarf etmene bile değmez belki hayatında başka biri vardır o daha çok ilgisini çekıyordur.

0
    4 Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

belkide haklsınn öyle yapmalıyımm böyle acı cekmekten yorulmaktan birşey elime geçmiyorr varlıgı yoklugu bir zatenn sanrıım öyle bir başkası var hayatında benide bekletiyor yoksa seven insan buluşmazmı yada bunu güzel bir dille ifade etmezmi artık buluşalım demiyorum bile onaa dediğini yapcam yoksaa gücüm kalmadı

Yorumla
    • popsi
      popsi
      +1 yıl

Bence onun dediğini yapma goruşmek ısıyen ınsan 1500 kere gelir gormeye o adamdan sana hayır gelmez yaptığı terbıyesizlik bence ne telefonlarına çık nede msj geri donmez zaten sonuç seni şaşırtmayacaktır çunku bır daha sana hiç donuş yapmayacaktır ayrılık msj atma cevap bile atmaz.böyle tıplere prim bile veremeye değmez çünkü bunlar hayatları boyunca bir hiçtirler. kocaman bır hiç.

Yorumla
    • popsi
      popsi
      +1 yıl

bide aşağıda okudum yorumunu senı kaybetmek ıstemıyorum diyomuş senı kazandı mı kaybetsin!saçmalamasın daha fazla

Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

teşkkr ederimm dediğin şey o kadar dogrukii bu tür insanlar bir hiç karaktersizlik resmen bu kadar basit olmamalı aşk ama malesef günümüzde insanlar bir kaç kişiyi irade etmeye calışıyor yan cebimde dursun misali.. ama aynı şey sevdikleri insan yapsaa ne kadar boş şeylerr ne kadar basitlik beni rahatlattın sağoll

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

8

Cevap

• Erdem
    Erdem Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 57%
    +1 yıl

Yani benim bildiğim erkek kızı kovalar. Kız erkeği değil... Devir çok değişti... Aahh ah. Eski dönemde yaşamak vardı...

0
    0 Yorumla
  • etmus
    etmus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

seni kaale almiyor ama yedekte bekletiyor :) lazim olursun bir ara

0
    6 Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

peki neden bu kadar emin konuştunn?

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

cunku aynisini eskiden ben de yapardim

Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

peki o kızlar ayrılmak istedklerinde onlara sevdiğini yada kybetmek istemediğini demi söyerdinn

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

sevdigimi asla soylemedim ama kaybetmek istemiyorum vb diyebilirdim isime gelmisse... seviyorum diyen de var boyle yapanlardan benim soylememe nedenim biraz kisisel, eger o neden olmasaydi ben de elimde tutmak icin seviyorum diyebilirdim

Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

teşkkr ederim yardımcı oldugun için

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

onemli değil :)

Yorumla
  • karacigerkelebegi
    karacigerkelebegi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

buluşma tenezzülünde bulunmamasının tek nedeni senden yeterli elektrik alamamış olmasıdır.

0
    0 Yorumla
  • DeleteYou
    DeleteYou Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Seni Sevmiyor. Onun Yedek Klübesindeki Oyuncu Gibisin ?

0
    5 Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

peki öyleyse bu oyunu ne zmana kadar sürücek? acıgınıda bulamıyorum ve neden oynuyor benle?

Yorumla
    • DeleteYou
      DeleteYou
      +1 yıl

Açığını Bulamazsın Çünkü Senle Görüşmüyor. Sadece 1 2 Mesaj. Oda Kendini Unutturmamak İçin. Kesin Konuşmayım Ama İlerde birlikte Olursanız Tahminimce Ya Sende Teselli Aramak İçin Gelicektir Yada Senden Başka Gidecek Kapısı Olmadığı İçindir. Bi İhtimalde Seni Sevdiği İçin Dönecektir ( UFak Bi İhtimal)

Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

ne acı ufak bir itimall dogruu ..yoksa bir insan bu kadar ilgisz olamazz

Yorumla
    • DeleteYou
      DeleteYou
      +1 yıl

Bence Hiç Acı Çekip Triplere Girme. Mesaj Bile Atma. Attıklarınada Kısa Kısa Cevaplar ver. MEsala '' Slm Nasılsın; Cvp: iii '' Gibi. Onun SEnin İçin Önemsiz Olduğunu Göster ki İçin Rahatlasın. Kısacası Ondan Sana Ne Yar Ne Kar Olur :)

Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

sanırım haklsınn:)dediğin gibi yapıyorum kaç gündür ilgisz davranıyorum ama yine tık yok özlüyorum şu bu ötesi yokk yani ha var ha yok :)

Yorumla
  • eelif
    eelif Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Belli ki seni elde tutmak istiyo ama ne yazık ki seni sevmiyo ..

0
    3 Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

neden elde tutmak isityorkii ?nedn

Yorumla
    • eelif
      eelif
      +1 yıl

Daha iyisi çıkmazsa seninle olabilmek için . Belki yanılıyo olabilirim ama bu benim şahsi fikrim.

Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

inan herkezde senin fikrindee ..

Yorumla
  • meta_1
    meta_1 Takip Et
    Yoda Yaş: 47
    +1 yıl

bıktırmıştırsın sürekli üzerine düşme uutma kaçan kovalanır

0
    0 Yorumla
  • recendere
    recendere Takip Et
    Xper 2 Yaş: 49
    +1 yıl

parası varmı. mesaj atacak parası olmayabilir veya dışarıya götürmeye böyle değilse, ya seni sevmedi çok yada yedekte tutuyor.

0
    7 Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

sence hangisi? kafam karıştı sorunlarım var diyor. buluşunca anlatırım diyor ilgilenmiyor kıskanıyor hep kısa kesiyor msjları aramıyor belki kontrü yoktur haklı olabilirsinn ama msn si devmlı cevrimdışı ama arada bakıyorumda hep bir kız eklenmiş porfilince ekli duruyor?

Yorumla
    • recendere
      recendere
      +1 yıl

çocuk zengin mi bilirsin az çok babası ne iş yapar biliyor musun yada nerde oturuyor

Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

normal mddi durumları gerçi dediğim gibi bir ayda bir buluşma bunları konuşma zamanımız bile olmadı.şuan calışmıyor karşıda otyor bende anadolu yakasındayım

Yorumla
    • recendere
      recendere
      +1 yıl

benimle ilgilenmiyorsun bu da beni senden soğutuyor ve buna bir son vermek istiyorum artık de bakalım ne diyecek. unutma kaçan kovalanır.

Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

bunları çogu kez msjla attım :) ama gec saatlerde attığım için uyyr oluyordu sabhlarıda bu attığım msjlarla ilgili tek bir yorum yapmıyordu sadece günaydınn aşkım diyordu bende hiç msj atammaış gibi yola devm ediyordum

Yorumla
    • recendere
      recendere
      +1 yıl

kesinlikle seni elde tutmak amacında

Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

sanırım öyleee herkez böyle düşünüyorr büyük olasıılkla şuan yedekteyimm yazıkk üzüldüm kendimee :) gülsemmi ağlasammı bilmiyorumm

Yorumla
  • itsmylife020
    itsmylife020 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

seni beğenmemiş.. sorun bu işte.. gercekler acı olsada yüzleşş..:))

0
    0 Yorumla
  • ORDULU5260
    ORDULU5260 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Buluşunca. Hoslanmadigi davranisi yaptiysan senden sogmustur

0
    0 Yorumla
  • sessız
    sessız Takip Et
    Bilge Yaş: 43
    +1 yıl

sorun yok seni istemiyor bence...

0
    2 Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

peki ayrılmak istediğimde seni kaybetmek istemiyorum diyor nasıl bir çelişki bu

Yorumla
    • sessız
      sessız
      +1 yıl

bence ne yapmak ıstedıgını oda bılmıyor duygularında kararsız olabılır yada baska bulamam korkusuda olabılır...

Yorumla
  • tinacık
    tinacık Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 40%
    +1 yıl

benim sevgilimde buluşmak istemiyor :(

0
    0 Yorumla
  • willy
    willy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 47
    +1 yıl

üzgünüm ıskartaya ayırmış seni :(

0
    4 Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

bu ne dmek oluyor?

Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

ne demek oluyor bu iskarta derken? artı demin msnsine baktımda bir kız daha eklenmişş of off ne yapmam gerekiyor artık bilmiyorum

Yorumla
    • willy
      willy
      +1 yıl

yani seni yedekde tutuyor bana göre ve çok yoğun birde fazla kız arkadaşı var kurtul bu karaktersizden.

Yorumla
    • akasya_11
      akasya_11
      +1 yıl

sanırım öyle zamanıma düşündğüme yazıkk ben ondan ayrılmıcam ama ben sogutcam o ayrılsın ilerde pişmanlık duymak istemiyorum belkide sucu yok dmeek istemiyorum sağol

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Neden buluşmak istemiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Neden buluşmak istemiyor? 5 cevap verildi
Neden buluşmak istemiyor? 1 cevap verildi
Niye görüşmek istemez? 6 cevap verildi
Buluşmayı neden teklif etmiyor? 5 cevap verildi
Neden sevgilim buluşmak istemiyor? 7 cevap verildi
Neden buluşma teklifi etmiyor? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İlişkide ayrı takılmak "soğukluk" mudur, "ihtiyaç" mı?
  • Listeye adını yazmayı unuttukları bir erko var mı?
  • YKS’ye sayılı günler kala çalışma takviminizi ve hedeflediğiniz bölümü nasıl ayarlıyorsunuz?
  • 1 ocak 2005 te değiştirilmesine rağmen hala para birimlerini doğru okuyamayanlar var mı etrafınızda?
  • YKS sınav günü hazırlıkları neler olmalı, neleri unutmamalıyız?
  • Mutfakta en son hangi yemeği yaptınız?
  • Dünya Kupası yaklaşıyor, sizin favori ülkeniz hangisi ve neden?
  • YKS'ye 20 gün kala çalışmaya başlasam işe yarar mı?
  • Ateş misin, kül mü?
  • Şebnem Ferah’ın 6 yıl sonra sahnelere dönüşü olay oldu! 👸🏻 Orada olmak ister miydin? 🎤
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨