Kararsız kaldım ya yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar, sizce hangi telefon bana yakışır Casper via a1 mi yoksa Casper via p1 mi yakışır? Casper'ın en iyi telefonu hangisi?En iyi Casper telefon hangisi?
Yerli üretim ve uygun fiyatlı bir telefon almak istiyorsan bence Casper tercih edilebilir bir telefon. Bu iki telefon arasından en iyisini bulmak için ilk önce teknik özelliklerine bakmamız gerekiyor.
Casper A1 özellikleri
Ekran Boyutu: 5.5 inç
Kamera: 12 MP
Ram: 4 GB
Batarya: 3080 mAh
Video Kayıt Çözünürlüğü: Ultra HD
İşlemci Frekansı:2.0
Casper A1
Casper P1 özellikleri
Ekran Boyutu: 5.2 inç
Kamera: 16 MP
Ram: 4 GB
Batarya: 3000 mAh
Video Kayıt Çözünürlüğü: Full HD
İşlemci Frekansı: 1.8Özelliklere bakacak olursak Kamera megapikseli hariç hepsinde Casper A1 daha iyi.
Kuzenimde Samsung note 7 var aramaya korkuyorum patlayacak diye sen hangi yangından bahsediyorsun? Android hem satarken zarar ettiriyor hem kullanırken ayrıca tamire yollayınca ayni cihazı tekrar sana veriyorlar ama apple de hemen yenisini alıyorsun
Sony xperia xa ultra baktım iyi güzel teşekkür ederim canım ama casper via a1 arka kamera 13 ön kamera 8 4 gb var 64 dahil hafızası var Sony xperia xa ultra baktım arka kamera 21.50. Ön kamera 16. 3 gb var 16 dahil hafızası var bak ve söyle hangisi süper
bir bayan olarak fazla oyun kurmayacağını düşünüyorum, ayrıca xa ultra da 250 GB hafıza kartı desteği olması lazım bildiğim kadarıyla. 64gb bir hafıza kartı alıp kalitelisinden, uygulamaları ona taşıyabilirsin?
Çok güzel benim aklımı karşıtı ya acaba sony xperia xa ultra nasıl bir telefon ya sony hiç kullanıcı olmadım için karar vermiyorum acaba iyi mi kötü mü bilmiyorum
Ben bu telefonu almadan önce Lumia kullanıyordum ve android den nefret ediyordum. Bu telefon bana baya baya sevdirdi. Ekran kalitesi olsun akıcılığı olsun baya güzel. bir teknoloji mağazasına gidip inceleme fırsatın olursa eğer gidip gör bence. Hiç bir telefonu görmeden eline almadan alma. =)
En İyi Cevaplar