Ctrl alt del yaptığında pc yeniden başlamıyorsa boot programı pc yi boot bölümünde donduruyor demektir başka boot programı ile xp congigüre etmen gerekir
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
ctrl+alt +delete bastigimda pc yeniden başlıyor. Tek sorunum usbyi boot ettiğimde resimdeki gibi beyaz çizgi yanıp duruyor.
Xp de boot edecek driver tanılaması yapamıyor eindows 7 ile format atıcaksın ya da cd ile xp atıcaksın 3 ncü ihtimal biosa girip ahcı modu compatible moda alıcaksın yani ide modu varsa ona alıcaksın
win7 iso ile denedim bu seferde kurulumu yapıyorum. Win7 yükleme çubuğuna kadar geliyor. çubuk gidiyor ve bir kaç tane - işareti beliriyor öyle kalıyor
Bugün win 7 nin isosunu usb belleğime rufus programıyla yazdırdım. Kurulum başladı fakat yeniden başlatılacak diye bir uyarı geldi. Windows 7 nin yuklenme ekrani geldi cubuk döndü döndü. Tam açıldı diyodumki _____ aynen böyle kesik çizgiler çıktı ve açılmadı. Ne yapmalıyım?
usb yi boot ettim. Win 7 kurulum ekranina kadar geldim herseyi yaptim. Yuklemeler tamamlaninca windows yeniden başlatılacak dedi. Yeniden baslarken win7 nin yuklenme çubuğu hareket etti. O ekran gittinten sonra - - - - - böyle kesik çizgi oluştu ekranın sol üstünde.
En İyi Cevaplar