Hakaret kullanmadan bir kadın hakkında bildiğim bir şeyi yorum olarak yazdım ve bana bu mesajı attı biraz ünlü biri ve acaba gerçekten açar mı ne yapmalıyım

Birincisi şahsın yazdığı Bu mesaj tehdit suçuna girer seni bir suçla tehdit ederken aslında kendisi bir suç işliyor �kincisi ise Türkçe dersi almasını öneriyorum 1 seviye Suriyeli Türkçesi yazıyor bu mesajımı ilet bana da dava açsın hatta bu hakaretimi de ilet sen anca yaşça küçük çocukları tehdit edersin eşek oğlu eşek
Yorumları okudum ve çoğu insanın birşey olmaz cevabını verdiğini gördüm, hiçbir hukuk bilgisi olmadan, evet yazdığı içeriğin cezası çok olmayabilir ama bir kişinin özgürlüğünü kısıtlamak, özel hayatına karışmanın cezası 5-10 bin liralık tazminat davası açacaktır ve kazanacaktır büyük ihtimalle davayı kaybetmek istemyiyorsan avukat tutucaksın buda 3-4 bin lira demek dosya masrafıları dahil değil! her halükarda cezayı yiceksin sen nerden biliyorsun diyenler olucak dayım avukat ve 2 senedir hukuk bürsounda çlaışıyorum inş bu senede hukuğu kazanıcam :) sevgilerr
Ünlü ünsüz olsun elin özeline karışmaya ne hakınız var. Zaten iyice azmıştınız. Özel hayata hiç bir saygı kalmamış.
Yani ailelerinizden gördüğünüz terbiye bu mu? Eskiden ayıbı ayıp bilirdik şimdiyse ayıp kavramını ne anlama geldiğini bilmeyen birbsürü insan var.
Eskiden gelen bir mektubu anca sahibi aça biliyordu, şimdiyse ne el postalarımız emniyette ne de diğer sosyal hesaplarımız. Yani ayıp denilen nitelik anlamını kaybetmiş durumda.
Böyle bir durumda cezan neyse çekmelisin bence. Çünkü bir sen değilsin bunu yapan ve buna bir son verilmeli!
bazı insanlar olumsuz görüşe kapalıdır yani evet dava açabilir. ayrıca sen 18 olmadın mı
Cevap
17Cevap
Nerden bildigin bir seydi? Kesinligi var mi yani neye dayanarak yazdin? Asilsiz bir iftiraysa bunun cezasi olabilir evet ama ugrasmayacagi belli attigi mesajdan. Sen uslu durup yorumunu siler ve kizi rahat birakirsan hicbir sey olmaz.
Bundan sonra şarkısını dinle, filmini izle ve kendi hayatına bak.
Senin hayatına karışılsa sen de hoşlanmazsın.
dava açar en fazla 1000 TL ile işten kurtulursun sorun yok
Hakaret etmedim ve sadece eleştiri yaptıysan hiç bişey olmaz istediği kadar dava etsin
Ne yazdın önemli olan o ayrıca bu dava 2-3 sene rahat sürer 😂😅
öyle ağır bir yazı değil bu... bir özür dile kapanır o da zaten mahkemelerle uğraşmak istemez
Engellemiş
Açabilir elbette ama sanırım açmayacak yoksa bu kadar uzun uzun açıklama yapmaz. Dikkat etmek lazım netde..
açar.. ve ispatli olursa hakeretler yorumlar küfürler.. ve kazanir.
rahat ol bisi olmaz...
Ama gerçekten 2 kişiye dava açtı emin misin
özür dile konu kapansın çok mu zor
Özür dilenecek birşey yapmadım ki ama hemen engellemiş zaten
o zaman korkmana gerek yok yorumda ne yazdın ki?
Adnan hocanın kediciklerinden olduğunu
aman boşver seni korkutmak istemiş sadece
Bişey olmaz rahat ol
bide ohaI var geçmiş oIsun 6 sene yatarsın
paylaşım ve yorumun ile ilgili detay verir misin
Sonuç ne oldu açtımı davayı
yazdığın şeye bağlı
Açamaz
ne dedin la :D
harbi ne dedin ya?
Bu kadın eskiden bir hocanın kedicikiymiş bende bu kadını makyaj malzemeleri için takip ediyordum bunu öğrendim ve kedicik olduğunu yazdım
bir bok yiyemez- hakaret içermiyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?