onboard tamı oynuyorum ben şuan?
Arkadaşlar hangi oyunları kaldırır?
onboard tamı oynuyorum ben şuan?

Mario kaldırır [troll değil ciddiyim ekran kartın onboard pek bişey bekleme o pcden]
ekran kartını okuyor blackops2 oneboardla kasardı diye düşünüyorum :)
BF4 oynuyorum kısık ayarlarda :)
dayZ
şakamısın ne dayzi kaldıracak
sanane
yav yürü git bişeyden anladığın yok bide yorum yapmışın.
idiot bu benim görüşüm
Adam hangi oyunları kaldırır demiş yanlış bilgi veriyorsun canım aşk konularında görüş yapmaya devam etmelisin.
hayatında görmedigin kadar oyun biliyorum sanane
cok slaksın, ben o görüşürü ciddi yazdıgımı düşünüyorsun @ptal
he he çevir kazı yanmasın beyinsz seni :)
Dayz Standalone optimizasyon sorunu uzun süredir devam eden bir oyun ve bu yüzden ( Alpha ) test sürümünü geride bırakıp bir türlü ( Beta ) sürümüne geçiş yapamadı. İyi bir performans alacağını düşünmüyorum, düşük grafik ayarlarıyla bile zor. Günümüzde çoğu oyunu ( Ultra ) ayarlarda bile rahat bir şekilde oynatan bilgisayar donanımları Dayz Standalone oyununda yetersiz kalıyor. Yüksek görüntü kalitesi ve gerçekliğin istediği yüksek sistem gereksinimlerin yanında optimizasyon sorunu bulunan bir oyunun tavsiye etmen, gerçekten ilginç olmuş. İyi akşamlar.
kuş beyinli kardeş işte ne bekliyon ki anlamadığı konuya atlıyor
3 senedir dayZ oynuyorum acııklama yapmana gerek yok, beyinsiz diyebilmen için beni iyi tanıman lazım
@Hard-Play Battlefield 4 (low) da kaldırırmı acaba?
git kumda oyna hadi
@SerdarYakup ölü taklidi yap gider boşver kardeşim sağolasın :)
grizekalı bu yemin ediyorum kardeş beyinsiz olduğu 3 dislike yemesinden belli hala haklıymış gibi yorum yapıyor bide yüzsüz kopek bunlar yüzünden ülke gelişmiyor kendini bişey sanması yok mu birde slağın önde gideni olmasına rağmen :)
laflarına dikkat et
bu arada Battlefield 4 ü oynayamazsın hocam malesef ya 3 ü bile oynayamazsın ekran kartı yok çünkü sistemde :)
@SerdarYakup Nvidia denetim masasında GeForce GT 520M yazıyor
dxdiag ta intel hd graphics 3000 yazıyor
onboard mı kullanıyorum ben? :D
birde masaüstüne sağ tıkla özelliklerden bakabilirmisin görüntü sekmesinde orda gt 520 yazıyorsa ekran kartın var demektir dxdiagtada ekran kartım yazıyor bende ama ben hep amd kullandım belki seninki intel olduğundan dolayı öyle yazıyordur birde kasayı kontrol etsene belki kablo onboarda bağlıdır ekran kartına bağlı olduğundan emin ol
@SerdarYakup hocam laptop kullanıyorum :) Ekran Çözünürlüğü>Gelişmiş ayarlar yaptığım zaman ' intel hd graphics 3000 ' yazıyor
onboard girişi üstte ekran kartı girişi alttadır böylede anlayabilirsin
ha laptopmuydu anladım hocam , benim kardeşiminde var o ekran kartını yaktı ondan sonra intel 3000 gözükmeye başladı dxdiagta aynı sorun sendede olabilir bence bir oyun dene bak performansına anca böyle anlarsın çalışıp çalışmadığını gt 520 bf 4 ü bilemem ama 3 çalıştırnası gerek bu sistemin
@SerdarYakup gta 4 yüklüyorum şu an hocam, yanmış olucağını sanmıyorum ama bir gösteririm yinede :)
Battlefield 3' nvidia geforce 310m , 3 gb ram , intel pentium'da oynuyordum.
bu bilgisayarda daha iyi oynaırım diye düşünmüştüm ama bakalım hocam
gta 4ü oynatırsa yanmamıştır hocam onboardla mümkün değil zaten 4ü oynaman Gt 520 en düşük ayarda kasmadan oynatması gerek haber edersin bana :)
bf 3ü oynatır evet eski sistemim amd athlon 2 gbram gt 430 ile mediumda 30 fps oynamıştım
@SerdarYakup Pes 2017 , CS:GO , NFS13 ayarlar kısık oynayabiliyorum hocam :)
@SerdarYakup bu arada hocam Gta4 hata verdi cd çizikti biraz, bende blackops2 yükledim donma yaşamadım hiç :)
Cevap
3Cevap
Orta seviye steam oyunlarınoynarsın
örnek verirmisin?
plants vs zombies.
League of legends
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar