Instagram hikaye kısmı gözükmüyor. Hiçbir şey de yapmadım oysaki. İki kere sildim yükledim, düzelmiyor. Telefonu güncelleme yaptım düzelmiyor. Ne yapmalıyım? Saat ayarını değiştirmiştim ama geri düzelttim, onla alakası olabilir mi ama hayır hesabımla da alakasız, telefonla ilgili bir şey herhalde yardım edin; Instagram hikaye kısmı neden gözükmüyor? Sorun ne olabilir?instagram hikayeler neden görünmüyor?
Instagram hesabından çıkıp yeniden giriş yapmalısınız
Telefonun tarih ve saati kontrol edilmeli hata varsa düzeltilmeli.
Güncelleme kaynaklı bir problem olabilir.
Önbellek ve veri temizleme işlemi ile beraber sistem sıfırlanabilir.
Instagram Hikayeler Gözükmüyor Sorunu Neden Olur?
Bazı durumlarda sürümsel hatalar, tarih ve saat problemlerinden kaynaklı olsa da bazen kullanıcı sizin hikayeleri görmenizi engellemiş ya da kısıtlamış olabileceğinden hikayesini göremeyebilirsiniz.
Instagram’da Arkadaşımın Hikayesini Göremiyorum Ne Yapmalıyım?
Instagram’da arkadaşının hikayesini neden göremediğini merak edenler vardır. Tarih ve saat hatası yüzünden bu durum söz konusu olabilmektedir, kontrol edebilirsiniz. Diğer taraftan yapılan güncelleme ile beraber yeni sürümün kullanımda problem yarattığı söz konusu olabiliyor. Böyle durumlarda ise eski sürüm kullanılmak suretiyle problem giderilir.
Instagram'da Hikayenin Gizlendiği Nasıl Anlaşılır?
Instagramda eğer kullanıcının hikayesini göremiyorsanız. Sizi engellediğini ya da hikayelerini görmenizi engellediğini anlayabilirsiniz. Kullanıcının normalde öne çıkardığı hikayeleri de görüntüleyemiyorsanız, kişi size hikayelerini gizlemiş olabilir.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bendede hikayeler açılıyordu siyah bir ekran gorunuyordu ama tarihi guncelledikten sonra sorun düzeldi. Saat ayarı yanlış olunca göstermiyor onu kontrol edebilirsin. Genel bir sorun varsa hem iletişimden yazabilirsin ya da uygulamayı kaldırıp tekrar yüklersen bence düzelecektir. Şuan bende sorun görünmüyor çünkü.
Uygulamada sorun olabilir. Bazen de uygulama saatiyle ilgili sorun oluyor. Cihazın internet saatini kontrol et bir cihazla aynı mı diye. Genelde saat sorunundan hikayeleri göstermiyor. Ya da dönemsel bir yavaşlama olmuş olabilir. Bazı günler olay olunca falan büyük sitelere erişim engelleme geliyor insanlar birbirini galeyana getirmesinler diye biliyorsun. Öyleyse herkeste sorun olur gerçi.