Venus V3 5580 piyasaya yeni çıktı 800TL !
Iphone 6 plus 2bin küsür..
Iphone 6 plus 2bin küsür..
Vestel Venus V3 5580
Apple iPhone 6 Plus
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Burada milliyetçilik yapmanın lüzumu yok. Vestel yerli denemez. neyi kendi üretiyor'da Türkiye'de üretiyoruz yalanına sığınıyorlar. İşlemci, ekran, pil, nand yongaları dışarıdan geliyor. Yerli tasarımsa onu yapan başkaları'da var. Alüminyum işçiliği ise onu yapanlar var. Vestel sadece montaj yapıp yerli diye kakalıyor.
Özellikle telefonları verilen parayı hak etmiyor. İphone desen zaten ayrı konu 6 plus modeli'de yıllanmış üretimden kalkmış artık kasan yavaşlamış bükülen ekranı çabuk kırılan ve kalitesiz bir ekranı olan bir model. İkisine'de verilen para boşuna.
vatan haini görmek isteyen gelsin. iphone 6 da çinde üretiliyor ama parayı abd kazanıyor siz napın biliyonuz mu gidin ya bu ülkeden.
Bu yorumumda vatan haini denecek hiç bir laf yok. Okumayı ve düşünmeyi öğren. Ben burada milletin vatani sevgisini sömüren vestel firmasının durumunu dile getirdim. Milletin vatan sevdiğini sömüren mi vatan haini yoksa bu sömürenlere karşı çıkan mı vatan haini onu idrak edin önce sonra gelir konuşursun.
İlk başta provokatörsün yazdığın yorumlar ortada. Apple firmasının israil ile alakası yok. Özel bir şirket ve devletin politikası onu bağlamaz. İsraili kimin kurduğu değil onların bu kadar büyümesi karşısında vatani duyguları sömürerek hiç bir şey yapmayanların şimdi mızmızlanıp ağlaması önemli olan. Onlar bu kadar gelişirken sen yerinde sayarsan sonuçta kaybedersin.
800 tl veriyorsun ne alacaksın diyorsun. Bundan daha iyisini bulursun aynı fiyata ki vestel'in telefon pazarında hak ettiğinden çok daha fazla para istediği sektörde bilinen bir gerçek. Apple dediğin firma işletim sistemi geliştiriyor, işlemci tasarlıyor, yeni türlü türlü teknoloji üzerinde çaba harcıyor. Bir çok yazılımın sahibiler.
Vestel dediğin firma yazılım geliştiremeyen, işlemci geliştirmeyi bırak sadece vidalama montaj yapan bir firma.
Apple dediğin firma yazılım geliştiren, işlemci tasarlayan bir firma vestel dediğin bunların hiç birini yapamayıp sadece montaj yapan bir firma. Kamere modülü 10 dolar demişsin apple firması milyonlarca aldığı için o para. Ayrıca o kamera modülünü almakla yetmiyor onu çalıştıracak yazılım geliştirmek mesele. Apple bunun üzerinde özel çalışır iken vestel onu bile yapamıyor.
Apple o ürünü aldıktan sonra üzerinde çalıştığı için fiyatı yükseliyor. Vestel üzerine hiç bir şey katmıyor ki bu yüzden maliyetine satması gereken ürünleri haddinden pahalı satıyor. Sektörde bir çok kişi vestel'in telefonlarının pahalı olduğunu söylüyor. Yani fiyatını hiç bir zaman hak etmiyor. Savunulası yanı yok.
Düşünmeyi bilmiyorsun anca suçlama yapabiliyorsun. Bu ülkeye senin gibi düşünmeyi bilmeyenler zarar veriyor. İsraili kimin kurduğu değil onun bu kadar geliştiği yerde hiçbir şey yapmayıp izleyenler suçlanması gerekenler.
Burada hiçbir şey üretmeyip milletin vatan sevgisini sömürenleri eleştirenler mi vatan hainidir yoksa bu sömürenler ve bu sömürenleri eleştirenlere vatan haini diyerek onları savunanlar mı vatan hainidir. Burada ikincisi vatan hainidir ki sende bunlardansın.
Ben venüs v3 5020 aldım bin pişman oldum sakın alma şu an iphone 5s var ve iphone'dan şaşma iphone al
neden?
bir süre sonra telefon bitiyo
nasıl yani
Vestel 5 para etmez kısacası
iyide 800 lira veriyorsun ne bekliyorsun ki ayrıca iphone 5s in kamerası $10 olduğunu biliyon mu toplam maliyeti $150 lık bir telefon.
İsterse masrafı 5 lira olsun ama telefonda tık donma yok çürümüyor etmiyor yıllarca kullanırsın ben sadece başımdan geçenleri söyledim gerisi sana kalmış.
ama iphone da müzik film yasak parayla satın alacaksın. şarj sorunu var hergün edeceksin androidde şarj sorununa çözüm buldular 1 hafta dayanacak batarya. iphone iflas ediyor.
Valla keyfin bilir ben şu an askerim iphone beni idare ediyor
Teşekkür ederim 🙂
Cevap
5Cevap
ı phone steve jobs kanserden olmeden once 2030 yilina kadar olan butun iphonelerin teknolojik ozelliklerini verdi yerli mali yurdun mali deyip turk malina ekonomisine yardim yapin son zamanlarda vestel cok guzel telefonlar uretiyor dolar euro bozdurun yerli mali alin
yerli teknolojiyi destekliyoruz ancak kalite konusunda en büyük kazığı da yerli ürünler atıyor malesef
Apple in İsrail ile alakası yok tamamen abd nin dir. Herseyi israilin diye göstermeyin artık araştırın biraz.
israeli kim kurdu?
vestel her yeni modelinde daha da iyisini yapıyor lakin vatan hainleri bir önünü açsa samsung gibi yükselecek ama bırakmıyor gezici hainler. Ayrıca o koyduğum israil bayrağının yanı sıra zioniszm bayrağıdır dünyayı yöneten yahudi aileleri bir araştır öğren rockshields and rockefeller.
Milleti gezicisin diye suçlamak yerine kendine bak. Provokatör olanlar bu ülkeye en büyük hainliği yapanlardır Sende onlardansın. Ayrıca vestel’in önüne kesen kimse yok. V3 adı altında sözde 3. Serileri ama gelişme çok az.
Samsung dediğin firma ekran paneli, işlemci, ram, pil, sensör üreten bir firma. Adamlar üretiyor geliştiriyor montaj yapmıyor. Bunu anlayacak beynin yoksa boşa yorum yapıp düşünme. Montajcı bir firmanın bu kadar büyümesi mümkün değil. Vestel dünkü kuruluş değil 1984 yılında kurulmuş. Yapacak olsa yapardı sadece sömürüyorlar. Samsung gibi üretme duygusu yok. Bunu idrak et.
@ateşligençlik apple $200 lık iphone 7 yi $700 a satıyor işlemcisi samsung un kamerası sony vs hiçbir parçası kendisinin değil aynısını vestel de yapıyor ama vestel türk markası olduğu için kötüleyeceksin bu kadar mı sevmiyorsunuz bu ülke ne yaptı size?
Seninle tartisirdim ama belliki ezber kulaklaktan dolma internet modundan konusuyosun dünyayi aileler yonetmez bu 1 rockshilds degil rothschilds o rockafeller ailesi yahudi degildir hristiyandir hatta abd de kliseler vardir adına aile alman kokenlidir. Herseyin ardinda sionism i arama bu 3 dünya da o saydigin 2aileden daha koklu soylu güclü ailelerde var ornegin dupont ve mellon ailesi o ailelerden daha koklu güclü bu 4 ve son olarak dünyaya aileler degil gizli tarikatlar yon verir bu 5 son bonus olarak da gül ve haç en koklu soylu tarikattır en basi bu tarikat ceker. Apple samsungla parca alisverisini coktan kesti bitti davalık oldular işlemci ve board foxconn firmasi uretiyor
İpone
sony
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?