Pc açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor fakat teamviewer ile başka yerden görüntü alabiliyorum?

merhaba,
gtx 760 ekran kartım fakat ekrana görüntü vermiyor sıklıkla. eskiden oyun oynarken oyunların ortasında görüntü vermeyi keserdi. görüntü vermeyi kesmesinden kastım ekranım sanki pc kapalıymış gibi hareket ediyordu. son zamanlarda artık hiç görüntü gelmemeye başladı ekranıma. farklı ekranlardan da denedim sorun ekranda değil. fakat telefonumda pc ye bağlandığımda görüntüyü alıyorum. telefondan görüyorum herşeyi. yani bir garip davranıyor kart :D sizce sebebi ne olabilir? yerine hd 4600 ekran kartını taktım hiçbir sorun yok oyunlarda kasması dışında :) sizce sorun neyden kaynaklanıyor? psu danda şüpheleniyorum gücü az veriyorsa belki ondandır diye ama bilemiyorum.. hd 4600 ekstra güç kablosu bağlamaya gerek olmadığı için az güçle çalışabiliyor ama gtx 760 öyle değil oyüzden psu dan şüpheleniyorum. garantisi bitti donanımlarımın :( gönderemiyorum paralı dahi tamirini yapmıyorlar ekran kartlarının. başlangıçta ki asus yazısı dahi gelmiyor hiç görüntü vermiyor yani ekrana pc. verirsede 2-3dk sonra gidiyor :(
tavsiyelerinize açığım
Pc açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor fakat teamviewer ile başka yerden görüntü alabiliyorum?