Telefon şarjda takılı iken oynarsak, kurcalarsak bataryası bozulur mu ? :)
Gerçeklik payı var mı? Ne diyorsuniz aa dostlar :)
Gerçeklik payı var mı? Ne diyorsuniz aa dostlar :)
duydugum en sacma sey elektirikli alet nihayetinde yasam kaynagı bu niye bozulsun ozaman buzdolabının kapıgı acma pc ye dokunma saç kurutma makinesinin seviyesini yukarı asagı cekme su ısıtıcısı kullanma bunlar sürekli elektirik gerektiriyor :) saçma bir durum
arkadasim, batarya farkli bisey o dediklerinin hepsinin kesin farkli bi calisma sistemi vardir. Laptoplardada ozellikle bataryalari zamanla bozulur neden ? bu sebepten o yuzden, eger sarjda surekli takili kullaniyorsaniz bataryyi cikarip kullanin diyorlar.. :) yeni bisey ogrendin sayemde :D
:) sana gülüyorum bence sende kendini şarjet yada elektirikli bir aletin özellikle küçük bir ciple calısan ve bu saydıgım aletler kadar bile bir mekanigi olmayan cep telinin batarya ile arasında büyük bir bag varmıs gibi anlattıgın durumdan kurtulursun pilli olan hersey bu arada pil ve batarya aynı manadır :) belli süreleri vardır kalitesine göre laptopların 2-5 yıl arası değişir pilin ömrüyle alakalı bir durum kurcalamanla ancak tel bozulur :D:D
bi süre telefon şarjdayken oyna bozuluyosa gerçeklik payı vardır...
eee daha ne diye soruyosun o zaman...
ilk sene hiç birşey olmaz ikinci yılında erkenden şarjının bititğini göreceksin ve benim gibide sürekli şajda takılı tutarsan artık yeni batarya almanın zamanı geldi dersin:)
Bir yandan dolan bir yandan boşalan bir batarya. Tabi ki ömrü azalır. Dolunca çıkar öyle oyna. Bitince tak oynama. Ömrü uzar ve ya Çift batarya kullan. Artık ucuzladı.
Cevap
10Cevap
Yok ben yıllardır öyle yapıyorum hatta şimdi Cep telefonu ile hem internete giriyorum hemde telefon şarjda :)
burada elektronıkçı var nereye soruyon teyze :) telefonu şarjda kullanırsan batarya kendını yer. tabı sen onu yemeden once :)
yok olmaz bişey kurcala istediğin kadar yalnız dikkat et çarpmasın elektrik gece gece :)
aa öyle yapınca bozuluyomuymus? bende hep şarjdayken kurcalıyodum artık mesaj falan yazarsam sürekli 30 dkda bitio şarjı ne kdr doldururumsam doldırıyım ondanmı oldu acaba bak kurt düşürdün icime
ben şarjda çıkarıp takıyorum birşey de olmadı valla
neymiş bide #3370# yapınca şok yapıyo telefona bir güç geliyo şarj biraz daha gidiyo felan:) gölgelerin gücü adına...
ilk baslarda fark etmezzsin ama zaman gectikce erken bosalma problemi ortaya cikar
Bozulurmuş. Ama ordan kısarsın elinden kayar yere düşer kırılır. Rahat ol oyna gitsin.
şajdayken konuşma patlar dediler bana, hala şarjdayken konuşmam:D
bozulsaydı benımkı bozulurdu:)
bisey olmaz ya bak sen keyfine :)
Biraz daha geç dolar sadece.
bence bozulmaz kurcala gitsin :D
yok öyle bişi gerçekle alakası yok
Yok ya ben hep kurcalarım.
uydurma yalan yanlış şeyler:)
aman sakın dokunma :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar