bir cep telefonu ve sim kartı aynı anda ne sebepten bozulabilir? fikri olan söylesin lütfen.
teşekkür ederimm
teşekkür ederimm
bunu birinden duydu isen inanma? ama elindeki kendi kullandığın cihandan bahsediyorsan teknik olarak zor bir elektronikçi olaral aynı ande iki arıza çıkmaz diyebilirim ama seni dinlemem gerekiyor bir dr gibi çünkü işimiz tamir?
maddi mühim bir konuda konuşulacakken, cep telefonu kitlenmiş, sim kartını diğer telefonlar da denemiş, olmamış çalışmamış. manyetik alandan olabilir belki diyor ama hiç sanmıyorum.. telefonunun daha öncede bi iki kez kitlendiğini söylemişti. 30 yaşıma geldim oyuncak gibi yalanlar söyleniyorsa tahammülüm yokta o yüzden sordum. canına okumak için önce size sormak istedim. elektiriğin olduğu manyetik vss vss (hiç inanasım yok ama) alanlarda falanda kitlenir mi kitlenirse sim de gidermii peşinden?
hayır.sanırım başka dümenler dönüyo bunun gibi çok arkadaşım oldu:(( o an gizlediği diğer sim i takıp başka icraat peşinde olanlar çok maalesef bunuda düşünün değerli dostum
o anca telefon suya düserse mükün olabilir.. ki ozaman bile mümkün olmuyor benim tel dereye düsmüstü cikardim sim hala calisiyordu telde güneste kuruttuktan sonra calisiyordu gerci :D:D:D yani kisaca mümkün degil :D
Cevap
12Cevap
Şarj aleti nedeniyle telefonun şarjı ve şarj bölmesi tamamen ısınmadan kaynaklı yanabilir hatta bozulabilir,ancak bu senin erkek arkadaşının sana sundugu bir nedense o konu hakkında yorum yapılmaz =)
telefon bozuldu diye sim kartı çıkarırken fazla bastırmış olmalısın ki veri kayıt kısmına zarar vermişsin.
sebebi ne olursa olsun, çöle giderse o kişiyi bir kutup ayısı karşılayabilir.
peki, kızma hemen:)
telefoncuların genelinin söylediği tek şey telefonunuz nemlenmiştir cümlesini biliyorum.
sim kartın okuyucu sarı olan veri kısmını parçalamış olabilirsin çizmiş vs olabilir telefon zaten bozulabilir normaldir kul yapımı sonuçta :D
vardır elbet bir sebebi telefoncuya göster gitsin :)
Cep telefonu bozuk ise sim kartıda bozabilir. Yada tesadüftür.
Yalan söylemek istediğin zaman..
telefonu amacı dışında kullanmıştır
hiç sim kartım bozulmadı la benim.
la. bir angara hitap şekli.
telefoncuya sorsan daha iyi olur bunu :)
telefon değil de onun niyeti bozulmuş
İçine su vs sıvı bir şey dökülür.
içine su kaçmıştır telefonun belki
Telefoncuya göster.
bilemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar