Arkadaşlar Instagram profilime bakanlar diye bir uygulama var mı? Eğer öyle bir şey yoksa profiline baktığım nasıl anlaşıldı? Instagram profilime kim baktı görebilir miyim acaba?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben çok fazla sosyal medyada takılan biriyim, ayrıca Instagram'ı da çok fazla kullanıyorum. Profilime kim baktı ya da ben baktığımda görünür mü gibi soruların peşine düşmüş biri olarak yardımcı olmak istedim. Konu hakkında söylemek istediğim birkaç şey var.
Instagram Profilime Bakanlar Nasıl Görünür?

İnstagramda profiline bakanlar görülüyor mu? Günümüzde neredeyse her Instagram kullanan kişinin merak ettiği bir konu bu. Profiline bakanları görmek isteyenlerin sayısı bir hayli fazla çünkü aşırı derece merak uyandıran bir konu. Zamanında benim de çok merak ettiğim ve araştırdığım bir şeydi. Aslında bakarsanız Instagram profiline bakanları görmenin bir yolu yoktur. Instagram ekibi buna dair asla hiçbir eklenti ya da uygulama sunmamıştır ve sunacağını sanmıyorum çünkü pek uygun olduğunu da düşünmüyorum. Programlı ya da programsız Instagram profilime bakanları görebilmemin kesin ve güvenilir bir yolu yoktu.
Profiline bakanları görmeyi vaat eden bazı uygulamalar mevcuttur ama asla bu uygulamalar güvenli değildir. Instagram dahil birçok sosyal medya asla hesap bilgilerinizi paylaşmanızı istemez çünkü sorumluluk kabul etmez. Bu tarz şeyler vaat eden uygulamalara Instagram hesabınız ile giriş yapmanız gerekir, bu da asla güvenli değildir. Bu uygulamalara giriş yaptığınız taktirde hesabınız spam altında kalabilir ve kapanabilir. Sizin isteğiniz dışında insanları takip edebilir, fotoğraflar beğenebilirsiniz. Maalesef bunu vaat eden birçok uygulama yanıltmaca ve yalandır, bu uygulamalara güvenerek hesabınızı riske atmak dışında bir şey yapmazsınız. Bu söylediklerim Instagram hesabınıza giriş yapmanızı isteyen uygulamalar için geçerli. Instagram profilime bakanlar şifresiz vaat eden uygulamalar ile yalandan başka bir şey değildir, görmeniz de mümkün değildir. Takip ettiklerinizden rastgele kişileri size gösterir.
Hatta bu uygulamalardan birine örnek vermek istiyorum.Web Postegro Profilime Kim Baktı Güvenli mi?

İnstagram profile bakanlar Yukarıda bahsettiğim gibi bu tarz uygulamalar asla güvenli değil. Örneğin bu uygulamayı kullanan biri değilim, çünkü asla bu uygulamalara güvenmiyorum. Bu uygulamaya dair kullanıcı yorumlarına da göz atarsanız hepsinin şikayetini görebilirsiniz. Bu tür uygulamalar takip ettiğiniz kişilere dair verileri çekip size rastgele kişiler göstermekte ve hesabınızı riske atmakta. Postegro bana kim baktı sadece örnekti.
Size tavsiyem, bu tür uygulamalara kesinlikle bulaşmayın.280 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu tarz uygulamalar yararından çok zarar getiriyor öncelikle bunu belirteyim.
İnstagram profiline bakanlar görülebilir mi?
Bu tarz uygulamalar her ne kadar bu konuda iyi olduklarını iddia etse de çoğusu yanıltmacadır. O gün online olanlardan, rastgele profillerden bir liste sunuyor sana. İnstagram profilime kim baktı merakı yüzünden hesabını hiç tanımadığın, bilmediğin insanlara sunmuş oluyorsun. Verilerin ve hesabın tehlike altında oluyor. Bu videoda benzer bir programı değerlendirmiş;
https://www.youtube.com/embed/hpl8oQfFhPMBu tarz uygulamalara hesap bilgilerini giriyorsun ve hesabın otomatikman onların eline geçmiş oluyor. Sen kullanmaya devam etsen de bu kişiler verilerini ele geçiriyor, senin hesabını bot hesap olarak satıyorlar, belki de bir gün hesabını patlatıyorlar.
80 Yorumla
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. uygulamalar ise kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. instagram profilime kim bakmış tipi uygulamaların gösterdiği sonuçların hepsi asılsız. bu uygulamaları indirip prim vermemenizde fayda var. instagram profiline kimin baktığını görme şansınız hiç yok, boşuna yollar aramayın.
100 Yorumla
+1 yılsanmam. pek ilgimi çekmiyor öyle programlar. uygulama ile instagram bilgilerine erişmek için fake uygulama çok kullanılıyor ama. izin verdiğimiz için bizde hemen ulaşabilirler hesabına
10 Yorumla
+1 yılŞifre çalmaya yönelik oluyor onlar. Yalan programlar. Ama kimin ne kadar fotonu beğendiğini, takipçilerini vs vs gösteren programlar var
20 Yorumla
bir uygulama var onunla gorebiliyosun ama ucretli ben kullanmistim bir zamanlar
71 Yorumla- +1 yıl
Uygulamanin adı ne
- İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı.
+1 yılInstaviewer doğru gibi
421 Yorumla
Gizli SoranÜcretli galiba o
Hayır
Gizli SoranYani Google Play'de ücretsiz uygulama ismi nedir açılıyor mu benim indirdiğim acilmadi
InstaViewer google play ismi
Gizli SoranBulamadım ben yok ki öyle bı uygulama
Gizli SoranTeşekürler yükledim ama kendi takipcilerim çıktı başka kimse degil
Başka giren yok demek ki
Gizli SoranAma hiç olmayacak kişiler bunlar yani
Gizli SoranYalan mı doğru mu bilemedim sizde demi öyle oldu
Yoo bende gayet mantıklı gösteriyor. Tanımadğım insanları da gösteriyor
Gizli SoranPeki bu liste ne zamana ait acaba bugün mu
En sona göre sıralıyor. Giren oldukça güncelliyor
Gizli SoranAnladım ücret almıyor hiç dmi silmiycem ona gore
Evet. Normalde 5 kişiyi gösteriyor ama uygulamayı girip puanlarsan 10 kişiyi gösteriyor daha fazalasını öğrenmek istersen ücret ödemeli oluyorsun ama ücretsiz 10 kiş
Gizli SoranPeki face de var mı bu şekilde gösteren program
Yok.
Gizli SoranPeki sagol
İnternet & Teknoloji konusunda 404 cevap paylaştı. Böyle bir şey yaptığını söyleyen uygulama virüstür, ya reklam bulaştırır ya da şifrelerini/kişisel bilgilerini çalar. Instagram gibi bir şirketin bug'ını bulursun belki ama app'ini çıkarıp yayacak vakit bulamazsın.
51 Yorumla- +1 yıl
iassistant var bende yıllardır ve hiç bir sorun yok doğru gösteriyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılhikayeni herkese gizle sonra öne çıkar hikayenin süresi dolunca profilini ziyaret etmesini istediğin kişiye aç sadece sonra otur bekle bakalım bakacak mı😂😂 programsız ama sabır gerektiren
81 Yorumla
+1 yılprogramı var ama sıkıntılı hesabın şifresi değişiyor bulaşma bence
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
82Cevap
Merhaba arkadaşlar instigramda arkadaşım olmadığı halde profilime kim baktı uygulaması var mı varsa bilgi verir misiniz. Bir ay önce su olay gecti başımdan arkadaşımın bir arkadaşı insta hesabı acık bende geziniyorum fotografların baktım durumlarına bakmadım ama 1 saat sonra engel yedim o kişiden şok oldum tekrar bakmak istediğimde profili görünmüyordu sahte hesabımdan bakayım dedim ve evet o kişi duruyor hesabını kapatmamıs benim gerçek hesabımdan onun fotolarına baktığımı nasıl anladı peki hiç begeni de yapmadım. Arkadaşının arkadası olduğum için Rahatsız oldu engelledi diyelim ama öyle bir program var ücrwtlide olsa bulmak istiyorum gerçekten kullanan güvenilir dogru sonucları veriyor diyen kişi bana uygulamanın adını atsın lütfen. Herkes diyor para tuzağı hesap tuzagı eve bazıları öyledir ama suna emin oldum bir uygulama var ki gerçekten bakanları gösteriyor ama hangi uygulama.
41 Yorumla- +1 yıl
Bir uygulama var ismini vermeyeceğim bende uzun süredir kullanıyorum bu uygulamada eskiden böyle bir özellik vardı profiline kimlerin girdiğini gösteriyordu normalde ig bu bilgileri paylaşmaz ama ig de çok fazla güvenlik açığı var bundan faydalanip böyle bir özellik getirmişlerdi ama sonrada ig bununla ilgili olan açığı kapattı ve bu özellik uygulamadan kaldırıldı belki o dönem bahsettiğiniz kisi bu uygulamayı kullanmış olabilir ve hala kullanıyor olabilir ama dediğim gibi şu an bu özellik uygulamadan kaldırıldı.
+1 yılBaktin kimse begenmiyo. Dedin ki kesin gizli gizli bakip kacan hayranlarim var di mi? 😂
Aynen. Seni aslinda 5 milyon kullanici takip ediyor. Resimlerini indirip gizli gizli oksayip agliyor.
Ve senin onlari bilmemenin tek sebebi profiline girmis olanlari gorememen.10 YorumlaProfiline kimin baktığını gösteren bir uygulama yok
20 Yorumlaeğer herhangi bir program yüklememişse sadece hikayeyi görenlerden bakablir
15 Yorumla
Gizli SoranÖyle bir program var mı?
Gizli SoranAdını yazabilir misin
- +1 yıl
Bu siteyi buldum ama baya dogru geldi bana profilimebaktimi. com
+1 yılBilmeyenler asla mümkün değil yazmasınlar ya cidden komik duruma düşüyorsunuz. InstaReport diye uygulama var orda ücretli olarak görebiliyorsun profiline bakan ilk 20 kişiyi.
10 YorumlaMalesef öyle bir şey yok , var deyip uygulaması olanlar da hep uydurmasyon..
41 Yorumla- +1 yıl
Evet kesinlikle böyle birşey yok. Kaynak olara verdiğim link'den bakabilirsiniz.
teknocard.com/.../
Evet mümkün :) Gözün aydın.
ingilizce ama kendi profil linkini yapıştır, arkana yaslan ve sana kimlerin baktığını tek tek gör :)010 Yorumla- +1 yıl
bu işten para mı veriyorlar yoksa bu sahte site senin mi o yüzden mi paylaşıyorsun?
- +1 yıl
@Menemenekmek
sahte değil. ve benim de değil. kullanmayı bilmiyorsun. - +1 yıl
evet mümkün. %100 denedim çalışıyor
Soran+1 yıl@darica9932 sen niye ilgileniyorsun aylar önceki soruyla amaç neee
- +1 yıl
aynen mümkün şifreni vermeden bu siteden yapabiliyosun :D
- +1 yıl
@dargman29 bende bu site sayesinde öğrendim sağolun
- +1 yıl
@meryem3417 meryem ben bu sitedeki programı kullandım. sonuçları veriyor. ancak sonuçlar doğrumu acaba
Takipçiler+ diye bir uygulama var orda gizli hayran ya da profiline bakanlar diye seçenek var ama ücretli o kısımlar. Sadece seni sileni ve ekleyeni görebiliyorsun.
10 Yorumla
+1 yılGöremezsin. Görebilceğini söyleyen programlar ise yalandır ve hesap bilgilerini çalar.
32 Yorumla
+1 yılBen de birinin profiline bakmıstım bir kaç gün sonra istek attı ben de acaba öyle bir güncelleme falan mı geldi diye düşünmedim değil.
10 Yorumla
+1 yılben pek inanmam bu tür applere. dikkatli ol senin hesabi ele gecirmek icin reklam yapanlarda olabilir
00 Yorumlainternet uzerinde belirli programlar var ordan bakiliyo hesabina kimin baktigi
12 Yorumla
Gizli Soranadı ne o programın biliomusun
Yok kardeşim sakın öyle birşey aramaya kalkma hesaplını çalarlar öyle bir uygulama yok çünkü hesapın çalınmasını istiyorsan dene istersen ücretli ücretsiz fark etmez hepsi çalıyorlar 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçek değil hiçbir uygulama veya site için öyle bir bilgi alımı yok onlar senin baktıkların veya beğenmelerden yola çıkılarak atılan yalanlar
34 Yorumla
Gizli SoranOf ya :D
Cevap sahibiBeğendiğin gönderileri takip ettiğin kişilerin sayısına arada bak sırf onun içindir o uygulamalar
Gizli SoranBağlantıyı kestim hemen zaten :)
Gizli SoranTesekkur ederim :)
Hicbiri dogruyu gostermez instagram bu gibi seyleri gizli tutar
00 Yorumla
+1 yılHayır böyle birşey mümkün değil. Eskiden kullanıyordum yani öyleydi şimdi birşey değişmemiştir
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 545 cevap paylaştı. Program büyük ihtimalle sahte ve zararlı. Asıl merak ettiğim kim bakmış ne yapacaksın öğrenip?
00 Yorumla
+1 yılbaksa nolcak bakmasa nolcak amann boş ver sacma bir program :))9
00 YorumlaÖyle bir şeyi öğrenmen imkansız. O programlara da itibar etmek hesabını çalarlar.
00 Yorumla
+1 yılHiç duymadım. Takipçiler diye bir program var. Oradan kimin takibi bıraktığını ya da engellediğini falan görebiliyorsun yalnız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYem atmıştır... Veya instagramında snap şeysi var ya oraya basmışsındır yanlışlıkla onu izleyince gözüküyo malum...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazen profiline baktığım kisi bana istek gönderiyor 5 dakika sonra bende düsünmedim değil😂 ama tesadüftür
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir program hiç bir zaman var olmadı, kanmayın.
00 Yorumla Sakin ol şampiyon 😂 şimdi mutluluğuna turp sıkmak gibi olmasın ama ya o site bakanları sallıyorsa 😝
12 Yorumla
Gizli Soran:D aynen öyle yapiyormus
Bazı uygulamalar işe yarar fakat hesap çalınma mantığı olacağı için hiç birine güvenmem.
00 Yorumla
+1 yılKendine fake bir instagram aç ordan bak profiline sonra o uygulamayı çalıştır belki gerçektir 😀
03 Yorumla
Gizli Soran:D aaa evet olabilir
Gizli SoranYanlişmış :) annemin instagram hesabindan kendi profilime 2 kere girdim ismini bile göstermedi.
Tüh :(
Herhangi bir uygulama kurmayın, Instagram hesabınız çalınabilir.
00 Yorumla
+1 yılPlay store ye insta profile bakanlar yazınca ilk çıkan uygulama
14 Yorumla
Gizli Sorandedektiif işareti olan mı
Galiba öyleydi bende geçen indirdim oldu
Gizli Sorangizliler görünmüyor ama ya sadece hesabı açık olan takipçiler gözüküyor diğer türlü onları da görmeye para isteniyor
Evet ilk 5 i gösteriyor o ben daha önce bir uygulama daha kullanıyordum o hepsini gösteriyordu ama sil ince tekrar o uygulamayı bulamadm
İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Facebook'ta da 10 senedir aynı muhabbetini yapıyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar kesinlikle instagram profilime bakanları göremezsiniz, şifrenizi kimseye vermeyin hesabınız elden gitmesin.
Kaynak:http://teknocard. com/instagram-profilime-bakanlar-kimler-bakmis/10 Yorumla
+1 yılyok ki öyle bir uygulama varsa bir yorum alırım 😂
00 Yorumla
+1 yılresim açık saçıksa başka sebepten de girilir heycan yapma hatta üzül 😀😀😀
17 Yorumla
Gizli SoranSadece 3 tane fotografim var hiçbirinde bir açıklık yok zaten 2 tanesi sadece yüz diğeri de gayet kapalı. Kendinle karıştirma insanlari.
karıştırmam ben sen rahat ol bitane açık resim yükle bak kaç kere giriyo 😂😂
Gizli SoranO taktiği ancak annen kullanır.
ya şimdi anana avradına küfür edicem olmucak anneler kutsaldır seni gidi kokmuş kaşar
Gizli SoranBana kaşar diyenin verdigi tavsiyelere bak sadece anneler değil tüm kadınlar kutsaldır. Bana verdigin tavsiyeyi annene, kardeşine, esine verir misin bir düsün ondan sonra yaz buraya. Sen bana bu şekilde çirkin kelimeler sarf edip bir de üstüne hakaret edersen her şeyi hak ediyorsun demektir. Annene söylenince bozulacağin bir seyi gelip bana söyleme. Annen seni böyle yetistirmedi.
sabrımı zorladın çünkü ilk başlatan sensin yine diyorum güzelsin resmine bakan birisi için yanıp tutuşmuşsun annen de seni öyle yetiştirmedi şimdi sitir git burdan
Gizli SoranGüzel oldugumu belirttiģimi hatirlamiyorum. Sevdiģim kisinin beni takip etmesi hosuma giderdi yalnizca ben herhangi bir terbiyesizlik yapmadim, göstermedim hic tanimadigin birine o görüsü yazan sendin. E görüş yazıp resmen kavga etmem için çirpinan sen olduguna gore de gitmesi gereken de sensin. Iyi günler.
+1 yılKaç kere baktığını bilirsin sma kimin baktığını bilemezsin anca hacker olacaksın kodlar üzerinde yolculuğa çıkacaksın da öyle
02 YorumlaBir çok site ve uygulama denedim fakat en iyisinin bu olduğunu düşünüyorum. saçma sapan reklamlar yok ve şifreni istemiyor! https://www.profilime-kimbakti.com/
teşekkür ederim ama ben bir erkeğim böyle gereksiz şeyleri merak etmiyorum sanal alem umrumda değil ben gerçek hayatta bana bakan kıza hoşuma giderse yanına gidiyorum en fazla 2 saat sonra numarasını almış oluyorum sanal da herşey boş sadece zaman öldüreceksin fazla derine inmiceksin yoksa üzülürsün sanalda
Öğrenemezsin. Öyle bir uygulama veya site yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldaha once sen onlarin profillerine bakmissin o yuzden cikiyor
02 Yorumla
Gizli Soranhayır kardeşinin v. s bakmadım hiç sen emin misin bundan profiline girmedim
Cevap sahibievet eminim. bakmissin iste yeni olmasina gerek cok onceden bakmis olsan da cikar. taniyor olabilecegin kisiler senin profiline bakanlar oluyor
Profiline baktigini ogrendigini nerden anladinm
00 Yorumla
+1 yılkullandığım bir program var ama paylaşmıyorum b/ku çıkar diye
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı.
+1 yıltavsiye etmiyorum. senin adına birilerini takip etmeye başlıyorlar
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil, olsa program kendisi üretir öyle bir uygulama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok program var ama hepsi hatalı gösterir beli değil kimin baktı gi ama iPhone lerde beli oluyormuş
03 Yorumla- +1 yıl
ben ıphone kullanıyorum hiç belli olmuyor :D
Cevap sahibi+1 yılHep öyle dediler demeki oda hataliymis onun için iPhone alacaktım iyi oldu söylediğin 😅
- +1 yıl
valla ıphone 4 serisinden beri kullanırım ama hiçte görünmüyor görünse ilk ben bulurdum :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıloyle bisey yok.. yanlislikla begeni attiysan ancak.
onun disinda anlasilmaz10 YorumlaMümkün googleplay de var hatta ama ne kadar güvenilir bilemiyicem
10 Yorumla
+1 yılstalkci. net var onu kullanıyorum iyi aslında. Farklı güncel uygulama var mı?
00 Yorumlaoyle bir uygulama yok bence
20 Yorumla
+1 yılBu mümkün ama söylersem tadın kaçar
01 Yorumla
Soran+1 yılTadım nasıl kaçar
Sanmıyorum öyle bir uygulama yok.
10 Yorumlabir cevap gelirse sole ilgimi cekti
00 Yorumla
+1 yılVar öyle uygulamalar ama işe yaramıyor bence.
00 YorumlaUygulamaları var ama doğru olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılÜcretlisi de göstermiyor. Denendi.
00 Yorumla
+1 yılBir halta yaramiyorlar
00 Yorumla
+1 yılaaaa öyle bakması görünüyor mu :O
02 YorumlaBen onu bilmiyordum
Gizli SoranYanlişmış :) annemin instagram hesabindan kendi profilime 2 kere girdim ismini bile göstermedi.
Bu site ne derece güvenli?
03 Yorumla
Gizli Soran:D güvenliğini bilmiyorum da gerçek degilmis merak ettiysen gir sonra uygulamayi yönet kısmından erisimi iptal et oyle yaptim ben
senin indirdiğin programın adı ne
01 Yorumla
Gizli Soranhatırlamıyorum ama 20li liste cıkıyor ilk 5'ini gösteriyor
+1 yıl@ineedtime bir bilgin var mı kanka bu konuda
01 Yorumla- +1 yıl
ögrenemezsn yarrrrrraaaaammmmmm
10 Yorumla
+1 yılOlmasın oyle bir program 😦
04 Yorumla- +1 yıl
hadi yaaaa? 😞
- +1 yıl
bende gunde 3 4 kez bakiyodum. artik bakamicam bende
tavsiye etmem arkadaşımın hesabını çaldılar
00 Yorumla
+1 yılyoktur var iddaa edenler dolandiricidir
20 YorumlaOğrenemezsın hıc bı sekılde
00 Yorumla- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Instagram profiline bakanlar görülebilir mi? Web Postgero kullanan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler