Fabrika ayarlarına döndürülen android telefondan veri kurtarma?

Merhabalar bir konu hakkında yardım isteyeceğim. 2015 temmuz ayında telefon yenilemek için NOTE II marka cep telefonumu bir telefoncuya satmıştım. (Garantisi vs bitmişti yaklaşık 1.5yıl kullanılmıştı) Telefonu daha öncesinde fabrika ayarlarınamı döndürdüm yoksa tek tek sildimmi hatırlamıyorum çünkü telefon garantiden geldikten sonra sattım. (İçinde hiçbirşey olmadığını biliyorum) Soru ne alaka diyeceksiniz açıklayım. Az önce nette dolaşırken Fabrika ayarlarına dönen cihazlardan belirli pc uygulamalarıyla veri kurtarımı yapılabildiği söyleniyor. Telefonda Müstehcen içerik ve konuşmalarım özel fotoğraflarım vs bulunmaktaydı. Yani birinin eline geçerse bu çok kötü olur telefon numaralarım vs görünüyor sonucta santaja bile uğrayabilirim. Aranızda wondershare dr android veya benzer programları deneyen var mı gerçekten işe yarıyormu fabrika ayarlarına döndürülen telefondan veri kurtarabiliyormu? Böyle birşey mümkünmüdür? Telefonu Alan kişi başıma bela olursa biterim ben lütfenn ciddi şekilde yanıtlayıın :(
Fabrika ayarlarına döndürülen android telefondan veri kurtarma?