Sosyal medya kullanicisinin öfkeli iç sesi isaretledim. 😡😈2016 ülkem icin cok kotu bir yıl. Bir an once bitsede 2017 icin umudum var mı hic bilmiyorm. Darbeler bombalar tartismalar , ötekilestirmeler , sehitler , sehit analari babalari, olen cocuklar.. kayiplarimiz çok büyük. 2016 hic iyi izler birakmadi.. Ama herseye ragmen şuna inaniyorumki #Türklük#birlik#beraberlik#duygularindan#asla#vazgeçmemek demektir.. Allah sehit ailelerine sabirlar versin.. Allah rahmet eylesin hepsine.🙏
İlk 3 ünden hiç eser yoktu. Sadece son 3 tekilerle dolu bir yıl oldu. Hem benim için hem de tüm Türkiye için öyleydi. Terör olaylarıyla dolu bir yıl...
Anket sonuçları toplumun ruh halinin yansıması... Toplum gülmeyi unutmuş... Dertler derya ben deniz psikolojisi ile yaşıyor toplum... Üzüntü emojisi en çok tıklanan emoji... Gülmeyi unutan toplum geleceğe umutla bakamaz... Bireyler mutsuz toplum huzursuz bu şekilde hiç kimse başarılı olamaz... Zindanlara düşsen bile ateşlerde sönsen bile.. Güleceksin inadına... Bir gün sende konucaksın mutluluğun kanadına...
Ne gülücüklerinden bahsediyorsun 2016 her ay bomba patladi hep agladik hep uzulduk hep bir yerlere ates düstu Boyle bir sitenin bunu dusunememesi cok ayip !
Hiç mutlu olamadık ki hic yüzümüz gülemediki, o kadar şehit verdik , darbe yedik bombalar patlatıldı üzüntülü geçti evet ama unutmasinlar biz bir ölür bin DOĞARİZ...
Hayatımızı imojilere bağlayamayız ama Akkut09 kullanıcı adlı kardeşimin dediği gibi e ve f olabilir. Ama şuda varki imojiler yaşanılan acıları hafifletmiyor...
En İyi Cevaplar