Erkek arkadaşlarıylayken aramıyor, mesaj atmıyor. Benimle ilgilenmiyor. Unutuyor adeta.. Bu beni çok kırıyor..
Her erkek böyle mi, yoksa bir yerlerde bir sorun mu var?
Her erkek böyle mi, yoksa bir yerlerde bir sorun mu var?
Unutmak değil de biraz daha az zaman ayırması normal. Eğer erkek arkadaşlarıyla iken muhabbet esnasında olur, oyun oynarken olur, gezerken olur az mesaj atabilir. Ama o süre boyunca senin mesajlarına hiç cevap vermiyorsa sorun vardır bence, karşılıklı konuşup çözmeye çalışın derim. Arkadaşlarımla iken konuşurken onların yanında mesaj yazmak için telefona odaklanmak saygısızlıktır bence, ben buna çok dikkat ederim. Veya oyun oynarken oyunu durdurup gelen mesaja cevap yazmak da sınır bozucu olabilir. Olm bırak şu mesajı da devam edelim oyuna deriz hep.
Bir şey daha söylemek istiyorum. Bazı erkekler var ki kız arkadaş bulunca en yakın erkek arkadaşlarına bile satış koyup hiç arayıp sormayan tipler. Böyleleri de var, hatta benim arkadaşlarım arasında. Bir gün o erkek arkadaşımın ilişkisi biter de yine erkek erkeğe takılmak isterse bir de ben başarım tekmeyi.
Kızlar ilgi görmüyoruz zaman ayırmıyor demeyin, bu tip erkekler de olabiliyor, kız arkadaşı için tüm arkadaşlarını silen tipler. O yüzden dengeli bir şekilde birbirinize alan bırakmakta fayda var, üzerine çok gidip boğmamak da gerek...
Her erkek böyle değil elbette. Mesela ben, vakti zamanında her ne yaparsam yapayım sevgilime mutlaka zaman ayırmasını bilirdim. Çünkü ona değer verirdim. Zaten değer veren bir erkekte her ne olursa olsun seni bir şekilde aklında tutar ve gerek telefonda, gerekse reel ortamda sana zaman ayırır.
Unutması gibi birşey söz konusu dahi olamaz
Ben unutulduğumu düşünüyorum ve değersiz hissediyorum..
Unutulduğunu düşünme. Unutulup unutulmadığını öğren. Seven ve değer veren erkek asla unutmaz inan bana. Bu safhaları ben de yaşadım. Asla unutmuyorsun. Hatta sürekli olarak merak ediyor ve mesaj çekiyorsun. Ve şöyle birşey de deneyebilirsin.
Onu sınamalasın. Onun sana karşı hislerini anlamanın en ertkili yolu budur
Nasıl sınayabilirim ki ?
Sende arkadaşlarının yanında onu unut ya da unutuyormuş gibi yap. Bunu hiç denedin mi? Etki - tepki meselesi olarak da bunu düşünebiliriz. Sen onu kıskanıyorsun ve onun seni bu gibi arkadaş ortamlarında unutması rahatsız ediyor. Çünkü ona karşı birşeyler hissediyorsun.
Peki o seni kıskanıyor mu? Unutulunca tepki verir mi? Gerçekten onun için önemli misin?
Deneyeceğim, önerin için teşekkürler..
Ben teşekkür ederim...
o günde 10-12 saat belki bazen daha fazla saat arkadaşlarıyla vakit geçiriyor hem de kızlı erkekli bir grupla. bense 4-5 saat anca takılıyorum kızlarla. sınamam nası mümkün olabilir mi? arada bir teselli mesajı atıyor, bunu da teselli vermek tamamen unutuyorum seni demek için yapıyorum demişti. tüm gün aklında oluyormuşum. ama ben azıcık ilgi görmediğinde sevilmediğini düşünen bir insanım. böyle yapması kalbimi o kadar kırıyor ki söyledim ona bunu. konuştuk ettik, yapmamaya çalışıyorum dedi. buluşmadığı günler ona acayip alan tanıyorum. ders çalışması gerekiyor, yiğenleriyle oynaması gerekiyor, yemekler yemesi gerekiyor, oraya gitmesi şunu yapması uyuması gerekiyor. benle anca üç dört saat konuşuyor, hani bu da zorlamayla falandır. insanların meşguliyetleri ve kendilerine tanınması gereken alanları olduğunu biliyorum. ilgisiz kaldığımda kalbimin kırılmaması için elimden geleni de yapıyorum. seviyor çünkü elinde olsa böyle yapmaz diyorum. hatta bu durumlara takılmamak için ben de arkadaşlarımla buluştuğumda yazdığı mesajlara dışarıdayım ha şöyle yaptık şimdi şuraya geçicez tarzı mesajlarımı kestim. günümü eve döndüğümde anlatıyorum.
ama bir insanın sık sık onca saat buluşuyor olması, aklında olduğumu söylese bile bir laf karnımı doyuramaz, iki üç mesajla beni geçiştirmek ve susturmak istemesi görmezden gelmesini istemiyorum. koronavirüs sebebiyle aylar sonra bugün arkadaşlarıyla dışarı çıktı, beş saat oldu çıkalı daha az önce şunu yapıyoruz diye iki kelimelik mesaj atmış. ben mesajlaşalım demiyorum. gününü de anlatsın demiyorum. bugün hasretleşmek için böyle yapıyor onu da biliyorum, arkadaşlarıyla eğlensin eğlenmesin de demiyorum. hoşuma gidiyor kendiyle vakit geçirmesi, sıkıntılarını unutması ve kafa dağıtması. ama bir insanı normal günlerinde, onca saat boş bırakıyosan o insanı umursamıyosundur. normal bir gününde beş saat bile dışarı çıksan en azından on dakkanı sevdiğin insana ayırabilirsin telefondan. telefon adam yemiyor. bir mesaj attı diye yanındaki onunla dalga geçecekse eğer bu karşısındakine onun da aynı şeyi yaptığını gösterir. o zaman gitsin arkadaşlarıyla evlensin? yüreğim o kadar sıkışıyor ki onun beni unuttuğu zamanlar, belki de hastalıklı biriyimdir. ama nosnormal bir arkadaştan ne farkı kalır? ki nosnormal bir arkadaşın bile seni unutmasının sınırı vardır. suratımı asmamı da, tribimi de sonuna kadar hak ediyor. eve geldiğinde yorgun düşüp uyuyup tüm işlerini aksatıyor, çalışması gereken dersine çalışamıyor sonra da çalışamadığı için stres oluyor diye bile üzülüyorum ben onun yerine. herkesin sosyal hayatı var. herkes herkese bu konuda saygı duymak zorunda. ama o fazla saygı bekliyor kendinden. buna saygı duymak zorunda mıyım? onu seviyor olsam bile?
bence normal değil arkadaşım. büyük olasılıkla erkekler arkadaşlarından çekiniyordur. bu erkeklerin kendi arasndaki muhabbetten dolayı. sanki onların arasında kılıbık olacakmış gibi. her erkek böyle değil ama benim gördüğüm bu sorun çok yaygın. özellikle takıldığı insanlara dikkat et derim. ilişkinin geleceği açısından malesef ki arkadaşlar bunda çok etkileyici olabiliyor.
Her erkek özgür olmak ister. Bu kızların biraz zoruna gitsede onlara erkek arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeleri için biraz fırsat verilmeli sadece bir saatliğine unutulsanda o hep senindir.
Cevap
4Cevap
Yok bir yerlerde sorun! Senin yerin ayrı, arkadaşlarımın yeri ayrı. Sana vakit ayırdığıma inanıyorum ve o vakitlerde de seninle ilgileniyorum. Ama nasıl sana vakit ayırıyorsam, arkadaşlarıma da bir miktar vakit ayırmalıyım (senin önceliğin daha fazla elbette.) ve o vakitlerde de onlarla ilgilenmeliyim. Ama seni merak ettirecek şekilde aramayıp, mesaj attıysam da bildiğin eşeklik etmişim demektir.
Diyorsan ki bana vakit ayırmıyorsun, o da ayrı bir konu.
Peki aradığımda nadiren ulaşabilmem normal mi sence?
Normal değil tabii ki. "Sonra konuşsak olur mu?" dese bile açması gerekiyor. Kendi haline bırak bir süre.
Öyle yaptım, açmıyorum bile bu konuları..
Ya 18 yaşındasın daha, hayat güzel, keyfini çıkar, her şeyi kafana takma. Sevgili bu, arada rot balansı bozuluyor işte. Dünyanın sonu değil, değersiz hissetmen için geçerli bir sebep hiç değil.
Doğru diyorsun. Düşünmemeye çalışacağım. Düşündükçe sinir oluyorum.
Oha sitede eski sevgilimi buldum.
Bence ona ait bir "alan" bırakmanızın zamanı gelmiş. Her insanın bir "alana" ihtiyacı vardır. Merak etmeyin o zaten sizin ama onu bu kadar sıkmanız ters tepebilir
normal ben de yeni bir bilgisayar oyunu çıktığında onu pc'me kurup bitirene kadar sevgilimi unutuyorum :)) o da çıldırıyor bitince ooh diyorum yine ilişki normal seyrine dönüyor :)
Her erkek böyledir taa ki arkaşlarını hayatından silip sırf sen ve ailesi olana kadar. Onları silmesi de zaman ister.
açıkçası ben de kız arkadaşlarımla beraberken sürekli sevgilimden bahsetmiyorum...ona biraz kendine ait zaman tanı
bence her erkek öyle değil ikinizde de sorun war
Bende ne gibi bir sorun var?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar