lutfen sebebinide yazarsaniz sevinirim :) cunki benim icin onemli bu gun windows 10 silib windows 7 indirdim format atdirdigimda. simdiden tesekkurler :)
Windows 10
Windows 7
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kardeş win7 her ne kadar güzel bir sistem olsada artık yavaş yavş eskimeye başladı... win7 gibi bir zamanlar xp de bırakılamamıştı böyle tepkiler dogmuştu :D:Dşu an yüzüne bakan yok :Dwin 10 hafif bir yazılım ve daha yeni özelliklere sahip tercih meselesi tabi ama bana kalırsa win 10
kardeş ben window 1o da siyah ekran hatasıyla karsılastım ve çok ısınma yaptı. windows 7 pırıl pırıl. gerek duymuyorum. . işlevesel olarak daha uygun buluyorum ve basit
kardes benim simdi bilgisayarim guclu olsa gta 5 indire bilecegim kadar guclu olsa gta 5 yuklesem ama windows 7 indirsem kabul edermi?
eder bence : D
bencede
ben win10 kullanıyorum daha kullanışı kolay geliyor ama 7yide özleyenlerdeniz :)
ben win 10 rahat ama cok eksikleri var oyuzden win 10 kuruyosun bin tanr sorted n cikiyo
Cevap
5Cevap
ben hala win 7 deyim 10'u hiç denemedim merak etmiyor da değilim hani ama önemsemediğim için üşeniyorum amaaan idare ediyor havası var kim ugraşacak :)
dx 12 desteği için windows 10
güncel teknolojilere tam destek için windows 10
kullanım kolaylığı için windows 10
Windows 7 ye geri dönmek için bir neden yok windows 10 güzel olmuş
win 10 kullanmadım ama win 7 iyi ya :)
en iyisi win 8.1
neden peki?
windows 7
neden windows 7?
Bana daha optimize geliyor :) diğerlerinin eksiklikleri var gibi sanki. Bazı oyunları çalıştırmıyormuş arkadaşlardan duydum..
evet bende duydum onu. proqramlarida kabul etmiyodu sinir oluyodum.
Windows 10
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar