Şunu net söyleyeyim. İphone kullanan ios över, android kullanan android över. Tabi asıl almak istemediğini alamayıp ucuz yollu telefonla android kullanan ve ios çok iyi abi ya diyenlerde var.
Bu ayrımı yaptıktan sonra bana iphone cihazları çok övdüler. Ben deneyimim vardı ama para verip almamıştım ben sevmiyorum o sistemi dedim ama neyse sonunda gittim bir tane 6s aldım.
Övülen yanlarına bakıyorum hiç biri yok. Mükemmel denen özelliklerine bakıyorum eski telefonum özelliği burada mükemmel denenden daha kaliteli. Neyse sonuç olarak fazla zorlamadan iade ettim.
İçimde ukte kaldı akrabamdan ödünç alıp 6 plus kullandım süper akıcı dediği telefon benim elimde kasmaya başladı. Hiç reset filan atmadan ona verdim onda kasma yok bende var. Yok artık bu kadar olmaz diyordum nedeni ortaya çıktı ram yetmiyormuş. sonraki 2 modelde ram artışı yaptılar benim gibi kullananlar sorun yaşamasın diye.
İşin özü bana iphoneleri çok övdüler. Gittim birkaç kez denedim alışmak için ama ısınamadım. Şimdi sana'da android tarafını övüyorlar. Mümkünse akraban'dan ödünç al. Misal iphone merak edene seninkini ver sende onun kini al 1 hafta dene memnun kalırsan kendi cihazını alırsın. Yok kalmaz isen iphone tarafından devam edersin.
Ben iphone dan samsung a gecis yaptim memnunum iphone sadece ismi var diye dusunuyorum. Tek guzel ozelligi hucresel veri kisitlama bence iphone daki gerisi ise yaramaz
En İyi Cevaplar