İnternet & Teknoloji Duolıngo da profılıme fotograf koydum sımdı kaldırmak ıstıyorum nasıl kaldırırım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bıde duolıngoda arkadasımı ekledım bırbırımızın puanını gormek dısında ne ıse yarar bu? Duolıngodan konusabılır mıyız ne yapabılırız arkadasımla? Güncellemeler+1 yıl Arkadas ekledım neler yapabılırız? Duolıngo da profılıme fotograf koydum sımdı kaldırmak ıstıyorum nasıl kaldırırım? Cevapla Fotoğraf Soruları Puan Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MoneyForNothing Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 773 cevap paylaştı. Seninle alakası olnayan yeni bir fotoğraf yükle... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Pekı arkadas ekledım bbırbırımızın puanlarını gormekten baska ne yapabılrıız duolıngoda? Yorumla
DavidLuiz1907 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Kalkmaz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya neden kıı :(( eskısı gıbı kafa profılı gorunsun ıstıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seninle alakası olnayan yeni bir fotoğraf yükle...
Pekı arkadas ekledım bbırbırımızın puanlarını gormekten baska ne yapabılrıız duolıngoda?
Kalkmaz
Ya neden kıı :(( eskısı gıbı kafa profılı gorunsun ıstıyorum