İnternet & Teknoloji Mikrofonlu mu yoksa normal kulaklık mı? ThunderCloud Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar, kulaklık alacağım da, karar veremedim. Mikrofonlu mu (kablonun üzerinde) normal kulaklık mı alayım? Bir de hangi renk alayım? Siyah mı?Mavi mi? Mikrofonlu Normal Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mikrofonlu mu yoksa normal kulaklık mı? Cevapla Kulaklık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
burakakgul15 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Siyah mikrofonsuz var bende mediamarkt tan 55 e aldım. 0 2 Yorumla ThunderCloud +1 yıl Bende de var ama sağ kanalı bozuldu. Sadece soldan geliyor ses. Acaba mikrofonlu mu avantajlı mikrofonsuz mu? Yorumla burakakgul15 +1 yıl Valla çok fark yoksa mikrofonlu al Yorumla
Mikroopkiz13 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Mikroplu olsun😄 1 1 Yorumla ThunderCloud +1 yıl 1-2 hafta içinde zaten mikroplu olacak :D Yorumla
MaroonBeret Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 59% +1 yıl mikrosuz al. kırmızı al 0 1 Yorumla ThunderCloud +1 yıl Erkeğim bro :) Yorumla
Polyana96 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl kırmızısı bende var ama kulağımı fena ısıtıyor. 0 15 Yorumla Polyana96 +1 yıl mikrafonlu Yorumla ThunderCloud +1 yıl Alt modelinden bende var ama sağ kanalı çalışmıyor. Aslında düzeltebilseydim almazdım da. Düzelmiyormuş. Kaç senedir kullanıyorsunuz? Yorumla Polyana96 +1 yıl 2 yıl Yorumla ThunderCloud +1 yıl Benimki 2. senesinde sağ kanalı meftah oldu :( Yorumla Polyana96 +1 yıl bide soyuldu bir tanesi benim Yorumla ThunderCloud +1 yıl Su falan değmiştir heralde. Bende o kısımlar sağlam. Durduk yerde kanal bozuldu sadece Yorumla Polyana96 +1 yıl yok Yorumla Polyana96 +1 yıl anladım yeni alacağın şimdiden hayırlı olsum. Yorumla ThunderCloud +1 yıl Teşekkür ederim. Mikrofonlu mu iyi mikrofonsuz mu peki? Yorumla Polyana96 +1 yıl mikrofonlu Yorumla ThunderCloud +1 yıl Bir soru daha sorayım. Bilgisayarda ya Mp3 çalarda kullanılabiliyor mu mikrofon? Yorumla Polyana96 +1 yıl ses kaydı için mi Yorumla ThunderCloud +1 yıl Ses kaydı değil de, Skype'ta falan konuşmak için. Mp3 Çalarda da şarkı değiştirmek için Yorumla Polyana96 +1 yıl onu bilmiyorum büyük ihtimal kullanılıyordue Yorumla ThunderCloud +1 yıl Tamam, teşekkür ederim Yorumla
mysteriousrose Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Mikrofonlu 0 4 Yorumla ThunderCloud +1 yıl Neden? Yorumla mysteriousrose +1 yıl Mikrofonlu oldugu icin :D Yorumla ThunderCloud +1 yıl Avantajları var mı? Yorumla mysteriousrose +1 yıl Bilmem:) Yorumla
ErdiiTaskiin Takip Et Xper 7 Yaş: 110 +1 yıl Siyah al mikrofonsuz 0 3 Yorumla ThunderCloud +1 yıl Sebep sorsam? Yorumla ErdiiTaskiin +1 yıl Çünkü ben yekpare severim. Mikrofonu olanların kablosu hoş durmuyor. Mikrofonsuz tercihim. Yani normal kulakici olsa mikrofonu derim ama bu tür kulaklikta sade daha iyidir. Yorumla ThunderCloud +1 yıl Mikrofon bölümü büyük mü duruyor? Yorumla
En İyi Cevaplar