Android telefonlarda fotoğrafları siliyorum ama o fotoğraflar yine karşıma çıkıyor, neden? Apple kullanıcısıydım ama paraya ihtiyacım var diye sattım. Samsung J7 aldım ama fotoğrafları sildiğim halde o fotoğraflar yine karşıma oradan buradan çıkıyor. Kökten silip kurtulacağım bir yöntem yok mu?
Android telefonlarda fotoğrafları siliyorum ama o fotoğraflar yine karşıma çıkıyor, neden?
Yedekleme açık olabilir ve senkronize sırasında geri yükleniyor olabilir. Bknz: Google Drive :D Hafıza kartı kullanıyorsan hafıza kartında kalmış olabilir. En kötü ihtimal ise telefona virüs bulaşmış olabilir. Virüs bulaştıysa sıkıntı.. :/
Yüksek ihtimal telefondan kaynaklı bir sorun 'her yerden sil' uyarısı mutlaka olmalı ya da albümden silip resimler kategorisinden görüyor olabilirsin resimlerini..
Fotoyu wptan gonderirsen wp klasorune de kopyalaniyor instaya at oraya kopyalaniyor vs derken bir suru kopya oluyor aslini silsen bile kopyalar kaliyor
eğer fotoğraflar sana wpden falan geldiyse galeri kendini güncellediği zaman karşına çıkar o yüzden kim sana fotoğrafı nereden gönderdiyse o klasöre bak oradan sil
En İyi Cevaplar