Güzel cihaz ama pahalı, bazen çekme sıkıntısı var, arka planı bulanık yapan efekt tam olarak stabil çalışmıyor. Pilin hızlı gitme sorunları kimi modellerde var. Home tuşunun hissiyatı bence berbat titreşimi yapay olduğunu direk hissettiriyor ve kötü bir titreşim. Mat siyah hariç anten çizgileri aman aman iyi tasarlanmamış. Ekran kasa oranı berbat bu yüzden haddinden büyük. Piano black rengi çok kaygan, çabuk yağlanıyor ve çiziliyor.
Eğer bu kadar büyük ekrana ihtiyacın yok ise plus değilde 7 modelini düşün diyeceğim ama ondada tek kamera var. Beğenesim var ama bir türlü beğenemedim şu 7 modellerini. :D
Tasarimi ve menusu harika sipaydim fakat 6s ten ozellik olarak hicbir farki yok gibi.8s ciktiginda fiyati 1000-1500 tl dusecek. Satmak istesen biraz daha dusukten satarsin. Bence sen 6s al , artan paraylada eve donus yolunda elektronik magazadan elektrikli bisiklet alirsin 😃
Cidden millette ne para varmış ya da herkes bir telefon için borcu göze alıyor tabiki bende iphone 7yi denemek isterim kötü olacğını sanmıyorum ama nerde o günler
Herkes duysun ıpon 5 var elimde ikinci el aldım gayet temiz dıştan Yanlız memnun degılım film gıbı telefon 100 / 15 30 olunca direk kapanıyor cok internet yıyo turk telokoma gectım memnun değilim adı var kendi nefret dolu eger butun ıpon lar böyleyse almam daha bendeki 5
Ben de iphone kullanıyorum ama 5s. Ekranı küçük ve eski diye dalga geçenler var ama 3 sene olacak hem güncellemeleri alıyor hem de bir kere bozulmadı. Ve gayet akıcı. O kadar para dökeceğine böyle makul şeylere bak. Sanki alıp son model telefonu her özelliğini kullanacaksın 😤 Bizim millet sırf gösteriş başka bir şey değil.
@Behemehal film izlicem ve bazen cidden telefonla ugrasmak zor oluyor aciyorsun laptop i 2 dkda hallediyorsun elimdeki iyice yavasladi pili öldü laptop da lazım
ilk görüşler pek memnun olmadıklarını söylemişler telefoncu bir arkadaşımda öyle diyor ama yorumlar kişinin kendi bakış açısı alıp sen görecen kullanmak istiyorsan
Kullanırken aniden ekran kapandı anakart çökmüş garantiye gönderdim anakartı yenilediler iki gün kullandım tekrar çöktü yeniden garantiye verdim bugün inşallah
çok ufak tefek şeyler dışında 6 dan bir farkı yok tasarımda birebir aynı zaten en belirgin yanı şarj süresi acayip iyileşmiş önceden 2 gibi şarj biterdi şimdi aynı şekilde kullanımla akşam eve gittiğimde hala %50 gibi şarj var telefonda
En İyi Cevaplar