yoo bnce babyface olmasıda olabilir ama ben mesela ciddi ciddi söylim buraya yorum yapabilmek için yaşımı büyük gösteriyorum ben ondan bir yaş küçüğüm 2001liyim ama emirhan o kadar cana yakın ve samimi ki yani o kadar seviyorum ve fanları da bu yüzden seviyor mesela ben whatsapp grubumuz var fanlar olarak falan emirhanıda aldık ve gayet de samimi konuşuyor bizle çok canayakın ve diğerleri gibi katı bir insan değil bir de aynı poz meselesi var musical. ly çekiyor emirhan orda da böyle çektiği için bazılarını bunu huy hali edinmiş yani bence ön yargılamayın ama herkesin yorumu degişebilir ve biz emirhanı çok seviyoruz ve ergende değil ayrıca bunu huylarını öğrenince anlarsınız bu da benim yorumum ben bir sunflowerist im seviyorum yani aşırı şekilde ( sunflowerist emirhanın fanlarına deniliyor) ve son olarak takipçisinin nedeni babyface olamsı değil musical. ly den falan yani çok uzun oldu ama olsun bu yetmez biile
emirhan kankam ünlü olma peşinde değil ama zaten onu ünlü yapanlar sizlersiniz mesela onu şu an burada tartışmanız bile onu ünlü yapıyor malmısınız siz ya? Emirhan bunları okuyup ne kadar üzülüyor !!! kankam hakkında bu yorumları yapanların ismini alıp bildireceğim gerçekten sanki sizler hiç 17 yaşında bir ergen olmadınız bence hala o beyindesiniz emirhana laf söylemeyin tekrar söylüyorum...
Babyface den kastın gerçekten bebek sayılacak tiplerse diledigin kadar beğen. Ama bu kavramdan kasit ergenlige yeni girmiş çocuklar değil yaşi büyümesine rağmen yüzü çocuksu duran insanlar. Kapito?
Paylaştım ama cevap veren veriyor. Senden cevap isteyen yok. İstemezsen bakar geçersin. Çocuğun neden popüler olduğunu merak ettim ve bunu sordum. Benim derdim seni mi gerdi, hayırdır?
senin gibi biriyle hayır olmaz... milletin öyle dertleri var kii senin kendine dert dediğin şeye bak... git biraz kitap oku belgesel izle zihnin açılır...
yaa böyle boş laflari bırak kızım yaa... ben on yargıli değilim ve kaldı ki burda insanların fotosunu ekran resmine alıp burda paylaşan birinden asıl hayır gelmez...
En İyi Cevaplar