İnternet & Teknoloji Geçici olarak kapanan turkcell hat tekrar nasıl açılır ? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor geçici olarak kapatılan hat sonra tekrar nasıl açılır? Güncellemeler+1 yıl hat kullanılmadığı için kapanmıyor. kendi isteğinizle hattı kapıyorsunuz turkcell online işlemlerden sonra bu hat nasıl açılır? Geçici olarak kapanan turkcell hat tekrar nasıl açılır ? Cevapla Turkcell Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
maydonoz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 37% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 497 cevap paylaştı. eğer satılmadıysa bayiye git çıkartırlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yok satılma durumu yok kendi isteğinle geçici olarak kapatıyosun sonra bunun açtırma işlemi uzun mu diye merak ettim Yorumla maydonoz +1 yıl senin numaranı bir başkasına bayi satmış olabilir demek istedim Yorumla
blessedareyou Takip Et Xper 2 Yaş: 44 +1 yıl sen acma o hattı. yine aynı seyleri yaşama:) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl :D Yorumla Soran +1 yıl ben açmam ztn o hattı da. o da kolay açamasın istiyorum:) Yorumla blessedareyou +1 yıl eee sende cok sey istiyon yaa:)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
eğer satılmadıysa bayiye git çıkartırlar
yok satılma durumu yok kendi isteğinle geçici olarak kapatıyosun sonra bunun açtırma işlemi uzun mu diye merak ettim
senin numaranı bir başkasına bayi satmış olabilir demek istedim
sen acma o hattı. yine aynı seyleri yaşama:)
:D
ben açmam ztn o hattı da. o da kolay açamasın istiyorum:)
eee sende cok sey istiyon yaa:))