Google, günlük 20.000 tekil ziyaretçimin geldiği websitemi taramıyor sorun ne olabilir?

2 yıllık websitem vardı alexada türkiye sıralamasında 900lere kadar yükseltmiştim günlük 20.000 tekil hit alıyordu fakat aptall domain firmasının azizliğine uğradım yenilenmiş domaini yenilenmedi diye hizmeti durdurdular, 1 hafta açtırmayla uğraştım ve sonunda açıldı. Bu esnada google rank'lerimin tamamı gitti domain hizmetdışı kaldığı için. haliyle google sonuçlarda çıkan sayfalarımı ya sildi, ya da dns çözümleme sorunu yüzünden geçici olarak gizledi. yandex ve bing bu konuda hızlı değiller hizmet vermeyen siteleri iyi filtre edemiyolar ordan hala ziyaretçim geliyo

Şimdilik yandexten, bing ve direkt site adını yazıp erişenler sayesinde 1.5-2k günlük hit alıyorum fakat googleda hiçbişekilde sayfalarım çıkmıyor.

Sorum şu bu sorunun düzelmesi için Google webmaster tools üzerinde birşeyler yapmalı mıyım yoksa biraz daha beklemeli miyim googleın sitenin yeniden faal olduğunu görmesi için?
Google, günlük 20.000 tekil ziyaretçimin geldiği websitemi taramıyor sorun ne olabilir?