1. Cd Project Red (The witcher serisi) en oyuncu dostu yapım şirketidir ayrıca küçük bir şirket olmasına rağmen süper zengin şirketleri ezip geçecek kalitede oyunlar üretmiştir.
2. Nintendo (Mario, Pokemon, Legend of Zelda) Piyasa değeri şuanda Sony'den daha yüksek aynı zamanda kaliteden ödün vermiyor EA'nın aksine oyunları parça parça satmıyor.
3. Bathesda (Elder Scrolls serisi, Doom serisi, Wolfenstein serisi ve yeni Dishonored serisi) Bu adamlar kalitesiz oyun üretmiyor en büyük başarısızlığı Elderscrolls online olmuştur o bile kötü bir oyun sayılmaz sadece pazarlarken fazla aç gözlü davrandıkları için başarısız oldular.11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Keşke 2k sports futbol oyunlarına da el atsa nasıl yaparlar acaba. Play Station 1 zamanı 30 farklı futbol oyunu olurdu şimdi sadece 2 tane var bilinen. Ubisoft'un AC serisinden dolayı hayranıyım onlar da zaten Microsoft'un alt ekibidir. Sanırım Rockstar derdim adamlar az yapıyor öz yapıyor. EA ise çok alanda oyun çıkarıyor onlar da gayet iyi. Konami elinde bir PES vardı 2010'da en iyi mühendislerini EA'e kaptırınca forsu silinmeye başladı.
11 Yorumla
+1 yılUbisoft korsanda çok uğraştırıyo :D Bence ne iyisi Cyristal Dinamics , Eidos :3 çünkü en sevdiğim oyun sersinin yapımcıları :3 Ayrıca bilgisayarım çok yüksek yetenekte olmamasıa rağmen oyun içi ayarlardan ayarımı yapıpı kaliteli oyun oynamıştım ilk kez :D Bu ayarı düşünmeleri çok ince bir davranış bence :3
114 Yorumla- +1 yıl
Tomb Raider
- +1 yıl
Zaten En Son onu Oynayabildim :D Harikaydı, 2016 da istiyorum ya çok heyecanlı, yepyeni oyın #_#
- +1 yıl
@Sürrealist_Kelebek t. r.2016 çok acayip sistem istiyo :(
- +1 yıl
@Sistrumu maalesef :/
+1 yılGta dan anlaşılacağı üzere Rockstar games diyebilirim.
13 Yorumla- +1 yıl
EA sports ve Gameloft da güzel ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılBunlar daha cok dagitici firmalar dostum. Yapimcilar bu adamlarin kazandiginin %10'unu kazanabildigi icin adlari bile duyulmuyor. Rockstar veya 2K arasinda kaldim ama sanirim 2k dicem. :D
12 Yorumla- +1 yıl
Bu arada gelir falan dusunursek ea muhtemelen katliyodur rakipleri
+1 yılRockstar tabikide. Yillanmis bir gta serisi var ellerinde. Ve oyunlarina hikaye isleyisini cok guzel yapiyor. Bknz max payne 3
11 Yorumla
+1 yılEuro Truck Simalator 2 ve Amerikan Truck Simulatorün yapımcı scr softwate
112 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle dünyada oynan. rn iyi tir simülasyonu :)
- +1 yıl
@Eskiçeri benşm aga :D :D
- +1 yıl
@Eskiçeri sürekli hesap kapatıp açıyorum bakma sen bana
- +1 yıl
@Eskiçeri 11 bin xper falan vardı kalmamıştı kanka
- +1 yıl
@Eskiçeri sağolasın sıkılmam umarım sıkılınca gidiyorumda :)
- +1 yıl
@Eskiçeri bakacam kanka neyse soranı sinir etmeyelim adam bildirim manyağı oldu
Rocktar iyidir gta serisine bayılıyorum. Birde tekken mortal kombat var onları hangi şirket yapıyordu? Tomb raider god of war kaliteli oyunlar
21 Yorumlarockstars iyidir. yaptığı oyunlarda bug nadir oluyor.
13 Yorumla- +1 yıl
optimizasyon harikası bir oyun.
taş parçasına gta 5 yükleyebilsen.. onda bile oynarsın. minimum istediklerinin çok aşağısında bilgisayarlarda çalışabiliyor. grafikleri falan.. süper ötesi.
Ama ubisoft ac unity'i çıkardığında nasa bilgisayarı gibi bilgisayarda bile 30 fps de çalışıyordu. sıkıntılı bence. diğerleri de steamde ki yorumlara bakarak söyleyebilirim ki.. bug ve oynanabilirlik sıkıntılı.
konami de sürekli konsol oyunu gibi oyun yapıyor. pc de bile oynanış aynı.. hiç zevkli değil. bilgisayar kullanıcılarına hitap etmiyor yani.
Ubisoft ve Edios seviyorum Hitman ve Assasins serisi hayranıyım.
15 YorumlaValve tabiki Half Life ın yaratıcısı çocukluğumuzun efsane oyun yapımcısı tabiki bize Age of Empires ı kazandırmış olan Microsoftuda unutmamak gerek ama bu ikisi arasında tabiki Valve derim.
10 Yorumla
+1 yılSCS yok, Hi-rez yok, Daybreak yok, Crytek yok, Valve yok, Square Enix yok, Sega yok :D
16 Yorumla- +1 yıl
Bence Valve ve SCS :D
- +1 yıl
:D :D
rockstar iyidir adamlar her sene cikarmiyo oyun cikardimi adam gibisini cikariyolar maxpayne/gta gibi naughty dogda iyidir
11 YorumlaHepsi kendi alanında sağlam oyun 50 tne çeşide ayrılıyor
11 Yorumlahepsi iyi ama en cok oynadigim oyun sebebiyle valve
13 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılactivision hepsinden daha iyi bence şıklarda ea derim diğerleri tek oyundan ibaret
111 Yorumla- +1 yıl
call of duty serisinin yapımcısı :)
- +1 yıl
ubisoftun geniş ürünleri ea sport yerine eagames desek daha güzel olur
türk yapımcılar crytek var valve var :) - +1 yıl
tabiki ama ea bayagı geniş sims var futbol var daha bilmediğimiz spor vs oyunları var
- +1 yıl
mortal kombatı uzun süre midway götürdü daha sonra sanırım warnerbrosa satılmışki karakterler eklenmiş hatta sektor ü demir adam gibi yapmışlar
- +1 yıl
demekki :)
+1 yılUnreal Engine - Red Barrel / Outlast'ın yapımcıları
10 Yorumla
+1 yılAçıkçası son dönemde deli gibi rainbow oynadığım için ubisoft dicektim ama sonra oyundaki server sıkıntısı geldi aklıma. Demicem o yüzden. Listeye göre konuşursam rockstar derim heralde. Ama liste dışı konuşursam Valve best <3
01 Yorumla
+1 yılNba oyunlarının gerçekciliği, tabi sadece onu oynamamda etkili :D
026 Yorumla- +1 yıl
Oynadımda :D hava atmak gibi olmasın ama :D mükemmel :D
- +1 yıl
Artık 25 yaşında adamsın, tabi doğruysa böyle kararları kendin ver, tadını çıkar Nba'in ;)
- +1 yıl
tabi ki ayıpsın :)
- +1 yıl
Nba sevilmez mi? ya :D tabi anlayana
- +1 yıl
Ben Lebronsporluyum ;) Cleveland Cavaliers ;)
- +1 yıl
Yıllardır beklediğimiz oldu :D Hak ettiğimizi aldık, sizde tam tersi :(
- +1 yıl
Akılsız baş diyelim size cezayı yine siz çektiniz en büyük yıldızınızı kaybederek :(
- +1 yıl
Maalesef :( Ama olsun bı yıl'da en büyük rakipleri biz'iz :D Artık psikolojik üstünlükte biz'de :D
- +1 yıl
Kötü gün dostu :D Sen varyaa :D
- +1 yıl
Çok itici bir takımlar :D
- +1 yıl
Geçtiğimiz yıla kadar oyun stilini en çok sevdiğim takımdı, ama bir arpa boyu ileri gidemediler :(
- +1 yıl
O koş koş basketbolu Alley op'lar iverson, vince carter, carmelo, nene, birdman, jr smith'li kadro, söylerken bile boğazım düğümlendi :D Ahh ahh...
- +1 yıl
Artık öyle takımlar yok, belki ilerde Minnesota olur. Tabi o da genç çekirdeği koruyabilirse.
+1 yılen zengini rockstar games
ama bence en iyi oyunlar EA sports yapıyor.10 YorumlaSimsin yaratıcısı EA tabii ki de 😍
15 YorumlaUbisoft adamlar yazılımda iyi
11 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılbethesta bence
35 Yorumla- +1 yıl
skyrim, fallout, doom, dishonored, evil within gibi efsanelerin yapımcısı
- +1 yıl
oyunları severim ama hiç bir oyunu ön sipariş ile almam önce oyun çıkar incelemelerine bakar öyle alırım ama bu firmanın çıkardığı her oyunu ya ön siparişten ya da çıkar çıkmaz alıp oynarım
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bethesda
Blizzard.13 Yorumla
+1 yılEa sports adamlar çok iyi yapıyor işlerini
10 Yorumla
+1 yılAbi lol
11 Yorumla
+1 yılIcefrog
18 Yorumla- +1 yıl
Moba türü. Dota 2 ile patlama yaptılar ve şu an en yüksek online oyuncu sayısına sahip oyun.
- +1 yıl
Tabii bu biraz kişisel tercih meselesi yani hangi tür oyunları seviyorsan ilgin de o yönde oluyor
- +1 yıl
şu an aktif olarak oynadığım pek oyun yok. İşten güçten fırsat buldukça dota 2 ya da cs go oynuyorum arada da payday 2.
+1 yılTelefonda gameloft
11 YorumlaSega :-D
13 YorumlaHmmm blizzard yok
11 YorumlaMmorg sayiliyormu
15 Yorumla- +1 yıl
Knight Online efsanesinin yapımcısı değil mi o
+1 yılSquare Enix
11 Yorumla
+1 yılCDPR!!!
10 YorumlaValve
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEA Sports