şimdi herkesin bildiği gibi snapchatte ekran birinin hikayesinden ekran görüntüsü alınca o kişiye bildirim gidiyo. Peki , telefonda açtığımız uygulamaları görüyoruz ya hani? ordaykende snapten birinin ekran görüntüsünü alırsam kişiye bildirim gitmez dimi? Sonuçta snapchatten çıkmış oluyoruz dimi? Bir örnek göstereyim resimli: Burdaki gibi açılan uygulamalar gözüküyor ya, bu esnada ss alsak sizce o kişiye yinede bilidirim gider mi? (bu resimde snap açık değil , öylesine örnek olsun diye koydum resmi)
Umarım derdimi anlatabilmişimdir. lütfen bu konuda bilgisi olan yardımcı olsun :)
Snapchat'le ilgili çok önemli bir sorum var detaya bakın?
En basit ne biliyon mu. İnternet açıkken snape gir hikayeler yüklendikten sonra normal ana ekrana gel ve ayarlardan interneti kapat ve tekrar snape gir. Zaten hikayeler yüklendiği için görebilirsin istersen ss al. Ne o snap atan kişiye bildirim gider nede o snapi görenlerin arasında gözükürsün.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
oha ciddi misin ! ben bunu bilmiyordum, gerçekten çok çook teşekkür ederim :D bundan sonra öyle yaparım artık :)
evet ciddiyim bu snapin bugu gibi bir şey. İnternette bir sözlükte görmüştüm araştırırken. Tekrar interneti açtığında hikayeler yüklü olacak ancak görmemiş gibi snap ne zaman yüklenmiş v. s saati filan gözükür halde duruyor olacak :D önemli değil.
En İyi Cevaplar