Bir arkadaşımı İnstagram'dan takip ediyorum beğendiklerine bakıyorum ama sadece erkek fotoğrafları çıkıyor kız fotoğrafları beğeniyor ama ben göremiyorum yardımcı olur musunuz? İnstagram'da takip ettiğim kişilerin beğendiklerini nasıl görebilirim?instagram takip ettiklerim
İnstagram'da takip ettiğim kişilerin beğendiklerini nasıl görebilirim?
O an beğendiklerini görmek istiyorsan aşağıdaki bildirim işareti var ya, kalp şeklinde ona bas üst tarafta takip ettiklerin yazıyor orada görünür. Görünmeyenler gizli hesaplardır. Görmek için senin de onları takip etmen gerek. "Takiptekiler" sekmesi Ekim 2019'da programdan kaldirildi. Bu da ek bilgi olsun. O yuzden artik takibindekilerin aksiyonlari gzoukmuyor.
Bildirimlerin geldiği kalp işaretine bas üstteki TAKİP kısmına bastığın zaman görebilirsin. Ancak hesaplar gizliyse, yani beğeni yaptığı hesaplar onlar çıkmaz. Sen de takip edersen gözükür sadece.
Sen takip ediyorsan onu, kişiler takip yana kayar takip ettiğin kişiler ediyorsan görürsün. Ancak gizli hesaplar ise göremezsin maalesef. Gördüklerin açık hesapların paylaşımlarıdır.
Alttaki kalp işaretine tıkla, sonra takip kısmına geç. O kısımda takip ettiğin kişilerin beğenileri, yorumları vs yer alır. Kız profilleri gizlidir o yüzden göremiyor olabilirsin.
aşağıdaki kalp işaretine tıklayarak bakabilirsin takip ve sen kısmı var ordan takibe basarsan takip ettiğin kişiler kimlerin resmini beğenmiş bakabilirsin
hayır takipten çıkarmadı abi söylediğin şeye bak ya bu kadar gerizekalımıyız bizde biliyoruz takipten çıkarsa göremiyeceğimizi görürüz çıkardığını anlarız heralde
En İyi Cevaplar