Sorunun yeterince net olduğunu düşünüyorum. Başka yorumu olan varsa lütfen yazsın.
İyi, Ben Anonymous'u destekliyorum
Kötü. Desteklemiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Anonymous tabiki her hacker grubuna göre çok başarılı ve istediğini yapan bir gizli grup kimlikleri belirli değil. Kiralık bile tutuyorlar deep weeb'de videoları ve açıklamaları var. Ben şahsen destekliyorum. Çünkü Türkiye'ye bir zararı olmuyo. Eğer türkler uğraşmazsa ama bir bulaşılarsa işleri zor
bu nasıl soru lan ANONYMOUS bir hacker grubu ve dünyanın heryerinde üyeleri var ve bu kişiler bir ideolojik düşünce peşinde değildirler zayıf gördüklerine gözlerine kestirdiklerine saldırı gerçekleştirir Ayyıldız tim gibi düşünmemek gerekir yani
Anonymous bir odeolojini peşine takılmamıştır doğru. Kendisi bir ideoloji yarattı. Ve bence çoğu eylemlerinde haklılar. Burd demek istediğim eylemlerini destekliyor musunuz?
Mesela IŞİD hesapları hacklemeleri gibi
Hayırrrr
Cevap
3Cevap
Anonymous keyfe kader iş yapar bir amacı varmış gibi lansman eder ama amacı yoktur
Mal gibiler deep web te onların analarını ağlatacak yazılımcılar var
Yazılım ve hack olayından çok ideolojileri onları ön plana çıkarıyor.
Karşılaştırma yapmıyorum. Onların işi farklı Anonymous'un ki farklı. Bu arada bende 1 milyon kişinin Guy Fawkes maskesi takıp eylem yaptığını
(Guy Fawkes ünlü İngiliz Parlemento binasını patlatmaya kalkışan kişi.) Ve bunu İngilterede yapmaları ayrıca manidar.
Ben destekliyorum çünkü kötü amaçları yok sadece kendilerine saldıranları vs. Saldırıyolar aşkolar
Hayır böyle bir hakları olmamalı
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar