Facebook eskisi kadar popüler değil mi? Ne düşünüyorsunuz?
MSN gibi,facebook'un da sonu gelir mi sizce?
MSN gibi,facebook'un da sonu gelir mi sizce?
neden popülerliğini kaybetti biliyomusun çünkü İnstagram , Snapchat ve diğer sosyal medya araçları ve gelişen Teknoloji yüzünden mobile adam messenger yüklüyo facebook'u unutuyo Twitter kadar gereksiz bişey yok 60 - 70 kişiden fazla kişiyi takip et 1-2 ay girme iğrenç derecede bildirimler geliyo spam üstüne spam facebooğa girincede insanın canı sıkılıyo bildirimlerin hepsine bakmak çok sıkıcı ama instagram öyle değil sıkılmadan 2-3 hafta önceki gönderilere kadar bakabilirim facebook gibi karışık değil anlıcağın facebooğun eski tadı yok Twitter boş spam aracı - snapchat gereksiz şarj tüketimi + emotionları kullanmak için internet istemesi açtığında'da tonla internetinden MB düşmesi
1 yıldır kullanmıyorum ve o kadar rahatım ki. MSN'i bitirdi, şimdi de kendi kendini yok etmeye başlıyor. Bir kaç yıla kadar onun da sonu gelir. Kendisi tabanlı oyunlarıyla ayakta durur biraz daha ancak. 30 yaş üstü insanlar çok seviyor o oyunları. Umarım iflas edersin Mark.
Aynen. Mark must die :D
Profilindeki kişi kimi simgeliyor biliyormusun?
Bende açmıştım bir zamanlar ve hep girdiğim için derslerde sıkıntı oluyordu hem sosyal hayat kalmıyor falan hep orda takılıyordum.Nedense bağımlılık yapıyordu bilmiyorum. :) Şu an kullanmıyorum gayet rahatım. :) Msn'in geldiyse elbet birgün facebook'un da gelir ve kapanır sonra başka bir site açarlar bunların sonu gelmez. :)
Hepsi var, hiç birini kullanmıyorum.
Cevap
14Cevap
Evet popularitesi gittikce dusuyor bunun sebebi cok farkli sitelerin cikmasi twitter gibi instagram gibi siteler facebook popularitesini dusuruyor insanlar artik cok daha az online oluyorlarmis bir arastirmaya gore..onun da bir gun sonu gelecektir elbet...
Msn in sonu neden geldi çözemedim.. Yani bir yenileme bir revizyon oluştu fakat kullanıcılar mı hissetmedi.. Madem hissetmedi bu nasıl revizyon..
Face için kullanacak repliğim yok.. Dürtme butonu olan yerden hayır mı gelir la ! diyorum sadece dfhgkgf
Facebook 2006 Yılında Kuruldu ve 2008 Yılında Patlama Yaşadı Haliyle Biz 2006'dan beri orda olmaktan sıkıldık yani eskiler karı kız eklemek yerine karı kız silip arkadaş çevresini listesinde tutuyor çok sık girmez oldum :)
doğru eskisi kadar tat vermiyor artık onunda sonu yaklaşıyor anılar kalacak bize geriye
Benim için hiç popüler olmadığı gibi üye dahi olmadım :)
Sonu olmayan bir şeyin olduğunu düşünmüyorum.. eminim ki facebookun yerinide başka bir site alıcaktır.
Biraz zor iyisi gelmesi twitter hiç güzel değil . Ayrıca face kendini yeniliyo sürekli
ergenler bastı ablacık :( zaten türkiyede bişeyin b*kunu çıkarmadan duramazlar biliyosunuz :/
Her ne kadar kullansam da facebook ve twitterin ALLAH BELASINI VERSİN
eskiden youtube olmasydı ne yapardık derdim olmadanda oluyomuş elbet sonu gelecek
Biliyorsunki her şeyin bir sonu var neden olmasın.Ama beni facebooktan eklersen belki olmaz :) Samet.evmez@hotmail.com adresim
Adam resmen reklam yapıyor ya :D
eskisi kadar popüler değil ama sonuda gelmez insanların hayatında önemli bir yere sahip oldu artık.
gelir gibi görünüyo.twitter daha iyi bence.
facebook'um hiç olmadı :(
faceboktan birşey zaten. çok
facebooktan bulmadım :)
pardon ben yanlış anlamışım :)
Baydı artık girmiyorum eskisi kadar
Ne yapıcan değilse kullanmayı bırakcanmı :D
3 ay önce bıraktım :D
Herşeyin Bir Sonu Var Elbet.
takılmıyorum artık
Skype revacta.
hayır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?