Nasıl yapacağım? Neler yapmam gerek? Videolardan ne kadar para kazanırım?
100bin görüntüleme 100 tl mi oluyor?
Bilgilendirirseniz sevinirim.
100bin görüntüleme 100 tl mi oluyor?
Bilgilendirirseniz sevinirim.
Bildiğim kadarıyla anlatayım kendine kanal açıp paylaşımlar yapıyorsun bir konuda ve insanlar kanalına abone oluyor seni takip etmek için şimdiden abone sayının cidden çok fazla olması gerekiyor işte o zaman firmalar reklam veriyor senin kanalından farzedelim konu bakım güzellik sen de sürekli bu konuda tüyolar veriyorsun ciddi bir kitle de seni takip ediyor işte bir kozmetik markası da reklam vermek istiyor ve sana ücret ödüyor yani olay hiç kolay değil aslında
ya adsense hesabında my website yazan yere hangi site linkini koyucam ki?
Youtube linki koyuyorum olmuyor :/
İlk Başlarda bir Gelişmeyebilirsin Selen Teksöz Gibi Youtuberlardan destek alarak bir anda yükselişe geçersin lakin sana 5-6 ay dislike atan sayısı çok fazla olucaktır sonra Partnerlik Almalısın kesinlikle youtube adsense ile olmuyor bu iş Partner 30% alır Sen 60% 100bin görüntülenmedende bir 40-50 dolar arası bişi 1 milyon izlenirsende 160-900 dolar arası herşey olur videona bol bol reklam koy
Reklamı nereden koyucam ve zaten kanalıma hesap eklemedim onu nasıl yapıcağımı bilmiyorum
Görkem karmanin videosu var bunla ilgili yaz çıkar
Cevap
4Cevap
önce youtube hesabı açacaksın, sonra youtube üzerinden adsense açacaksın
videoda çıkan reklamlar tıklandıkça, izlendikçe kazanırsın
100.000 gösterime 100 tl kazanman imkansız türkçe videolar için. 20-50 lira arasında değişebilir.. Videoların içeriği, süreleri, videoya ulaşma şekilleri, konusu falan çok şey etkiliyor bunu
mesela kilo verme videosu oyun videosundan fazla kazandıracaktır
100 dolar birikmeden ödeme alamassın ve videona reklam yerleştiriler bu reklamlar sayesinde ne kadar tıklandıysa vs vs izlendiyse o kadar para kazanırsın
bilgin yok kazanamassın profesyonel olmanız lazım :D :D :D
video koyuyon videona reklam koyuyon reklama kım tıklarsa para alıyon
nasıl oluyor işte açıklayıcı anlatsana eve gelip para verecek değiller
Banka hesabımı bağlamam gerekiyor sanırım nereye ve nasıl bağlıyıcam onu bilmiyorum :D
aynen bende merk ediyorm
@Sertcocukkk123 google adsense yaz videoları izle daha detaylı bılgı edınırsın para banka hesabına yatar
bakmistim bir ara banka hesabına yattığını biliyorm da tam açıklayıcı yazmıyor banka hesabını nasıl kaybediyorsun nasıl ayrliyorsun falan
@Sertcocukkk123 adsense hesabı kurcan ordan ödemelere tıklıcan ordan ibanı felan gırcen ama youtubeden para kazanmak kolay degıldır böyle cok etkılıyıcı vıdeolar koycan ya da yayın yapıcan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar