Arkadaşlar telefon almam gerekiyor peşin alamıyorum taksitle almam lazım ancak. Kredi kartı da kullanmıyorum. Şu an sigortam yok ve 12 aydır Türk Telekom faturalı müşterisiyim. Hattım yalnızca tek yönlü kapandı. Faturalı hat üzerine telefon almanın şartları nelerdir? Yani verirler mi bu şartlarda bana telefon?faturalı hatta telefon alma şartları
Türk Telekom'dan hat üstüne telefon almak için hangi şartlar gerekiyor?
Tarifeye Ek ve İnternet Paketli Kampanya Kurguları için Abonelik sözleşmesi imzalaması üzerinden en az 12 ay geçen ve 12 aydır faturalarını düzenli olarak son fatura ödeme tarihinden itibaren ortalama 30 gün içinde ödeyen veya, Yukarıdaki şartların sağlanmaması halinde varsa mobil hizmetlere ilişkin diğer TÜRK TELEKOM faturalı hattının ödeme performansı olumlu olan veya Kredi Kayıt Bürosundan Sorgulanacak Risk Raporu olumlu değerlendirilen bireysel faturalı müşterilerden, Hattı son 12 ay içinde çift yönlü olarak kapanmamış olan ve herhangi bir hattından ötürü ödenmemiş borç problemi yaşamayan, Aynı TCKN’ye ait hatlar ile yararlandığı toplamda cihaz kampanyası sayısı 2’den az olan ve yararlandığı cihaz kampanyası 36 ay taahhüt süreli olmayan, 30 gün içerisinde en az 2 defa taahhütlü cihaz kampanyası iptali gerçekleştirenler için, son kampanya iptalinden sonra en az 60 gün geçmiş, Kampanyadan yararlanılmak istenen hat üzerinde mevcutta devam eden bir cihaz kampanyası bulunmayan, T. C. uyruklu olan, Taksitlendirilmiş borcu bulunmayan müşteriler mobil Fatura* ile ödeme şeklinden yararlanarak kampanyadan faydalanacaktır.
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Faturalı hat üzerine telefon alma şartları nelerdir?
Fatura üzerine telefon almanın en büyük şartı size ait fatura borcunun olmamasıdır. Faturalarınızı düzenli bir şekilde ödüyorsanız direkt olarak fatura üstüne telefon alabilirsiniz fakat düzenli ödeme yapmadıysanız işiniz biraz daha zor.
Faturalarınızı düzenli bir şekilde ödemediğiniz takdirde kredi notunuza bakılıyor ve ona göre değerlendirme yapılıyor.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanız gerekiyor.
Faturalı hatta telefon almanın şartları bu şekilde.
faturaya ek telefon almak
Fatura üzerine telefon almak için kredi kartı gereksinimi yoktur. Aldığınız cihazın ücreti faturaya ek ücret olarak yansır yani her ay faturanı öderken bir yandan da telefon ücretini ödemiş olursun.
hattın eğer fatura borcundan dolayı kısıylandıysa üzgünüm ama cihaz kampayalarından faydalanamıyosun ayrıca cihaz alman için belli cihaz puanının olması gerekiyo türk telekomu ara sor bir , vodafone müsteri temsilcisi olduğum için detaylı bilgim yok 😂
hattını açtırman lazım. ödenmemiş faturan varsa ödüyosun kimliğinle müracaat edıyosun. kabul edilirse alırsın. kedı kartın olmasına gerek yok zaten. telefonun taksıtlerı hat faturana eklenıyor
Geriye dönük en az 8 aydır faturalı hat müşterisi olmalısın. Ayrıca geriye dönük üç ay içerisinde telefonun tek taraflı da olsa kapanmamış olmalı. Puan sistemi var, puanının yettiği telefonları alabiliyorsun. Puan derken kredi puanı gibi. Atıyorum, puanın düşükse pahalı telefonları alamıyorsun. Rahatlıkla alırsın.
En İyi Cevaplar