Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 536 cevap paylaştı.
Marka merakim yok sadece baskalarina hava atmak için almam heleki birde ailemi zora düşürüp aldirmam kendi param var diyede bu riske girmem birde telefonun adi yeter içinde bakiyesi olmasada yeter mantığında hareket edenler komik oluyor Alo demek için özelliklerde android özgürlüğü yasatmayan sadece ismi olan telefona parada vermem cok daha iyisi daha uygun fiyatlı alir keyfime bakarim
Harıkamı? Hızlı sarj yok. Bataryası kaclık onu demedıler. Teknolojıden VR gozluk kol felan haberlerı yok mu hıc bahsetmefıler bıle? 5.000 bıde telefon alıyodun ve fıkkat efın ekrsnı cızılebılır dıyoryor? Sana gore ıyıde nereye ıyı? Yıgıdı oldur hakkını yeme. Tamsm IOS 10 ıyı eyw ama yetmez. Bence note 7 hala lıder bataryasını halletsınler bende degıtircem.
kardeşim dükkanım var doğu kvk dağıtıcısıyım iphone 7 tam 8 ay önce çıktı deneniyordu tanıtım yapılmadı. note 7 iphonun önüne geçmek için rekabete çıkmak için direk satışa sundu ve arızalı oldugu için geri toplandı 2 müşterimin telefonu şarjda patlamış note 7. iphone kral lider firmadır blaga lugaya gerek yok
Senin kral lider dedigin musterilerine saygisi bile yok. Insan musterilerine telefonu eldd tutmayi bilmiyorsunuz demek nedir. Once musteri saygisini kazancaksin. Samsung tamam bende hata var bataryamda dedi. Ve milyon telefinlari geri toplatti her babayigidin harci degil. Ister para iadesi ister degisim. Ekimde cikicakmis aradim. Şu an elimde note 7 var. Dunde gozlugu geldi kullaniyorum ben ama degisstircem yenisiyle
iphone tamir yok direk cihaz değişimi yapıyor samsunga gönderilen cihazların %90 kullanıcı hatası olarak geliyor kardeşim iphone garantiye giden 10 cihazdan 8 değişim yapılıyor. belliki sektörle alakan yok neyse sen samsunga devam ;)
Zaten böyle bir telefonu almak istemen için teknoloji ye meraklı olmalı insan 😊 Mesela ben nöbet gecelerinde sabahı telefon sayesinde yapıyorum 😄 Cem yılmazın dediği gibi " bunlar yokken biz napıyorduk yaaa" 😂
iphone 6 ile aralarında pek öyle abartılı bir değişiklik yok ki öyle abartılacak düzeyde bir fotoğraf pikseli yükseltip işlemcisini az bir şey yükseltmekle o kadar fiyat farkı olmamasi lazım
tamamen goruntu. benim felsemfemde bir cihaz bana sınır koyamaz. apple ios u bir hafta acsin duman olur amac elmaya para vermek ise baska ama o parayi katiyen etmez. macbook farklı ama
En İyi Cevaplar