Android'de en iyi okey oyunu hangisi? Arkadaşlarımızla telefondan okey ve 101 oynamak istiyoruz. Tavsiye edeceğiniz oyun varsa yazın lütfen. okey oyna ücretsiz

Android'de en iyi okey oyunu hangisi? Arkadaşlarımızla telefondan okey ve 101 oynamak istiyoruz. Tavsiye edeceğiniz oyun varsa yazın lütfen. okey oyna ücretsiz
Ben okey oyunu ve 101'i çok seven biriyim. Hatta bazen erkek arkadaşlarım bile kıskanır ki, çok iyi oynuyorum. Bu kadar iyi bildiğime şaşırıyorlar. Kız arkadaşlarımla sık sık 101 oynamaya gideriz ama kızlar genelde pek istemediğinden ben de mobil okey oyunlara sarmış durumdayım.
Mobilden 101 ve okey oynamayı çok seven biri olarak şimdiye kadar denediğim en iyi okey oyunu hatta oyunlarını size listeleyeceğim. En son en sevdiğim oyunu da söyleyeceğim. :D
İlk sırada arkadaşlarla okey oynamak isteyenler için tavsiyem Okey Plus var. Android okey oyunları arasında zirvede diyebiliriz. +10 milyon indirme sayısına sahip. Bundan önce Facebook okey oyunu olarak piyasaya sunulmuştu ve 1 milyondan fazla oyuncusu vardı.
Çok kalabalık bir oyuncu kitlesi olduğundan asla oyun bekleme derdiniz yok. Masanız her türlü hemen doluyor veya bolca masa olduğundan siz hemen katılabiliyorsunuz. Sevdiğim bir okey oyunu. Müzik oynatıcısı da var.
Normal okey oynamak isteyenlere tavsiyem de Rummy Okey oyunu. Ayrıca internetsiz oynanabiliyor. Güzel tarafı ise düşük sistem telefonlar için de birebir. Çok sade bir teması var. Göz yormayan görsel efektleri mevcut. Sade bir okey oyunu oynamak isteyenler tercih edebilir.
Ben hem okey oynayayım, hem de yabancı dil öğreneyim diyenler için önerim de Rummikub okey oyunu. Okeyin İngilizce karşılığı Rummikub ve oyun ismi de buradan geliyor. Global bir oyun.
Rakipleriniz genellikle yabancı oyunlar oluyor. Hoş grafikler ve standart bir oyun düzenine sahip. İnternetsiz de oynayabiliyorsunuz ancak şu konuda uyarmalıyım, bizim bildiğimizden farklı okey kuralları mevcut. Offline okey isteyenlerin tercihi.
Bir Zynga yapımı bir okey oyunu ancak Mynet ile bağlantısı bulunmuyor, bu oyun Mynet üzerinde yayımlanmıyor. Okey Plus oyunundan daha iyi görsellere sahip. En güzel okey oyunu hangisi diye soranlara önerim olabilir. Arkadaşlarınızla oynayabiliyorsunuz veya dilerseniz online oyuncu masalarına katılabiliyorsunuz. Müzik sistemi bu oyunda da mevcut.
Mynet kart ve 101 oyunlarında senelerdir asla unutulmayan bir site. Efsaneler efsanesi diyebiliriz. En popüler okey siteleri arasında en zirvede yer alıyor. Grafik ve efekt konusunda çok göz yormayan şeylere sahip olduğundan internetinizi de çok az tüketiyor.
Yoğun ve çok kalabalık bir oyuncu kitlesi olduğundan hemen okeye 4. bulabilirsiniz. :)
Benim gözümde en güzel okey oyunu oynamak isteyenlere tavsiyem diyebilirim. 101 konusunda gerçekten en zirve olarak gördüğüm oyun. Hem çok sade, hem de anlaşılabilir bir temaya sahip. Kolayca oyuna girip hemen başlayabiliyorsunuz. Kalabalık bir oyuncu kitlesi var.
Bunun yanı sıra turnuva, rızıkolu gibi oyun modları mevcut. Sadece indirip değerlendirme yapan 2,2 milyon oyuncusu var. İçerideki oyuncuyu siz düşünün artık. :)
İnternetsiz okey oynamak isteyenler için önerim de Okey oyunu. İnternetsiz okey oyunları arasında en zirvede diyebilirim. Ahoy Games firması tarafından geliştirilen bir oyun. Çok fazla güncelleme aldığı için de yapay zekası baya güçlü.
Bot oyuncular ile oynuyorsunuz ancak yapay zeka sayesinde gerçek oyunculardan farkı yok. İnternetsiz 101 okey oynamak isteyenlere tavsiye ederim.
Benim önerilerim bu kadardı. Şimdiden iyi eğlenceler. :)
bak gir play store a sonra okey yaz 4. olan sadece okey yazan okeyi indir
Canak okey kesinlikle
okey plus
teşekkürler
Cevap
2Cevap
Hepsi ayni iste canim
Sizce
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Cevap