arkadaşlar instagramda 2 hesabim var biri kişisel hesabım diğeri öylesine açtım foto falan yok. kendi hesabımdan diğerine geçiş yapip birinin profiline. girdim hikayesine bastim. kendi hesabımdan değil diğer hesaptan baktım. ama o kişinin profilinde benim takip ettigim kisi mesela ahmet, can ve 5 diüer kişi takipb ediyor yaziyodu yani kendi heaabımda yazan şey yaziyodu. karışıklık olmuşmudur kendi hesabım gibimi gözükmüştür? çıkış yapmadım kendi hesabıma mgeçmiştim direk lütfen yardimci olun
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bişey anlayan oldu mu acaba? 😂
bak şimdi instagramda hesap ekle yerinden başka bir hesabımı eklemiştim hızlıca giriş yapmadan geçebilmek için. ve hızlı bir şekilde diğer hesaba giriş yaptim sonra birinin profiline girip hikayesini açtım. ama profilinde benim takip ettigim kişileri (ortak kişileri) 5diğer kişi takip ediyor dedi yani sanki kişisel hesabımdaymışım gibi gözüktü. ve hikayeye girdiğimde kendi hesabımdan bakmamam gerekiyodu yanlışşık olmuşmudur hesaba giriş yapmama rağmen sorun olurmu ınu spruyorum yardım lütfen
Güzel arkadaşım çok iyi anlatmişsin da, yani mesele ney onu anlamadim 😂 ve buna ek olarak profiline girdiğin kişinin hikayesini göremezsin ki.
öyle değil. ya anlatamadım ama gerçekten çok yardıma ihtiyacim var. şimdi benim 2 tane hesabım var. biri kendi hesabım diğeride eski sevgilimin hikayesine bakmak için stalk yapmak içinn falan açtığım bir fake hesap. az önce ben kendi hesabım açıktı diğer hesabıma giriş yaptım şifreyi falan yazmadan. yani sağ alttada fake hesabın resmi vardı belli o hesaptaydım. sonra çocuğun hikayesine baktim hikayeyi kapatinca profiline bir bakinca kalbim küt küt atti. kendi takip ettiğim arkadaşlarım fake hesapta ahmet mehmet ve 5 diğer kişi takip ediyor yaziyordu. yani sorum şu diğer hesaba giriş yapmama rağmen instagramda bir yanlışlık olup fake hesabım yerine kendi kişisel hesabım gözükür mü? hani kendi hikayene bakanlari görebiliyosun ya ondan soruyorum
gerçekten çok yardıma ihtiyacim var lütfen yorum yaparmisin şimdiden çok sağol
Kullanmadigin yani fake olan hesabindan, birilerini takip ediyormusun veya takipcin var mi
evet ediyorum ama o çocukla ortak takip ettiğim biri yoktu. kendi hesabımdan takip ettiklerim çıktı sanki kendi hesabımmıi gibi gözüktü
takipçide var
Yani evet şunu diyebilirsin, fake hesabın da olmana rağmen o an kendi hesabin gibi gözüktü. Çok dolaylı anlatim yapmışsın 😂
Şimdi konuya dönersek, diğer hesabına geçmeme ihtimali var mi, o an kendi profiline falan girdin mi , yani eminmisin fake hesapta olduğundan
evet öyle fake hesabımdaydım ama kendi hesabımdan takip ettiklerim falan gözüktü. ama aşağıda fake hesapın resmi vardı yani kendi hesabimin degil. cokkk korkuyorum çok önemli benim için sence sorun olurmu karışıklık falan olmamistir degilmi
geçtiğime eminim ama karışıklık oldu yaa. daha önceleri kendi hesabımdan fake hesaba geçtiğimde anasayfada kendi takip ettiğim kişilerin paylaşımı çıkıyordu 3-4 saniyeligine sayfayı yenileyince gidiyordu yani fake hesaba tamamen geciyordu bir anlık gözüküyodu diyebilirim. ama şimdi sayfayı falan yenilemedim hesaba geçer geçme. profiline girdim hikayeye baktim
Şunu anlamıyorum, profiline girip hikayesinine bakamazsın ki.
Bu hikayeler ana sayfa üzerinde olmuyor mu. Android mi cihazin? Sizde farkli mi acaba
nasıl yani
profildende hikayeye bakiliyor takip etmediğin kişilerin profiline basarsan hikayesi varsa profil resminde gözükür
birinin profil resmine basınca hikayesi gözüküyor. hikayesi varsa tabi ama bu takip etmediğin kişilerde öyle takip ettiklerin zaten anasayfada çıkıyor
Evet gerçekten de öyleymiş bunu bilmiyordum.
bir saniye sen şimdi fake hesabından hikayesine baktigin kisiyi takip etmiyormusun?
ee sence nolucak of offf bu gece uyku yok bana sinirlerim zipladi resmen bidaha asla çocuğun profiline dahi bakmam
hesabımı silmeyi bile düşündüm ya
hayır takip etmiyorum
ne kendi hesabımdan nede fake hesaptan takip etmiyorum ou
Bence şu ihtimali göz önünde bulunduralım
Fake hesabina geçiş yapip, o kişinin profiline girip, hikayesine bakana kadar bir yenileme süreci oluşmuştur zaten ki asıl olan hesapbinda kalma ihtimali yok
Ortak takipci konusuna gelirsek, acaba iki hesabin toplam takipcilerinin mi ortağıni aliyor?
Yani rahat olca, deşifre olmamışsindir :)
evet bende öyle düşünüyorum. ama çocuğun profiline girince benim takip ettiklerimin çıkması çok anlamsız bu beni korkutuyo çünkü fake hesapla kendi hesabımın hiç ortak bir özelliği. yok onun çıkması çok mantıksız ve çok korkutuyo beni
Rahat ol bence olacakti😬
ayyy bencede öyle valla çok sağol allah razı olsun çok iyisin
çok şükür yaa
Sende sağol, yeni şeyler öğrendim sayende sorunu anlayana kadar 😄
heyecandan nasıl anlatacagimi bilemedim ki ondandır 😂😂😂
Ama dikkat et, fake hesabınin gerçek olan hesabinla ortak kisileri olmasin, ya da isim benzerligi falan, stalkladigin kisi fake hesabinin peşine düşerse, ya da dikkat cekerse ordan senide cikartabilir.
yok ya hiç alakalari yok fake hesapta şiir sözleri duvar yazilari ne biliyim böyle şeyler paylaşiyorum takip ettiklerimde fake hesabimi takip edenlere geridönüs yapiyorum o kadar :D tekrar çok sağol kafanı şişirdiğim için kusura bakma iyi geceler
Ya şaçmala olur mu, Allah rahatlık versin.
Hesaplar birleşmiş
nasil yani
kendi hesabımdan bakmış gibimi gözüktü yani?
Ortak iki hesap yeni uygulama güncelinde birleşiyor bildiğim kadarıyla.
bak şimdi instagramda 2 tane hesabım var birinde fotoğrafım adım falann yok fake gibi. eski sevgilimin instagram hikayesine bakmak için o hesaba sağ alttan hızlıca geçiş yaptım. girdim hikayesine baktim ve profiline bakinca benim takip ettiğim kişiler ortak olarak gözüküyodu. ahmet, can 5 diğer kişi takip ediyor diye. yani normalde kendi hesabımdan girince öyle gözüküyo. korkuyorum kendi hesabımdan bakmışım gibimi gözüktü yoksa diğerine geçiş yaptıgım için sorun olmazmi diye
yardımınıza çok ihtiyacim var lütfen
denemek lazım başka bir hesaba
denedim ama bu sefer isimler çıkmadı takip efiyor falan. diye.. çok korkuyorum yaa
Korkmana gerek yok
sorun olmazmı yani sonuçta diğer hesaba giriş yaptim kendi hesabim niye. gözüksün degilmi
Yani