alacağım pc oyun amaçlı olacak nvidia ekran kartı olacak
toplama masaüstü pc mi?
markalı masaüstü pc mi?
all in one masaüstü hepsi bir arada pc mi?
toplama masaüstü pc mi?
markalı masaüstü pc mi?
all in one masaüstü hepsi bir arada pc mi?
sana grup grup açıklamasını yapayım sen seç
markalı pc ler tek bir garantin olur ve bir arıza dfurumunda servisin keyfini beklersin ayrıca içinde illaki sistemi darbuğaza sokacak düşük özellikli bir parça vardır ASUS ROG SERİSİ HARİÇ TABİ
toplama pc lerde ne iş için kullanacaksan ona göre en makul pc yi toplayabilir ve durumu göre parçaları yükseltebilir ve her parçanın kendi garantisi olur ayrıca hazır pc lere göre baya bir karda olursun
al-in-one pc ler ise upgrade elverişli değildir en fazla ram hdd değiştirirsin kullanılan teknoloji laptoplarda kullanılanla aynıdır mobil seri ekran kartı kullanılır vs gibi bence daha çok estetik ve düzenlilik bakımında iyi pc ler ama dediğim gibi parça değişimi yapamıyacağından ilerde yükseltme yapamasssın tamamen pc yi değiştirme durumunda kalırsın
sıralıyacak olursak
1.toplama bütçene göre gayet güzel pc ler toplanabilir sakın gidipte tokno-pc falan filan alma da :D
2.markalı casper pişmanlıktır casper ve experden uzak dur
3.all-in-one bu katagoride asus tavsiye ederim
tabiki de toplama diğer türlü çok masraflı olur. link bu sitede sana yardımcı olurlar.
Valla ben en son 8 yıl evvel babamın aldığı bilgisayarı biliyorum toplamaydı ama çok sorun çıkardı bana 6 yıldır dizüstü kullanıyorum şu an kullandığım 2. laptobum.
Cevap
4Cevap
all in one ile toplama bambaşka.. link
Oyun için olacak ise kasa topla..
Toplama bilgisayar. Ayırdığın bütçeyi yazarsan, F/P acısından en ıyı bılgısayarı, toplamana yardımcı olabılırım.
aıo al bide dokunmatik ekranı varsaa tadından yenmez ;)
kesinlikle toplama :)
Sensin pc kimse bana pc diyemez
toplama.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar